Park  Ride наскоро и во Скопје

„Park & Ride“ наскоро и во Скопје

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Градот Скопје се подготвува за реализација на проектот „Паркирај и вози“ во главниот град, со кој би се овозможило растеретување на сообраќајниот метеж во централното градско подрачје. Со овој проект нема...

 Park  Ride наскоро и во Скопјe

„Park & Ride“ наскоро и во Скопјe

KARIERA.mk | пред 2 месеци

Градот Скопје се подготвува за реализација на проектот „Паркирај и вози“ во главниот град, со кој би се овозможило растеретување на сообраќајниот метеж во централното градско подрачје. Со овој проект нема...

 Park  Ride наскоро и во Скопјe

„Park & Ride“ наскоро и во Скопјe

SkopjeID | пред 2 месеци

Градот Скопје се подготвува за реализација на проектот „Паркирај и вози“ во главниот град, со кој би се овозможило растеретување на сообраќајниот метеж во централното градско подрачје. Со овој проект нема...

 PARK  RIDE ВО СКОПЈЕ Нема забрана за влез во градот туку паркинг без пари

„PARK & RIDE“ ВО СКОПЈЕ: Нема забрана за влез во градот, туку паркинг без пари?!

Рипост | пред 2 месеци

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез, а кон центарот на градот да продолжите со автобус или велосипед. Ова е една од предлог мерките со кои градските власти предвидуваат да го намалат...

 Паркирај и вози наскоро и во Скопје

„Паркирај и вози“ наскоро и во Скопје

Канал 5 | пред 2 месеци

„Проблемот е сериозен и бара сериозни предлози. Под итно е потребно сите крстосници да бидат со кружен тек како возилата не би стоеле долго време во место и сериозно да се размисли за субвенции за нови...

Фикс идеите на скопската сељачана

Фикс идеите на скопската сељачана

Инфо Центар | пред 2 месеци

Констатацијата не дојде од било кој, туку од првиот човек на градот, градоначалникот Петре Шилегов. Тој по пример на светските метрополи размислува за провинцијалците да воведе комбиниран превоз. Да паркираат...

 Park  Ride наскоро и во Скопје

„Park & Ride“ наскоро и во Скопје

Build | пред 2 месеци

Градот Скопје се подготвува за реализација на проектот „Паркирај и вози“ во главниот град, со кој би се овозможило растеретување на сообраќајниот метеж во централното градско подрачје. Со овој проект нема...

Ако доаѓате кон Скопје автомобилот да го оставите на влез  идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез - идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз, автобус или велосипед. Ова е една од предлог мерките со кои градските власти предвидуваат да го...

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

Девојките од провинција доаѓаат во Скопје за да најдат маж, а мажите да им ја земаат работата на Скопјаните. Најнов стеротип во зародиш е дека со нивните автомобили со кои доаѓаат по потреба, а не туристички,...

Само скопски автомобили во Скопје  Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Инфо Центар | пред 2 месеци

Ова е една од предлог мерките со кои градските власти предвидуваат да го намалат аерозагадувањето кое доаѓа од сообраќајот. За реализација на планот, се бараат и локации за паркинг во Гази Баба и Ѓорче...

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје?

Вечер | пред 2 месеци

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор. И оваа мерка нема да биде краткотрајна само кога воздухот е загаден,...

Само скопски автомобили во Скопје

Само скопски автомобили во Скопје

SkopjeID | пред 2 месеци

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз, автобус или велосипед. Ова е една од предлог мерките со кои градските власти предвидуваат да го...

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје?

Весник | пред 2 месеци

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор. И оваа мерка нема да биде краткотрајна само кога воздухот е загаден,...

ПО НЕГАТИВНИТЕ РЕАКЦИИ Шилегов ја спушта топката  сите ќе може да влезат во Скопје

ПО НЕГАТИВНИТЕ РЕАКЦИИ:Шилегов ја спушта топката – сите ќе може да влезат во Скопје!

Вечер Прес | пред 2 месеци

– Проектот “Паркирај и вози” е проект кој што опфаќа можност за луѓето кои доаѓаат надвор од Скопје на организиран начин и безбедно да ги остават своите возила на паркинзите што ќе ги изгради Градот Скопје...

Само скопски автомобили во Скопје  Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Сител | пред 2 месеци

Embedded video for Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз,...

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста ќе има бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Шилегов на прес-конференција...

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Локално | пред 2 месеци

Нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето, рече градоначалникот Петре Шилегов. Целта на проектот е на жителите од внатрешноста да им се...

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето И вчера продолжи сагата наречена загаден воздух во главниот град на државава. Кон неа сериозно се приближуваат по вредностите на загаденоста...

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста ќе има бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

Прес 24 | пред 2 месеци

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Шилегов на прес-конференција...

Град Скопје Системско менување на концептот на јавниот превоз

Град Скопје: Системско менување на концептот на јавниот превоз

Р.С. Европа | пред 2 месеци

Проектот „Паркирај и вози“ опфаќа можност за луѓето кои доаѓаат надвор од Скопје на организиран начин и безбедно да ги остават своите возила на паркинзите што ќе ги изгради Град Скопје на влезот на градот...

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

24 вести | пред 2 месеци

Нема да има  забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето, рече градоначалникот Петре Шилегов. Целта на проектот е на жителите од внатрешноста да им се...

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

A1on | пред 2 месеци

Град Скопје не планира никаква забрана за влез на возила во Скопје од другите градови со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите. Имено, Градот Скопје во насока на намалување на влезот на возила...

Шилегов  Паркирај и вози за поквалитетен јавен превоз

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме...

Шилегов  Паркирај и вози за поквалитетен јавен превоз

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

Канал 5 | пред 2 месеци

Тој денеска на прес-конференција на новинарско прашање ги отфрли ваквите пишувања на некои портали како дезинформации и го појасни проектот „Паркирај и вози“, кој што го најавил во изборната кампања, а...

Град Скопје ќе гради паркинзи за граѓаните од внатрешноста

Град Скопје ќе гради паркинзи за граѓаните од внатрешноста

Независен | пред 2 месеци

Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме да забраниме влез на возила во Скопје од другите...

Шилегов  Паркирај и вози за поквалитетен јавен превоз

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

Нова ТВ | пред 2 месеци

Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. „Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме да забраниме влез на возила во Скопје од другите...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност