Тилерсон ИД останува сериозна закана

Тилерсон: ИД останува сериозна закана

Алсат-М | пред 6 дена

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон ги повика земјите од мултинационалната коалиција која се бори против Исламската држава во Ирак и Сирија да се ангажираат за пораз на милитантите. „Крајот на...

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Точка | пред 6 дена

Крајот на воените операции против Исламската држава не значи дека САД и сојузниците трајно ја поразиле оваа милитантна групација, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во вторникот. На состанокот...

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Нетпрес | пред 6 дена

Крајот на воените операции против Исламската држава не значи дека САД и сојузниците трајно ја поразиле оваа милитантна групација, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во вторникот. На состанокот...

Тилерсон Коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Тилерсон: Коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Канал 5 | пред 6 дена

Крајот на големите борбени операции не значи дека го постигнавме трајниот пораз на џихадистите, изјави Тилерсон на состанокот на членовите на коалицијата во Кувајт. Тој рече дека борците на Исламска држава...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

A1on | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Завршувањето на воената операција против исламската држава не значи дека постигнавме трајна победа

Тилерсон: Завршувањето на воената операција против исламската држава не значи дека постигнавме трајна победа

МКД | пред 6 дена

Завршувањето на големите воени операции против исламската држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денес американскиот државен секретар Рекс Тилерсон...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Независен | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Вечер Прес | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Тилерсон: коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Р.С. Европа | пред 6 дена

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон ги повикаа земјите на коалицијата предводена од САД против групата на Исламската држава (ИД) во Ирак и Сирија да се посветат на целосен пораз на милитантите....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Алфа | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Точка | пред 6 дена

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Макфакс | пред 6 дена

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Република | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Пост | пред 6 дена

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Вечер | пред 6 дена

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА: Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

Infomax | пред 7 дена

Со убиството на К.А., бројот на загнати Косовци во конфликтите во Сирија и Ирак се искачи на 75 Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен...

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА: Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

Infomax | пред 7 дена

Со убиството на К.А., бројот на загнати Косовци во конфликтите во Сирија и Ирак се искачи на 75 Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Алфа | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Пост | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Убиен косовски државјанин кој се борел за ИД во Сирија

Убиен косовски државјанин кој се борел за ИД во Сирија

A1on | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Косовец убиен воирија Сирија

Косовец убиен воирија Сирија

+Инфо | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Курир | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Убиен уште еден Косовар на боиштата во Сирија

Убиен уште еден Косовар на боиштата во Сирија

Фактор | пред една недела

Според последните информации уште еден косовски државјанин  е убиен на боиштата во Сирија. Тој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД) која иако ги загуби речиси сите позиции...

Косовски државјанин убен во Сирија

Косовски државјанин убен во Сирија

Прес 24 | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Република | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Локално | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Независен | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Сител | пред една недела

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност