Меѓународен натпревар на млади пијанисти во Гевгелија

на 6.2012 - МТВ 1

Од денеска до 14-ти јуни, хотелот Аполонија е домаќин на вториот меѓународен натпревар на млади пијанисти што го организира професорот Глигор Гелебешев под покровителство на Општина Гевгелија и винаријата Јостела.

Меѓународен натпревар на млади пијанисти во Гевгелија

на 6.2012 - Денешен

Хотелот Аполонија е домаќин на вториот мегународен натпревар на млади пијанисти што го организира професорот Глигор Гелебешев под покровителство на Општина Гевгелија и винаријата Јостела, кој започнува од денеска, а ќе се одржува до 14-ти јуни.

Во Гевгелија меѓународен натпревар на млади пијанисти

Во Гевгелија меѓународен натпревар на млади пијанисти

на 6.2012 - Курир

Од денеска до 14-ти јуни, хотелот Аполонија е домаќин на вториот мегународен натпревар на млади пијанисти што го организира професорот Глигор Гелебешев под покровителство на Општина Гевгелија и винаријата Јостела.

Се бира најдобар млад пијанист од Македонија  Србија и Бугарија

Се бира најдобар млад пијанист од Македонија, Србија и Бугарија

на 6.2012 - +Инфо

Гевгелија е домаќин на вториот Меѓународен натпревар на млади пијанисти што почнува денес, а го организира професорот Глигор Гелебешев, под покровителство на Општина Гевгелија и винаријата „Јостела“.

Времеплов
x