Македонија и аерозагадувањето  Има ли излез

Македонија и аерозагадувањето: Има ли излез?

Локално | пред 2 месеци

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија. Историски гледано, кај младите земји...

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Вечер | пред 2 месеци

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија Историски гледано, кај младите земји во...

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Весник | пред 2 месеци

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија Историски гледано, кај младите земји во...

Македонија и аерозагадувањето  Има ли излез

Македонија и аерозагадувањето: Има ли излез?

Локално | пред 2 месеци

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија, анализира DW. Историски гледано, кај...

Македонија и аерозагадувањето  Има ли излез

Македонија и аерозагадувањето: Има ли излез?

DW | пред 2 месеци

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија. Историски гледано, кај младите земји...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност