Одрон на карпи го прекина железничкиот и патниот сообраќај од Велес кон Градско

Одрон на карпи го прекина железничкиот и патниот сообраќај од Велес кон Градско

24 вести | пред 4 дена

За малку е избегната несреќа со трагичен епилог, кога утрово, нешто после осум часот, огромни карпи се откинаа од овој рид и паднаа на патот и железничката пруга Велес – Гевгелија. Неколку секунди подоцна,...

Одрони на патот Велес Градско Прекинат железничкиот и патниот сообраќај

Одрони на патот Велес-Градско: Прекинат железничкиот и патниот сообраќај

Република | пред 4 дена

За малку е избегната несреќа со трагичен епилог, кога утрово, нешто после осум часот, огромни карпи се откинаа од овој рид и паднаа на патот и железничката пруга Велес – Гевгелија. Неколку секунди подоцна,...

Се урна карпа во Велес кај населбата Долни дуќани избегната голема трагедија

Се урна карпа во Велес кај населбата Долни дуќани, избегната голема трагедија

Слободен печат | пред 4 дена

Карпа која со години висеше над населбата Долни дуќани во Велес, на местото каде реката Тополка се влева во Вардар, утрово се урна и го прекина и патниот и железничкиот сообраќај. Предупредувањето за опасност...

Опасен одрон на карпи на јужниот излез од Велес проблемот стои со години

Опасен одрон на карпи на јужниот излез од Велес, проблемот стои со години…

Брз круг | пред 4 дена

На јужниот излез од Велес веќе одамна демнат огромни карпи кои искрено, делуваат доста опасно во моментот кога се поминува на патот. Досега делуваа опасно, но после овој одрон, овој дел дефинитивно веќе...

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Слободен печат | пред 4 дена

Само неколку минути откако се одрониле огромни карпи кои тежат и по неколку тони, на патот и на железничката пруга Скопје – Гевгелија, на јужниот излез на Велес под месноста Долни Дукани, во нив се забило...

Карпа падна на пруга и пат во Велес

Карпа падна на пруга и пат во Велес

Прес 24 | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес- Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. За среќа нема повредени во несреќата, кога карпата паднала врз машината.

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Фокус | пред 4 дена

Само неколку минути откако се одрониле огромни карпи кои тежат и по неколку тони, на патот и на железничката пруга Скопје – Гевгелија, на јужниот излез на Велес под месноста Долни Дукани, во нив се забило...

Карпа падна врз пат и пруга кај Велес

Карпа падна врз пат и пруга кај Велес

Курир | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес- Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Сообраќајот е во прекин од утринава од 08:30 часот. За среќа нема повредени лица,...

Голема карпа падна на излезот од Велес Граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи

Голема карпа падна на излезот од Велес: Граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи

Скопје24 | пред 4 дена

„Денес во 08:20 часот по месноста на Долни дукани при самиот влев на Тополка во Вардар се одрона карпата од десната страна која беше надвиана над самиот пат. За дел од секундата еден наш сограѓанин не...

Патничкиот и железничкиот сообраќај од Велес кон Градско е во прекин поради голем одрон

Патничкиот и железничкиот сообраќај од Велес кон Градско е во прекин поради голем одрон

Локално | пред 4 дена

На регионалниот пат Велес – Градско, на излез од градот, пред вливот на река Тополка во река Вардар, има поголем одрон на карпа. Патниот и железничкиот сообраќај е целосно во прекин од 8.30 часот. Машината...

Поради голем одрон на карпа затворен сообраќајот на патот Велес  Градско

Поради голем одрон на карпа затворен сообраќајот на патот Велес - Градско

Сител | пред 4 дена

Денеска на регионалниот пат Велес – Градско, на излез од градот, пред вливот на река Тополка во река Вардар, има поголем одрон на карпа поради што патниот и железничкиот сообраќај е целосно во прекин од 08.30 часот.

Карпа падна врз пат и пруга во близина на Велес

Карпа падна врз пат и пруга во близина на Велес

Фокус | пред 4 дена

Поради обилните врнежи што го зафатија велешкиот регион, голем одрон од карпа падна на патот и железничката пруга од Велес кон Градско, кај м естото викано Долни Дуќани. Како што информираа од Министерството...

Очевидец раскажува Утрово 08 20 падна карпата за дел од секундата нашиот сограѓанин не заврши под карпата

Очевидец раскажува: Утрово 08:20 падна карпата, за дел од секундата нашиот сограѓанин не заврши под карпата

News 24 | пред 4 дена

„Денес во 08:20 часот по месноста на Долни дукани при самиот влев на Тополка во Вардар се одрона карпата од десната страна која беше надвианата над самиот пат. Заа дел од секундата еден наш сограганин...

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

МКД | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес-Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека на регионалниот пат Велес...

Голема карпа падна на излезот од Велес граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи за среќа нема повредени

Голема карпа падна на излезот од Велес, граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи, за среќа нема повредени

News 24 | пред 4 дена

Голема карпа денеска падна на излезот од Велес. Граѓаните на социјалните мрежи реагираат да се стават мрежи на сите карпи, не само на они кои досега биле криитчни според проценките на општината. Погледнете ја фотографијата:

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

Вечер Прес | пред 4 дена

Поради поголем одрон од карпа, железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во целосен прекин Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин...

ОГРОМНА КАРПА ГИ БЛОКИРАШЕ ПАТОТ ВЕЛЕС ГРАДСКО И ЖЕЛЕЗНИЧКАТА ПРУГА ВЕЛЕС ГЕВГЕЛИЈА

ОГРОМНА КАРПА ГИ БЛОКИРАШЕ ПАТОТ ВЕЛЕС-ГРАДСКО И ЖЕЛЕЗНИЧКАТА ПРУГА ВЕЛЕС-ГЕВГЕЛИЈА

Сакам Да Кажам | пред 4 дена

Обилните врнежи кои го зафатија велешко придонесоа утрово на излезот од Велес да падне карпа. Нема информации дека при паѓањето на карпата има повредено минувачи. Но, според големината станува збор за...

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

24 вести | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес - Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин...

Голем одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Голем одрон на патот Велес- Градско, сообраќајот во прекин

Курир | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин...

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин...

Нова Македонија | пред 4 дена

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес - Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни...

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

Канал 5 | пред 4 дена

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин од утринава од 08:30 часот. Нема повредени лица, а причинета е само материјална штета.

Сообраќајот од Велес кон Градско е во прекин поради голем одрон

Сообраќајот од Велес кон Градско е во прекин поради голем одрон

+Инфо | пред 4 дена

На регионалниот пат Велес – Градско, на излез од градот, пред вливот на река Тополка во река Вардар, има поголем одрон на карпа. Патниот и железничкиот сообраќај е целосно во прекин од 8.30 часот.

Во прекин сообраќајот на патниот правец Велес  Градско

Во прекин сообраќајот на патниот правец Велес – Градско

Таратур | пред 4 дена

Патниот и железничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес Градско е во прекин, велат од МВР. Според полицијата, сообраќајот е во целосен прекин од 08.30 часот на излезот од Велес, пред вливот на река...

Во прекин сообраќајот на патот Велес Градско

Во прекин сообраќајот на патот Велес- Градско

Нетпрес | пред 4 дена

Железничкиот и патниот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во прекин, информираат од МВР. Според полицијата, сообраќајот е целосно во прекин од 8.30 часот на излез од Велес,пред вливот на река...

Огромен одрон на пругата Велес Градско

Огромен одрон на пругата Велес-Градско

Точка | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени лица,...

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

Слободен печат | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин...

Огромен одрон на пругата кај Велес Градско

Огромен одрон на пругата кај Велес-Градско

Макфакс | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за оддржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени...

Одрон на пругата Велес Градско машина за одржување удри во камењата

Одрон на пругата Велес-Градско, машина за одржување удри во камењата

A1on | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за оддржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени...

Огромен одрон на пругата Велес Градско

Огромен одрон на пругата Велес-Градско

Денар | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени лица,...

Огромен одрон предизвика несреќа на пругата Велес Градско

Огромен одрон предизвика несреќа на пругата Велес-Градско

Прес 24 | пред 4 дена

Огромен одрон утрово ја блокираше пругата Велес-Градско. Макфакс пишува дека машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот, но за среќа нема повредени. Се очекуваат детали.

Огромен одрон на пругата Велес Градско

Огромен одрон на пругата Велес-Градско

Вечер | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени лица,...

Во прекин сообраќајот на патот Велес  Градско еве зошто

Во прекин сообраќајот на патот Велес - Градско, еве зошто

Сител | пред 4 дена

Денеска на регионалниот пат Велес – Градско, на излез од градот, пред вливот на река Тополка во река Вардар, има поголем одрон на карпа поради што патниот и железничкиот сообраќај е целосно во прекин од 08.30 часот.

Одрон на патот Велес Градско сообраќајот во прекин

Одрон на патот Велес-Градско, сообраќајот во прекин

Република | пред 4 дена

Железничкиот и патничкиот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во целосен прекин поради поголем одрон од карпа. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека сообраќајот е во прекин...

Огромен одрон на пругата Велес Градско

Огромен одрон на пругата Велес-Градско

Sky | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници – Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени...

Огромен одрон на пругата Велес Градско

Огромен одрон на пругата Велес-Градско

Тера | пред 4 дена

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот. Во несреќата нема повредени лица,...

Во прекин сообраќајот на патот Велес Градско Одрон на карпа

Во прекин сообраќајот на патот Велес- Градско: Одрон на карпа

Infomax | пред 4 дена

Железничкиот и патниот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во прекин, информираат од МВР. Според полицијата, сообраќајот е целосно во прекин од 8.30 часот на излез од Велес,пред вливот на река...

Одрон на патот Велес  Градско

Одрон на патот Велес – Градско

ТВ 21 | пред 4 дена

Утрово има одрон на патот Велес кон Градско, кај м естото викано Долни Дуќани. Комплетно е блокиран стариот пат Велес – Градско и пругата Скопје – Гевгелија. Одронот е во близина на вливот на река Тополка во Вардар.

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност