Судењето за Тарифа ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ ќе продолжи на 1. март

A1on | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Рочиштето за Тарифа прекинато откако му се слоши на сведок следното закажано за 1 март

Рочиштето за „Тарифа“ прекинато, откако му се слоши на сведок, следното закажано за 1 март

Локално | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за случајот „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот директор на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, откако на вториот...

Рочиштето за случајот Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 ви март

Рочиштето за случајот „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1-ви март

МТВ 1 | пред 6 дена

На вработен во ЕЛЕМ кој требаше да биде сослушан како сведок на Специјалното обвинителство во случајот „Тарифа“ му се слоши пред да даде исказ во судот, поради што главната расправа се одложи за 1-ви март. Тој...

Одложени Труст и Тврдина На сведокот му се слоши адвокатката се разболе

Одложени “Труст” и “Тврдина”:На сведокот му се слоши, адвокатката се разболе

Вечер Прес | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Тарифа прекинато откако му се слоши на вториот сведок

Судењето за „Тарифа“ прекинато откако му се слоши на вториот сведок...

Нова Македонија | пред 6 дена

Судењето за „Тарифа“ прекинато откако му се слоши на вториот сведок Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален...

Рочиштето за Тарифа прекинато откако му се слоши на сведок следното закажано за 1 март

Рочиштето за „Тарифа“ прекинато, откако му се слоши на сведок, следното закажано за 1 март

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за случајот „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот директор на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, откако на вториот...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

Алсат-М | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

+Инфо | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

24 вести | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа” прекинато, ќе продолжи на 1 март

Слободен печат | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Се одложи судењето за Труст  се разболе адвокатката Алексиќ

Се одложи судењето за „Труст“, се разболе адвокатката Алексиќ

Флеш | пред 6 дена

Бизмисменот Сеад Кочан денеска се појави во Кривичниот суд каде што му се суди за случајот „Труст“ на СЈО, но судењето се одложи бидејќи адвокатката Сања Алексиќ се разболела. Таа ја известила судијката...

На судењето за Тарифа продолжи сослушувањето на сведоците

На судењето за „Тарифа“ продолжи сослушувањето на сведоците

МКД | пред 6 дена

Жарко Миленковски, сопственик на фирмата која учествувала како партнер во конзорциумот за набавка на софверот за ЕЛЕМ, е еден од сведоците кои се сослушува на судското рочиште за случајот „Тарифа". Во...

Судењето за Тарифа прекинато му се слоши на сведокот

Судењето за „Тарифа“ прекинато, му се слоши на сведокот

Нова ТВ | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Рочиштето за Труст одложено за 20 ти февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20-ти февруари

МТВ 1 | пред 6 дена

За 20-ти февруари е одложено судењето за случајот „Труст“ на СЈО, поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето. Во случајот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

24 вести | пред 6 дена

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „Елем“ Дејан Бошковски и уште...

Одложено судското рочиште за Труст

Одложено судското рочиште за „Труст“

24 вести | пред 6 дена

Денешното рочиште од судскиот процес за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан се одложи, бидејќи во Кривичниот суд не се појави адвокатката Сања Алексиќ, која го брани второобвинетиот...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

ТВ 21 | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци...

Нова Македонија | пред 6 дена

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

Канал 5 | пред 6 дена

Фирмата на Миленковски учествувала како партнер во конзорциумот за набавка на софтверот за ЕРП системот за потребите на АД „ЕЛЕМ“. Сведокот рече дека неговата фирма требало да учествува во импелементација...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Точка | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ, како и три правни лица, за незаконско...

Судењето за Тарифа прекинато ќе продолжи на 1 март

Судењето за „Тарифа“ прекинато, ќе продолжи на 1 март

Пост | пред 6 дена

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако...

Судењето за Труст се одложи се разболела една од адвокатките

Судењето за „Труст“ се одложи, се разболела една од адвокатките

МКД | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ која го брани второобвинетиот...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

A1on | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Се одложи судењето за Труст  се разболе адвокатката Алексиќ

Се одложи судењето за „Труст“, се разболе адвокатката Алексиќ

Фокус | пред 6 дена

Бизмисменот Сеад Кочан денеска се појави во Кривичниот суд каде што му се суди за случајот „Труст“ на СЈО, но судењето се одложи бидејќи адвокатката Сања Алексиќ се разболела. Таа ја известила судијката...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Макфакс | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Кајгана | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Актуелно24 | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Локално | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Одложено судењето за предметот на СЈО Труст

Одложено судењето за предметот на СЈО „Труст“

Р.С. Европа | пред 6 дена

Судењето за случајот на СЈО „Труст“ е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Во предметот првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три правни лица,...

 Труст одложен за 20 февруари отсутна адвокатка на одбраната

„Труст“ одложен за 20 февруари, отсутна адвокатка на одбраната...

Нова Македонија | пред 6 дена

„Труст“ одложен за 20 февруари, отсутна адвокатка на одбраната Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

Независен | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

Канал 5 | пред 6 дена

Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била оправдано отсутна од рочиштето. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три правни лица, меѓу кои и управителите на фирмите „Трансмет“,...

 Труст одложен за 20 февруари отсутна адвокатка на одбраната

„Труст“ одложен за 20 февруари, отсутна адвокатка на одбраната...

Нова Македонија | пред 6 дена

„Труст“ одложен за 20 февруари, отсутна адвокатка на одбраната Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

МТВ 1 | пред 6 дена

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство, „Труст“ и „Тарифа“. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст” одложено за 20 февруари

Слободен печат | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари се разболела адвокатата

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари, се разболела адвокатата

+Инфо | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

Пост | пред 6 дена

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

Пост | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Денеска судски рочишта поврзани со ЕЛЕМ  Труст и Тарифа

Денеска судски рочишта поврзани со ЕЛЕМ - „Труст“ и „Тарифа“

МКД | пред 6 дена

За случаите „Труст" и „Тарифа", предмети на Специјалното јавно обвинителство денеска во кривичниот суд ќе се одржат судски рочишта Во случајот „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

Алсат-М | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

24 вести | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

A1on | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

 Труст и Тарифа денеска продолжуваат во Кривичниот суд

„Труст“ и „Тарифа“ денеска продолжуваат во Кривичниот суд...

Нова Македонија | пред 6 дена

„Труст“ и „Тарифа“ денеска продолжуваат во Кривичниот суд Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен...

Рочиштето за Труст одложено поради болест на бранителката Алексиќ

Рочиштето за „Труст“ одложено поради болест на бранителката Алексиќ

Нова ТВ | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Се ближи крајот на судењето на Сеад Кочан за местените тендери во ЕЛЕМ од 17 милиони евра

Се ближи крајот на судењето на Сеад Кочан за местените тендери во ЕЛЕМ од 17 милиони евра

Фокус | пред 6 дена

Денеска во Кривичниот суд се закажани судските рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судењето за Тарифа продолжи со сослушување сведоци

Судењето за „Тарифа“ продолжи со сослушување сведоци

ТВ 21 | пред 6 дена

Со сослушување на сведокот Жарко Миленковски денеска во Кривичниот суд продолжи судењето за предметот „Тарифа“ на СЈО во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште...

Нови судски рочишта за Труст и Тарифа во Кривичен

Нови судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“ во Кривичен

+Инфо | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

Канал 5 | пред 6 дена

Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три правни лица, меѓу кои и управителите на фирмите „Трансмет“, „Силекс“ и „Вато“ ДООЕЛ, за учество на тендер на Електрани на Македонија....

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст” и „Тарифа”

Слободен печат | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

 ТРУСТ  Рочиштето одложено за 20 февруари се разболела адвокатката

„ТРУСТ“: Рочиштето одложено за 20 февруари, се разболела адвокатката

Рипост | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

Независен | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Се разболе адвокатката на обвинет во Труст

Се разболе адвокатката на обвинет во „Труст“

Вечер | пред 6 дена

Во кривичниот суд во Скопје за денеска имаше закажано рочиште за случајот „Труст“, во кој првообвинет е бизнисменот Сеад Кочан, заедно со Василије Авировиќ и Сафет Ватиќ како и три правни лица, за незаконско...

Рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

ТВ 21 | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите рочиштето за Труст одложено за 20 февруари

Поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите, рочиштето за „Труст“ одложено за 20 февруари

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Судењето за случајот „Труст“ што требаше да продолжи денеска во Кривичниот суд, е одложено за 20 февруари поради отсуство на еден од адвокатите на обвинетите. Адвокатката Сања Алексиќ поради болест била...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

Пост | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Нова рунда Судски рочишта за Труст и Тарифа

Нова рунда-Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

Локално | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Труст блиску до крајот денеска доказите на одбраната и завршни зборови

Труст блиску до крајот-денеска доказите на одбраната и завршни зборови

Нова ТВ | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

СЕАД КОЧАН ПОВТОРНО ВО СУД Кривичен денеска ќе се занимава со Труст и Тарифа

СЕАД КОЧАН ПОВТОРНО ВО СУД: Кривичен денеска ќе се занимава со „Труст“ и „Тарифа“

Рипост | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судски рочишта за Труст и Тарифа

Судски рочишта за „Труст“ и „Тарифа“

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Судски рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Труст“ и „Тарифа“ за денеска се закажани во Кривичниот суд. Во „Труст“ првоосомничен е бизнисменот Сеад Кочан, како и две физички и три...

Судска седмица за Груевски

Судска седмица за Груевски

Независен | пред една недела

Само четврток е слободен ден, во текот на оваа работна седмица,за поранешниот премиер и актуелен пратеник Никола Груевски. Сите други четири дена тој треба да се појави во Кривичниот суд - за неколку случаи...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност