Владата објавува нов оглас за социјални станови

на 9.2012 - Утрински

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

В понеделник оглас за социјални станови

на 9.2012 - Канал 5

Министерството за транспорт во понеделник ќе објави оглас за распределување на 78 социјални станови во Битола и 51 стан во Берово. Право на аплицирање ќе имаат децата без родители, корисници на социјална...

Владата со нов оглас за социјални станови

на 9.2012 - е-Репортер

Оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово,, ќе објави Министерството за транспорт и врски в понеделник. Социјалните станови се наменети за решавање...

Се огласуваат социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Maxim

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Транспорт објавува оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Нетпрес

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределување на социјални станови

на 9.2012 - Sky

Понеделник ќе биде објавен оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово- најави денеска министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски. Корисници...

Нови 129 станови за социјално загрозените граѓани

на 9.2012 - +Инфо

Нови 129 социјални станови ќе бидат распределелни од Министерството за транспорт и врски откако во понеделник, најпрво, ќе се даде оглас за нивно распоредување. Од становите 78 ќе бидат распределени во...

Ќе се распределуваат социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Нова Македонија

Министерството за транспорт в понеделник ќе објави оглас за 129 социјални станови,од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово Социјалните станови се наменети за решавање на станбеното прашање на...

Министерството за транспорт и врски објавува нов оглас за распределување социјални станови

на 9.2012 - Денешен

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нови 129 станови социјално загрозените граѓани

на 9.2012 - +Инфо

Нови 129 социјални станови ќе бидат распределелни од Министерството за транспорт и врски откако во понеделник, најпрво, ќе се даде оглас за нивно распоредување. Од становите 78 ќе бидат распределени во...

Распределба на социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Инпрес

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Владата објавува нов оглас за социјални станови

на 9.2012 - Р.С. Европа

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово, најави министерот за транспорт и врски, Миле...

Оглас за распределба на нови социјални станови

на 9.2012 - Дневник

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нов оглас за социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Сител

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределба на нови социјални станови

на 9.2012 - Курир

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нов оглас за распределба на социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - 24 вести

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

на 9.2012 - Прес 24

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

GRID.MK не произведува сопствена содржина, туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функционалности ги прават компјутерски алгоритми кои ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се појави на грешки.

Контакт · Маркетинг · Facebook · Twitter · Android GRIDer · iPhone GRIDer

Copyright © 2010 - 2015 GRID System · За проектот · Мапа на сајтот · RSS канали · Приватност · Хостирано во Неотел
КЛИКНИ