Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност...

Нова Македонија | пред 4 дена

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

МКД | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Вечер Прес | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26...

Издадени 93 милиони евра хартии од вредност  истата сума се враќа во стопанството

Издадени 93 милиони евра хартии од вредност, истата сума се враќа во стопанството

Слободен печат | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност  утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

A1on | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Р.С. Европа | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

МФ   Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност  утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

МФ : Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

Канал 5 | пред 4 дена

Од нив  утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018 година една милијарда денари (16,3 милиони евра), по основ на стари долгови од порано издадени и доспеани за отплата државни...

Владата на Заев се задолжува со нови 93 милиони евра  со аукција на државни хартии од вредност  се пополнуваат буџетски дупки

Владата на Заев се задолжува со нови 93 милиони евра: со аукција на државни хартии од вредност, се пополнуваат буџетски дупки

Алфа | пред 4 дена

Владата се задолжи со нови 93 милиони евра на домашниот пазар. Овој пат на подолг рок. Ова е трето задолжување во рок од три недели, откако претходната недела државата се задолжи за 56 милиони евра, а...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Курир | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Независен | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Алсат-М | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

+Инфо | пред 4 дена

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26...

Владата и Министерството за финансии ги задолжи граѓаните за нови 93 милиони евра

Владата и Министерството за финансии ги задолжи граѓаните за нови 93 милиони евра.

Економски | пред 4 дена

Денеска Министерството за финансии и владата на Република Македонија ги задолжија граѓаните за нови 5,725 милијарди ден или вкупно 93 милиони евра. На страната на НБРМ ги има резултатите од одржаната аукција...

Ново задолжување  од 93 милиони евра

Ново задолжување од 93 милиони евра

Банкометар | пред 4 дена

За денеска е планирана нова аукција на државни хартии од вредност стои на официјалната интернет страна на Министерството за финансии. Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Денеска ново задолжување од 93 милиони евра

Денеска ново задолжување од 93 милиони евра

Економски | пред 4 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување од 93 милиони евра иако нема капитални инвестиции

Утре ново задолжување од 93 милиони евра иако нема капитални инвестиции

Бркај работа | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Ново задолжување од 93 милиони евра

Ново задолжување од 93 милиони евра

Нетпрес | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување

Утре ново задолжување

Вечер | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Прес 24 | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Нетпрес | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Курир | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Република | пред 5 дена

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност. Имено, Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000...

На задолжувањата им нема крај  Утре Министерството за финансии и владата планираат да ги задолжат граѓаните за нови 93 милиони евра

На задолжувањата им нема крај -Утре Министерството за финансии и владата планираат да ги задолжат граѓаните за нови 93 милиони евра

Економски | пред 5 дена

На официјалната страна на Министерството за финансии утре е планирана аукција на државни хартии од вредност. Имено Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.725.000.000 денари или вкупно 93...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност