Забрана за движење на тешки товарни возила и кај Ѓавато

Забрана за движење на тешки товарни возила и кај Ѓавато

A1on | пред 6 дена

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Макфакс | пред 6 дена

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

Забранет сообраќајот на некои превои и патни правци на некои само за камиони

Забранет сообраќајот на некои превои и патни правци, на некои само за камиони

Бриф | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, прогласена е забрана за движење на тешки товарни возила на планинските превои Пресека, Буково и кон граничниот премин Ќафасан. На Буково сообраќајот е забранет и за автомобили....

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Локално | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Обилни врнежи од снег во Македонија Воведена забрана за возила на овие патишта

Обилни врнежи од снег во Македонија: Воведена забрана за возила на овие патишта

Прес 24 | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Обилен снег на дел од патиштата

Обилен снег на дел од патиштата

МТВ 1 | пред 6 дена

Целосна забрана за движење на моторни возила на планинскиот превој „Буково“. Полицијата информира дека поради обилните снежни врнежи, донесени се забрани за тешки товарни возила и на „Пресека“ и кон граничниот...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Точка | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“...

Нова Македонија | пред 6 дена

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“ Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Кајгана | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково како и кон граничниот премин Ќафасан

Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан

A1on | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи на подрачјето, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Макфакс | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Поради обилни врнежи од снег е воведена забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан

Поради обилни врнежи од снег е воведена забрана за движење кон Пресека, Буково и Ќафасан

Денар | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

МВР  забрана за тешки товарни возила на Пресека  Буково и кон граничниот премин Ќафасан

МВР : забрана за тешки товарни возила на „Пресека“, „Буково“ и кон граничниот премин „Ќафасан“

Канал 5 | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи на подрачјето, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини...

Забрана за движење и на автомобили преку Буково поради обилни снежни врнежи

Забрана за движење и на автомобили преку „Буково“ поради обилни снежни врнежи

Курир | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Алсат-М | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

МВР Не возете кон Пресека  Буково и кон граничниот премин Ќафасан

МВР: Не возете кон „Пресека“, „Буково“ и кон граничниот премин „Ќафасан“

+Инфо | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини „Пресека“,...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка

Нетпрес | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

A1on | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво-Попова Шапка

Макфакс | пред 6 дена

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Точка | пред 6 дена

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Сител | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

Канал 5 | пред 6 дена

Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон зимскиот центар на Шара важи од 15 часот, а на Буково од 15:10 часот. /МИА

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Нетпрес | пред 6 дена

Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга – На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти...

Патот Кочани Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони

Патот Кочани-Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони

Сител | пред 6 дена

Embedded video for Патот Кочани-Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони Поради одрон, патниот правец A3, на релација Кочани – Делчево трет ден е затворен за сообраќај. Последните обилни врнежи...

Лошото време ги затвори овие патни правци АМСМ со важна вест

Лошото време ги затвори овие патни правци: АМСМ со важна вест

Прес 24 | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Денар | пред 6 дена

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Република | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Точка | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка

Курир | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Денар | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Макфакс | пред 6 дена

Денеска, од 13.50 часот на планинскиот премин Пресека воведена е забрана за сообраќај тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Оттаму додаваат дека сообраќајот на другите државни...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Локално | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Макфакс | пред 6 дена

На планинскиот премин „Пресека“ воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Вечер | пред 6 дена

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

ВНИМАВАЈТЕ Обилен снег на дел од патиштата

ВНИМАВАЈТЕ: Обилен снег на дел од патиштата

Infomax | пред 6 дена

Целосна забрана за движење на моторни возила на планинскиот превој „Буково“. Полицијата информира дека поради обилните снежни врнежи, донесени се забрани за тешки товарни возила и на „Пресека“ и кон граничниот...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Канал 5 | пред 6 дена

Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга - граничен премин Ќафасан. Претпладне,...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

Сител | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и на Пресека

Забрана за камиони и на Пресека

+Инфо | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила, поради врнежи од снег. Забраната, како што соопшти „Македонија пат“, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Курир | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13:50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Обилен снег во голем дел од Македонија МВР апелира да се вози само ако е неопходно

Обилен снег во голем дел од Македонија, МВР апелира да се вози само ако е неопходно

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Сител | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Вечер | пред 6 дена

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Одрон на патот Кочани Македонска Каменица Сообраќајот во прекин од саботата

Одрон на патот Кочани-Македонска Каменица: Сообраќајот во прекин од саботата

MK News | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво-Попова Шапка

Вечер | пред 6 дена

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека. извор: Makfax

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Точка | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за товарни возила на патот Струга Ќафасан

Забрана за товарни возила на патот Струга-Ќафасан

Прес 24 | пред 6 дена

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

Канал 5 | пред 6 дена

Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена забрана за камиони и на патот Маврово - Дебар. /МИА

Сообраќајот по влажни коловози магла на Стража и Ѓавато

Сообраќајот по влажни коловози, магла на Стража и Ѓавато

МТВ 1 | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

+Инфо | пред 6 дена

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Снег во Македонија Отежнат сообраќајот во неколку градови низ земјава

Снег во Македонија: Отежнат сообраќајот во неколку градови низ земјава

Прес 24 | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Нетпрес | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

A1on | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот. Поради отстранување на...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

ТВ 21 | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

Локално | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Вечер | пред 6 дена

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот. извор: Makfax

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Вечер | пред 6 дена

Денеска, од 13.50 часот на планинскиот премин Пресека воведена е забрана за сообраќај тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Оттаму додаваат дека сообраќајот на другите државни...

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

+Инфо | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Курир | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар...

Нова Македонија | пред 6 дена

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат,...

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

Сител | пред 6 дена

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

Сител | пред 6 дена

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

МТВ 1 | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово- Дебар

МКД | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Забраната, како што посочуваат е оттаму, е воведена во 10.15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Курир | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово  Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово - Дебар

Алфа | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки...

Одрон на патот Кочани Македонска Каменица Сообраќајот во прекин од саботата

Одрон на патот Кочани-Македонска Каменица: Сообраќајот во прекин од саботата

Прес 24 | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Прес 24 | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани  Македонска Каменица

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица...

Нова Македонија | пред 6 дена

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга – Ќафасан

Пост | пред 6 дена

На патот Струга – граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

+Инфо | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани - Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Канал 5 | пред 6 дена

- Вчера е направено дополнително минирање на остатокот од ризичната карпа, во текот на денов треба да се утврди дали ќе биде потребно уште едно минирање по што теренот ќе се расчисти и ќе се оспособи патот,...

Се отстранува одронот на патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот во прекин

Се отстранува одронот на патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот во прекин

Локално | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Се отстранува одронот на патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот во прекин

Се отстранува одронот на патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот во прекин

+Инфо | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга – Ќафасан

ТВ 21 | пред 6 дена

На патот Струга – граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија...

Нова Македонија | пред 6 дена

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ)...

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани – Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Пост | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Точка | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Сител | пред 6 дена

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Во прекин сообраќајот на Кочани Македонска Каменица поради одрони

Во прекин сообраќајот на Кочани-Македонска Каменица поради одрони

Макфакс | пред 6 дена

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Нетпрес | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани - Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Сител | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Канал 5 | пред 6 дена

Во целосен прекин и натаму е сообраќајот на патот Кочани - Македонска Каменица,  откако викендот поради одрон е блокирана целата делница. Се работи на отстранување на одронот, а се користи како алтернативен...

Поради отстранувањe одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Поради отстранувањe одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Денар | пред 6 дена

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Фокус | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

+Инфо | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла и одрони на патиштата  АМСМ апелира на внимателност

Магла и одрони на патиштата - АМСМ апелира на внимателност

Прес 24 | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Курир | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани – Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

ТВ 21 | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Сител | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

ОДРОН НА ПАТ Од Кочани до Каменица не се минува сообраќајот трет ден во прекин

ОДРОН НА ПАТ: Од Кочани до Каменица не се минува, сообраќајот трет ден во прекин

Рипост | пред 6 дена

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Рипост | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Во прекин сообраќајот на Кочани Македонска Каменица поради одрони

Во прекин сообраќајот на Кочани-Македонска Каменица поради одрони

Вечер | пред 6 дена

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Состојба на патиштата 13 02 2018

Состојба на патиштата 13.02.2018

Скопје24 | пред 6 дена

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: ПРЕНАСОЧУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈ: Поради отстранување на одрони во близина на с. Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин, се користи алтернативен пат

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон...

Нова Македонија | пред 7 дена

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Локално | пред 7 дена

Поради отстранување одрони во близина на село Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правци.  Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сител | пред 7 дена

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Се користи алтернативен пат Кочани - Виница - Драгобрашта...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони

A1on | пред 7 дена

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Макфакс | пред 7 дена

Поради отстранување на одрони во близина на с.Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Точка | пред 7 дена

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Алфа | пред 7 дена

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица...

Одрон на патот Македонска Каменица Кочани Се користи алтернативен пат

Одрон на патот Македонска Каменица-Кочани: Се користи алтернативен пат

Прес 24 | пред 7 дена

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Канал 5 | пред една недела

На државните патишта сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози, без забрани, застои и ограничувања. Слаб снег кој не се задржува на коловозот провејува на планинскиот превој Пресека, соопшти Автомотосојузот...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

+Инфо | пред една недела

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Се користи алтернативен пат Кочани - Виница - Драгобрашта...

Се користи алтернативен пат Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Се користи алтернативен пат: Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Курир | пред една недела

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Прекин на сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Актуелно24 | пред една недела

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правца, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Вечер | пред 7 дена

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

 МАКЕДОНИЈА ПАТ НЕМА НАМЕРА ДА РАБОТИ ГОДИНАВА Одрон на патот Кочани  Македонска Каменица се користи алтернативен пат

„МАКЕДОНИЈА ПАТ“ НЕМА НАМЕРА ДА РАБОТИ ГОДИНАВА: Одрон на патот Кочани – Македонска Каменица, се користи алтернативен пат!

Infomax | пред 7 дена

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Блокиран патот Прилеп Градско поради протест

Блокиран патот Прилеп-Градско поради протест

Фактор | пред една недела

Денес од 11 часот беше блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, велат од АМСМ. Сообраќајот бил блокиран поради јавен собир на околу 40ина ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица...

Нова Македонија | пред една недела

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран,...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица

Канал 5 | пред една недела

Во меѓувреме, поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Од АМСМ посочуваат дека сообраќајот на државните...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Денар | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ исто...

Блокиран патот Прилеп  Градско Вработените од Еуро Композит протестираат

Блокиран патот Прилеп – Градско. Вработените од „Еуро Композит“ протестираат

Економски | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Макфакс | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста „Запошки мост“ на излез од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ,...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Канал 5 | пред една недела

Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен собир од страна на околу 40 вработени во „11 Октомври Еуро Композит“ со поставување патничко моторно возило.

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Прес 24 | пред една недела

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско...

Нова Македонија | пред една недела

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Нетпрес | пред една недела

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Поради протест е блокиран патот Прилеп Градско

Поради протест е блокиран патот Прилеп-Градско

Денар | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Локално | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Макфакс | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Точка | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица

Сител | пред една недела

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија. Во меѓувреме, поради отстранување на одрони...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Курир | пред една недела

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Сител | пред една недела

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Работници протестираат  блокиран Прилеп Градско

Работници протестираат – блокиран Прилеп-Градско

Република | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Проодно на патот Прилеп Градско во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Проодно на патот Прилеп-Градско, во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Рипост | пред една недела

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија. Во меѓувреме, поради отстранување на одрони...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Вечер | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Вечер | пред една недела

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста „Запошки мост“ на излез од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ,...

