Велосипедски  слалом  по раскопаните патеки низ Скопје

Велосипедски „слалом“ по раскопаните патеки низ Скопје

Слободен печат | пред 4 дена

Настанот е организиран на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот Осми Септември, од страната на средното училиште „Здравко Цветковски“. Пишува Елена Вељановска Во време на сè поголема...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

SkopjeID | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ утре попладне во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот...

На тротоарот се гради  велосипедистите и пешаците на коловоз

На тротоарот се гради, велосипедистите и пешаците на коловоз!

Вечер Прес | пред 4 дена

Честопати при градежни интервенции се случува велосипедските патеки да се блокираат целосно и во времетраење од неколку месеци, без притоа да се обезбеди алтернатива за движење. Ваквата ситуација ги присилува...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

SkopjeID | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ утре попладне во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат  Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Макфакс | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат  Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Точка | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат  Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Денар | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат  Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Скопје Инфо | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат  Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Вечер | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Sky | пред 4 дена

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ утре попладне во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност