Груевски: Нападната е унитарноста на државата

пред 7 часа - Македонија 24

Антидржавните ставови на Зоран Заев

пред еден ден - Македонија 24

Панихида за загинатите бранители на Македонија

пред еден ден - Македонија 24

Фрчковски за името

пред еден ден - Македонија 24

Александар Даштевски гостин во вестите на ТВ Нова

пред 2 дена - Македонија 24

Туризмот главен предизвик за локалните власти во О.Маврово-Ростуше

пред 3 дена - Македонија 24

„Разговори“ – Инвестиции во Општина Јегуновце

пред 3 дена - Македонија 24

Заев прифати 5.000 евра казна за неупотреба на албанскиот јазик!

пред 3 дена - Македонија 24

Османи: Со Заев договоривме албанскиот јазик да го има на парите

пред 3 дена - Македонија 24

Фрчкоски: Мултикултурната демократија е скапа работа

пред 3 дена - Македонија 24

Заради фотелја Заев ги прифатил максималистичките барања на албанските партии

пред 3 дена - Македонија 24

Поповски: Намалени гужви со електронското поднесување на годишните сметки во Централниот регистар

пред 3 дена - Македонија 24

Закон за употреба на јазици – решение или опасност?

пред 3 дена - Македонија 24

Катастарот воведува 3Д приказ за зградите и парцелите

пред 3 дена - Македонија 24

Фрчкоски: Мултикултурната демократија е скапа работа

пред 3 дена - Македонија 24

Каракамишева за употребата на јазиците на малцинствата

пред 3 дена - Македонија 24

Стојаноски: Македонија и нејзините граѓани плаќаат огромна цена за деструктивното однесување на СДСМ

пред 4 дена - Македонија 24

Илиоски: Целта на сите манипулации и изборни криминали на Заев е да се дограби до власт и да ја редефинира Македонија

пред 4 дена - Македонија 24

Нова лага од Заев: Албанскиот е втор службен јазик во Македонија

пред 4 дена - Македонија 24

Поповски: Имаме доволно буџетски средства за да ја исполниме мерката за самовработување на лица со попреченост

пред 4 дена - Македонија 24

Ѓорѓиев: Сериозна владина поддршка за самовработување на лицата со попреченост

пред 4 дена - Македонија 24

Родители спортувајте со вашите деца

пред 4 дена - Македонија 24

Охрид ќе добие современ градски пазар- подготовките во тек

пред 4 дена - Македонија 24

Тилерсон во посета на Мексико

пред 4 дена - Македонија 24

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон пристигна во Мексико каде ќе се сретне со лидерите на таа земја, настојувајќи да се ублажат дипломатските тензии поради трговската и миграциската политика на...

Пронајдени се седум планети, можно е на нив да има услови за живот

пред 4 дена - Македонија 24

Ким: Македонија може да бидете Естонија или Швајцарија- сега го имате моментот и може да го искористите

пред 4 дена - Македонија 24

Груевски: Пред 10 години Македонија беше на 78 место, сега е на 31 место во светот според Херитиџ

пред 4 дена - Македонија 24

Милер: Економските резултати кои Македонија ги покажа во изминатите 10 години се феноменални

пред 4 дена - Македонија 24

Миновски: Високото рангирање на Македонија од Херитиџ е показател за спроведените реформи и посветеноста

пред 4 дена - Македонија 24

Груевски: ВМРО-ДПМНЕ останува на бедемот на националните и државни интереси

пред 4 дена - Македонија 24

Повеќе
КЛИКНИ
kariera.mk