Поради отстранување на одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Поради отстранување на одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

A1on | пред една недела

Поради отстранување на одрони во близина на с. Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин, се користи алтернативен пат Кочани-Виница-Драгобрашта-Бигла-Македонска Каменица,...

Прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Макфакс | пред една недела

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Поради отстранување одрони прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Поради отстранување одрони прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Денар | пред една недела

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Точка | пред една недела

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Вечер | пред една недела

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост" на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Внимавајте Поради одрон во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Внимавајте: Поради одрон во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Курир | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Нетпрес | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Поради одрони се уште во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Поради одрони се уште во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Фокус | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот по влажни коловози

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот по влажни коловози

+Инфо | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Како се одвива сообраќајот утрово

Како се одвива сообраќајот утрово?

Курир | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Внимание на овие патни правци Влажни коловози и снег  во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Внимание на овие патни правци: Влажни коловози и снег - во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Прес 24 | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Сообраќајот по влажни коловози во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Сообраќајот по влажни коловози, во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Сител | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Сообраќајот по влажни коловози во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Сообраќајот по влажни коловози, во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

ТВ 21 | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Рипост | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

еМАГАЗИН | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО Одрони кашест снег и влажни коловози

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Одрони, кашест снег и влажни коловози

Кумановски муабети | пред една недела

loading... Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија....

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Локално | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Канал 5 | пред една недела

Како што информира АМСМ, сообраќајот на патниот правец Р2205 Бунец – Леуново – Никифорово се одвива отежнато поради снег на коловозот. Екипите на ЈП „Македонија пат“ работат на нормализирање на сообраќајот....

Одрони и паднат мост Сообраќајот прекинат на два патни правци

Одрони и паднат мост; Сообраќајот прекинат на два патни правци

Алсат-М | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост...

Нова Македонија | пред една недела

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Кукурику | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

+Инфо | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

24 вести | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

+Инфо | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот, каде интервенираат дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“. Врнежи од снег со...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Сител | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

Сител | пред една недела

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот, каде интервенираат дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“. Врнежи од снег со...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Република | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Падна бетонски мост во прилепско

Падна бетонски мост во прилепско

еМАГАЗИН | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

ТВ 21 | пред една недела

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Огромни одрони го блокирана патот Кочани  Македонска Каменица во двете насоки

Огромни одрони го блокирана патот Кочани – Македонска Каменица во двете насоки

ТВ 21 | пред една недела

„Господ нè чувал, за среќа, не поминало ниедно возило“, изјави еден возач кој минал на патот Кочани – Македонска Каменица. Утрово карпи и земја се урнаа и го блокираа движењето во двата правци.  Поминаа...

Целосно блокиран патот Македонска Каменица  Кочани поради одрони галерија

Целосно блокиран патот Македонска Каменица – Кочани поради одрони (галерија)

Република | пред една недела

Одроните целосно го блокираа сообраќајот кој се одвива на релација Македонска Каменица – Кочани. За возачите кои тргнале од Делчево кон Скопје и обратно се препорачува користење на алтернативниот патен...

Многу снег и застој на сообраќајот на Стража

Многу снег и застој на сообраќајот на Стража

Република | пред една недела

На социјалните мрежи се шири предупредување на сите возачи кои моментално се на некои од патните правци во земјава. На Стража има наврнато многу снег, поради што веќе еден час има застој на сообраќајот,...

Македонија под снег еве каде врне најмногу во моментов

Македонија под снег, еве каде врне најмногу во моментов

Република | пред една недела

На патниот правец Маврово – Дебар и на планинскиот премин Стража има забрана за сообраќај на тешки товарни возила. Од 17:50 часот воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на планинскиот...

Забрана за тешки товарни возила на Стража

Забрана за тешки товарни возила на Стража

Република | пред една недела

На планинскиот премин Стража од 17:10 минути попладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, соопшти Автомотосојузот на Македонија. Поради врнежите од снег, претходно во текот на денов...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност