Јован Деспотовски  Се зголемуваат средствата на Фондот за иновации  на компаниите ќе им помогнеме да ги искористат

Јован Деспотовски: Се зголемуваат средствата на Фондот за иновации, на компаниите ќе им помогнеме да ги искористат

Бриф | пред 2 месеци

Фондот за иновации и технолошки развој ја стартува 2018 година со најава за повеќе новини во своето работење и нови можности за компаниите кои сакаат да ги искористат средствата за зголемување на својот...

Јован Деспотовски  Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации  На компаниите ќе им помогнеме да ги искористат

Јован Деспотовски: Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации. На компаниите ќе им помогнеме да ги искористат!

Иновативност | пред 2 месеци

Фондот за иновации и технолошки развој ја стартува 2018 година со најава за повеќе новини во своето работење и нови можности за компаниите кои сакаат да ги искористат средствата за зголемување на својот...

Јован Деспотовски  Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации  На компаниите ќе им дадеме помош да ги искористат

Јован Деспотовски: Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации. На компаниите ќе им дадеме помош да ги искористат!

Иновативност | пред 2 месеци

Фондот за иновации и технолошки развој ја стартува 2018 година со најава за повеќе новини во своето работење и нови можности за компаниите кои сакаат да ги искористат средствата за зголемување на својот...

Јован Доневски  Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации  На компаниите ќе им дадеме помош да ги искористат

Јован Доневски: Сериозно се зголемуваат средствата на Фондот за иновации. На компаниите ќе им дадеме помош да ги искористат!

Иновативност | пред 2 месеци

Фондот за иновации и технолошки развој ја стартува 2018 година со најава за повеќе новини во своето работење и нови можности за компаниите кои сакаат да ги искористат средствата за зголемување на својот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност