Новите семафори на Железничка работат

Новите семафори на Железничка работат

пред 20 минути - Охрид 1

Новите семафори на Железничка работат

Повторна кражба на садници на патеката

Повторна кражба на садници на патеката

пред 20 минути - Охрид 1

Повторна кражба на садници на патеката

Ибица островот на забавата и совршените плажи

Ибица, островот на забавата и совршените плажи

пред 5 часа - Охрид 1

Ибица, островот на забавата и совршените плажи

Два нерешливи проблеми кои ги има секој вљубен пар

Два нерешливи проблеми кои ги има секој вљубен пар

пред 5 часа - Охрид 1

Два нерешливи проблеми кои ги има секој вљубен пар

Облачен и посвеж петок

Облачен и посвеж петок

пред 6 часа - Охрид 1

Облачен и посвеж петок

Детски лирски треперења во Охрид

Детски лирски треперења во Охрид

пред 6 часа - Охрид 1

Детски лирски треперења во Охрид

АНКЕТА ПРЕД ВИКЕНД  Дали би чувале змија за миленик

АНКЕТА ПРЕД ВИКЕНД - Дали би чувале змија за миленик ? !

пред 7 часа - Охрид 1

Овој петок ги прашавме луѓето дали би чувале змија за домашен миленик ? !

Масовна посетеност од верниците на Манастирот Св Спас во Горно Лакочереј

Масовна посетеност од верниците на Манастирот Св. Спас во Горно Лакочереј

пред 24 часа - Охрид 1

Масовна посетеност од верниците на Манастирот Св. Спас во Горно Лакочереј

Камион излета од патот помеѓу Косел и Опеница

Камион излета од патот помеѓу Косел и Опеница

пред еден ден - Охрид 1

Камион излета од патот помеѓу Косел и Опеница

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВОЛОНГОГ ГОРДОН БРОДБЕРИ

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВОЛОНГОГ ГОРДОН БРОДБЕРИ

пред еден ден - Охрид 1

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВОЛОНГОГ ГОРДОН БРОДБЕРИ

Мон Сен Мишел

Мон Сен Мишел

пред еден ден - Охрид 1

Мон Сен Мишел

Еди Рама кај Могерини по адидас тренерки и патики

Еди Рама кај Могерини по „адидас“ тренерки и патики

пред еден ден - Охрид 1

ФОТО: Еди Рама кај Могерини по „адидас“ тренерки и патики

Цел свет ја фали Аријана Гранде поради она што наводно им го понудила на семејствата на загинатите

Цел свет ја фали Аријана Гранде, поради она што наводно им го понудила на семејствата на загинатите

пред еден ден - Охрид 1

Цел свет ја фали Аријана Гранде, поради она што наводно им го понудила на семејствата на загинатите

Облачен есенски четврток

Облачен есенски четврток

пред еден ден - Охрид 1

Облачен есенски четврток

СДСМ Дебарца Трајкоски си правел гозби на општинска сметка

СДСМ Дебарца: Трајкоски си правел гозби на општинска сметка

пред еден ден - Охрид 1

Трајкоски си правел гозби на општинска сметка

Вознесение Христово  Спасовден

Вознесение Христово – Спасовден

пред еден ден - Охрид 1

Вознесение Христово – Спасовден

ОХРИД ОД ПОНАПРЕД ДО ДЕНЕС  Населението во Охрид низ вековите

ОХРИД ОД ПОНАПРЕД ДО ДЕНЕС - Населението во Охрид низ вековите

пред еден ден - Охрид 1

Демографските трендови во Охрид од некогаш до денес. Како варирал бројот на население на градот низ вековите и како се менувала демографската структура на Охрид.

Прв роденден на Тино Паб и попуст од 30

Прв роденден на Тино Паб и попуст од 30 %

пред еден ден - Охрид 1

Прв роденден на Тино Паб и попуст од 30 %

Витаминот кој му е неопходен на вашиот пенис

Витаминот кој му е неопходен на вашиот пенис

пред еден ден - Охрид 1

Витаминот кој му е неопходен на вашиот пенис

Во Кошишта одбележан празникот Кирил и Методиј

Во Кошишта одбележан празникот Кирил и Методиј

пред еден ден - Охрид 1

Во Кошишта одбележан празникот Кирил и Методиј

Груевски направи обиколка на главни инфраструктурни зафати кои се реализираат во Охрид

Груевски направи обиколка на главни инфраструктурни зафати кои се реализираат во Охрид

пред еден ден - Охрид 1

Груевски направи обиколка на главни инфраструктурни зафати кои се реализираат во Охрид

ФОТО Полагање свежо цвеќе пред Светите браќа Кирли и Методиј

ФОТО-Полагање свежо цвеќе пред Светите браќа Кирли и Методиј

пред еден ден - Охрид 1

ФОТО-Полагање свежо цвеќе пред Светите браќа Кирли и Методиј

Земјотрес во Албанија се почуствува во Охрид

Земјотрес во Албанија се почуствува во Охрид

пред еден ден - Охрид 1

Земјотрес во Албанија се почуствува во Охрид

Бакрачески  Бројните награди од учениците треба да го радува и градот Охрид како силен поттик за развој на заедницата

Бакрачески : Бројните награди од учениците треба да го радува и градот Охрид како силен поттик за развој на заедницата

пред еден ден - Охрид 1

Бакрачески : Бројните награди од учениците треба да го радува и градот Охрид како силен поттик за заедницата

Градоначалникот од Волонгог Австралија во посета на Охрид

Градоначалникот од Волонгог Австралија во посета на Охрид

пред 2 дена - Охрид 1

Градоначалникот од Волонгог Австралија во посета на Охрид

Променливо облачно со дожд

Променливо облачно со дожд

пред 2 дена - Охрид 1

Променливо облачно со дожд

Празник на големите македонски и сесловенски просветители

Празник на големите македонски и сесловенски просветители

пред 2 дена - Охрид 1

Празник на големите македонски и сесловенски просветители

Мрежата на Телеком во колапс

Мрежата на Телеком во колапс

пред 3 дена - Охрид 1

Скоро три часа корисниците на услугите на „Телеком“ немаат телевизија, фиксна телефонија и интернет. Корисниците реагираат како е возможно еден пролетен дожд да ги прекине сите врски и тие да останат без услугите за кои платиле.

Груевски утре во посета на Охрид

Груевски утре во посета на Охрид

пред 3 дена - Охрид 1

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски утре доаѓа во посета на Охрид, дознава Охрид1 од свои извори во партијата.

Искра Атанасова Митуш го освои првото место

Искра Атанасова –Митуш го освои првото место

пред 3 дена - Охрид 1

Искра Атанасова –Митуш го освои првото место

Повеќе
КЛИКНИ