АД ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

АД ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

Фактор | пред 6 дена

По поднесените кривични пријави против ЕЛЕМ и неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“,...

Се бара одговорност од ЕЛЕМ и РЕК за загадувањето во Битола

Се бара одговорност од ЕЛЕМ и РЕК за загадувањето во Битола

Нова ТВ | пред 6 дена

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина и природата“, СВР Битола поднесе кривични пријави против ЕЛЕМ, тројца поранешни директори и еден раководител...

Кривични против ЕЛЕМ и директорот на РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривични против ЕЛЕМ и директорот на РЕК Битола за загадување на животната средина

Таратур | пред 6 дена

Акционерското друштво ЕЛЕМ и пет лица меѓу кои се поранешни и сегашни директори на РЕК Битола заработија кривична пријава за загадување на животната средина и природата, пишува Фокус. Според полицијата...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

A1on | пред 6 дена

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба по поднесените кривични...

Кривични за загадување на животната средина

Кривични за загадување на животната средина

МТВ 1 | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави за четири поранешни и еден сѐ уште актуелен раководител на подружница во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ. Компанијата се товари за кривичното дело „загадување на животната...

КРИВИЧНИТЕ ЗА ЕЛЕМ И ЕКС ДИРЕКТОРИТЕ ОД РЕК ПРОИЗЛЕГОА ОД ПРИЈАВАТА НА  ЗА НАС СЕ РАБОТИ

КРИВИЧНИТЕ ЗА ЕЛЕМ И ЕКС ДИРЕКТОРИТЕ ОД РЕК ПРОИЗЛЕГОА ОД ПРИЈАВАТА НА „ЗА НАС СЕ РАБОТИ“

Сакам Да Кажам | пред 6 дена

Кривичните пријави што полицијата ги поднесе денес против ЕЛЕМ и петмина поранешни директори од РЕК „Битола“ произлегоа од пријавата на здружението „За нас се работи“, потврдија од СВР Битола. Активистите...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Алсат-М | пред 6 дена

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување...

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина  велат од компанијата

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина, велат од компанијата

Точка | пред 6 дена

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури...

АД ЕЛЕМ  Соработка за поднесените кривични пријави

АД ЕЛЕМ: Соработка за поднесените кривични пријави

МТВ 1 | пред 6 дена

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

Канал 5 | пред 6 дена

- Во однос на делото за кое се однесуваат пријавите, потенцираме дека новото раководство на АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина и сите активности се во насока на производство...

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина  велат од компанијата

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина, велат од компанијата

Макфакс | пред 6 дена

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

Слободен печат | пред 6 дена

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба по поднесените кривични...

ЕЛЕМ ќе соработува за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ќе соработува за поднесените кривични пријави

+Инфо | пред 6 дена

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба по поднесените кривични...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

Независен | пред 6 дена

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба по поднесените кривични...

Фрчат кривични против директори на ЕЛЕМ и РЕК Битола

Фрчат кривични против директори на ЕЛЕМ и РЕК Битола

Фактор | пред 6 дена

На повиод е нов предмет пред истражните органи откако МВР поднесе повеќе кривични пријави против дитектори во РЕК Битола и ЕЛЕМ за загадување на животната средина кои не ги почитувале поставените стандарди....

ЕЛЕМ  Од осомничените за загадување на животната средина  само еден е актуелен функционер

ЕЛЕМ: Од осомничените за загадување на животната средина, само еден е актуелен функционер

Фокус | пред 6 дена

Акционерското друштво ЕЛЕМ соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на истрагата, откако од Министерството за внатрешни работи соопштија дека се поднесени кривични пријави...

Кривична против ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривична против ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

Локално | пред 6 дена

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) и против поранешни и актуелни директори и раководители во РЕК Битола поради загадување на животната средина...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

МТВ 1 | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против петмина поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривична пријава за ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривична пријава за ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола за загадување на животната средина

Слободен печат | пред 6 дена

Против Акционерското друштво ЕЛЕМ и пет лица меѓу кои се поранешни и сегашни директори на РЕК Битола е поднесена кривична пријава за загадување на животната средина и природата. Според полицијата по низа...

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Точка | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривична пријава против поранешен директор, сегашни директори и раководители на РЕК Битола, како и против АД Електрани на Македонија – Скопје, поради основи на сомнение за сторено кривично...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

24 вести | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Вечер Прес | пред 6 дена

Против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ, полицијата поднесе криви>ни пријави поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави за директори на РЕК Битола за загадување на животната средина

Кривични пријави за директори на РЕК Битола за загадување на животната средина

Р.С. Европа | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори на РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

A1on | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Макфакс | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривична пријава против поранешен директор, сегашни директори и раководители на РЕК Битола, како и против АД Електрани на Македонија – Скопје, поради основи на сомнение за сторено кривично...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Канал 5 | пред 6 дена

Кривичните пријава, како што информира МВР, се поднесени против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.К. (67) од Битола, директор на подружница РЕК Битола, О.З. (54) од...

Директори и раководители не поставиле нови филтри на РЕК Битола и го загадувале воздухот

Директори и раководители не поставиле нови филтри на РЕК Битола и го загадувале воздухот

МКД | пред 6 дена

Битолската полиција поднесе кривична пријава против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.К. (67) од Битола, директор на подружница РЕК Битола, О.З. (54) од Битола, директор...

Сегашни и екс директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ заработија кривични за загадување

Сегашни и екс директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ заработија кривични за загадување

+Инфо | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола ќе одговараат за загадување на животната средина

ЕЛЕМ и директори во РЕК Битола ќе одговараат за загадување на животната средина

Фокус | пред 6 дена

Против Акционерското друштво ЕЛЕМ и пет лица меѓу кои се поранешни и сегашни директори на РЕК Битола е поднесена кривична пријава за загадување на животната средина и природата. Според полицијата по низа...

МВР ПОДНЕСЕ КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ПРОТИВ ЕЛЕМ И ПОРАНЕШНИ ДИРЕКТОРИ НА РЕК БИТОЛА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

МВР ПОДНЕСЕ КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ПРОТИВ ЕЛЕМ И ПОРАНЕШНИ ДИРЕКТОРИ НА РЕК БИТОЛА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Сакам Да Кажам | пред 6 дена

МВР поднесе кривични пријави против ЕЛЕМ за загадување на животната средина и природа, како и против шестмина поранешни директори и раководители во РЕК „Битола“, осомничени за соизвршителство во ова кривично...

ЕЛЕМ и поранешни директори во РЕК Битола ќе одговараат за загадување на животната средина

ЕЛЕМ и поранешни директори во РЕК Битола ќе одговараат за загадување на животната средина

Фокус | пред 6 дена

Против Акционерското друштво ЕЛЕМ и пет лица поранешни и сегашни директори на РЕК Битола е поднесена кривична пријава за загадување на животната средина и природата. Според полицијата по низа проверки...

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради сомнение за  загадување на животната средина

Кривична пријава за директори од РЕК Битола и АД Електрани поради сомнение за „загадување на животната средина“

Бизнис вести | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривична пријава против И.К. (63) од Гостивар, поранешен директор на подружница РЕК Битола, Ј.К. (67) од Битола, директор на подружница РЕК Битола, О.З. (54) од Битола, директор во...

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

ЕЛЕМ ветува соработка за поднесените кривични пријави

Пост | пред 6 дена

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) соопшти дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури и утврдување на фактичката состојба по поднесените кривични...

Кривични за директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ за загадувањето

Кривични за директори на РЕК Битола и ЕЛЕМ за загадувањето

Нова ТВ | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина  велат од компанијата

АД ЕЛЕМ презема мерки во насока на заштита на животната средина, велат од компанијата

Вечер | пред 6 дена

Во врска со кривичните пријави поднесени денеска од СВР Битола, АД ЕЛЕМ ја информира јавноста дека се става на располагање на сите државни институции во интерес на спроведување на потребните процедури...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Пост | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и за АД ЕЛЕМ за загадување

ТВ 21 | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Кривични пријави против поранешни и сегашни директори на РЕК Битола и АД Елем поради загадување на воздухот

Вечер | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривична пријава против поранешен директор, сегашни директори и раководители на РЕК Битола, како и против АД Електрани на Македонија – Скопје, поради основи на сомнение за сторено кривично...

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и на ЕЛЕМ за загадување

Кривични пријави за актуелни и поранешни директори на РЕК Битола и на ЕЛЕМ за загадување

еМАГАЗИН | пред 6 дена

СВР Битола поднесе кривични пријави против неколку поранешни и актуелни директори во РЕК Битола и против АД ЕЛЕМ  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загадување на животната средина...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност