Комисијата предложила отстранување и на Александар Филип и Портата  исто како и Ќосето

Комисијата предложила отстранување и на Александар, Филип и Портата – исто како и Ќосето

Локално | пред 3 недели

Работната група на Министерството за култура која го анализира проектот Скопје 2014, донела препораки за дислокација и демонтирање (или рециклирање) и на споменикот на Александар (Воин на коњ), Филип Втори...

Ќе се уриваат Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори  но не и Скендербег и УЧК

Ќе се уриваат „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“ - но не и „Скендербег“ и „УЧК“

Прес 24 | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

Ќе се уриваат Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори  но не и Скендербег и УЧК

Ќе се уриваат „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“ - но не и „Скендербег“ и „УЧК“

Сител | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана. За нив веќе се готови елаборатите....

По Ќосето ќе бидат отстранети и други споменици од Скопје 2014

По Ќосето ќе бидат отстранети и други споменици од „Скопје 2014“?

Фактор | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

Градот ќе ги урива Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори

Градот ќе ги урива „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“

Скопје Инфо | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана. За нив веќе се готови елаборатите....

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза

Пост | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

По Ќосето следни за дислокација се Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, следни за дислокација се Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза

Слободен печат | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза

Вечер Прес | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза

+Инфо | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот „Мајка Тереза“, чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

Власта го брише Скопје 2014  по  Ќосето следни се  Воинот на коњ   Порта Македонија   Филип Втори

Власта го брише „Скопје-2014“- по ,,Ќосето” следни се ,,Воинот на коњ”, ,,Порта Македонија”, ,,Филип Втори”.

Алфа | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана. За нив веќе се готови елаборатите....

 Скендербег и УЧК остануваат Градот ќе ги урива Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори

„Скендербег“ и „УЧК“ остануваат: Градот ќе ги урива „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“

Република | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана. За нив веќе се готови елаборатите....

СПОМЕНИЦИТЕ НА УЧК И СКЕНДЕР БЕГ ОСТАНУВААТ Град Скопје се подготвува да ги руши спомениците на Александар Македонски Филип и Порта Македонија

СПОМЕНИЦИТЕ НА УЧК И СКЕНДЕР БЕГ ОСТАНУВААТ: Град Скопје се подготвува да ги руши спомениците на Александар Македонски, Филип и Порта Македонија!

Infomax | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана. За нив веќе се готови елаборатите....

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза...

Вечер | пред 3 недели

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ" на плоштадот Македонија, порта „Македонија", споменикот „Мајка Тереза", чија градба е веќе стопирана, како и споменикот на Филип...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност