Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Денар | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

Конкурс за урбана опрема во Скопје  Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Макфакс | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

СТУДЕНТИ НА АРХИТЕКТУРА ЌЕ ГИ ДИЗАЈНИРААТ НОВИТЕ КЛУПИ И КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ ВО СКОПЈЕ

СТУДЕНТИ НА АРХИТЕКТУРА ЌЕ ГИ ДИЗАЈНИРААТ НОВИТЕ КЛУПИ И КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ ВО СКОПЈЕ

Сакам Да Кажам | пред 6 дена

Студентите на архитектура ќе го прават изгледот на новата урбана опрема која Град Скопје ќе ја поставува низ градот. Градоначалникот Петре Шилегов денес на Архитектонскиот факултет им ги претстави критериумите...

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи  корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

A1on | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи  корпи и столпчиња

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи, корпи и столпчиња

Скопје Инфо | пред 6 дена

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна...

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Канал 5 | пред 6 дена

На презентацијата на конкурсот, која денеска се одржа во Архитектонскиот факултет, присуствуваа скопскиот градоначалник Петре Шилегов и деканот на Архитектонскиот факултет Огнен Марина. - На градот мораме...

Конкурс за дизајн на клупи  корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

Конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

МКД | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема - клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

Градот на конкурс бара идејно решение за дизајн на клупи  корпи и столпчиња

Градот на конкурс бара идејно решение за дизајн на клупи, корпи и столпчиња

Вечер Прес | пред 6 дена

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна...

Со црвени корпи ќе се подобрува јавната хигиена

Со црвени корпи ќе се подобрува јавната хигиена

Независен | пред 6 дена

Клупите и корпите за отпадоци што во иднина ќе се поставуваат низ градов нема да бидат стилски, како што практикуваше претходната градска власт. Новата урбана опрема што ќе се монтира ќе биде модерна,...

ГРАД СКОПЈЕ СО КОНКУРС ЗА ДИЗАЈН НА КЛУПИ  КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ И ЗАШТИТНИ СТОЛПЧИЊА ЗА ЗЕЛЕНИЛО

ГРАД СКОПЈЕ СО КОНКУРС ЗА ДИЗАЈН НА КЛУПИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ И ЗАШТИТНИ СТОЛПЧИЊА ЗА ЗЕЛЕНИЛО

Екран | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

Конкурс за урбана опрема во Скопје  Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Вечер | пред 6 дена

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се...

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

еМАГАЗИН | пред 6 дена

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност