Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

A1on | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Макфакс | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Вечер | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави...

Стејт департмент Опасност од тероризам во Косово

Стејт департмент: Опасност од тероризам во Косово

Локално | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави...

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Весник | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам. Во предупредувањето кое што го објави...

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово

Р.С. Европа | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат „дополнително внимателни“ поради опасност од тероризам. Во предупредувањето на Стејт департнемтот,...

САД со преупредување На Косово можен е терористички напад

САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад!

Вечер | пред 2 месеци

"Терористите можат да нападнат со мало или без никакво преупреување,на туристички локации, транспортни центри, пазари,... “ САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад! Американскиот Стејт...

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово...

Нова Македонија | пред 2 месеци

САД предупредуваат на опасност од тероризам во Косово Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат „дополнително внимателни“ поради опасност...

САД Постои опасност од тероризам во Косово

САД: Постои опасност од тероризам во Косово

Независен | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат „дополнително внимателни“ поради опасност од тероризам. Во предупредувањето на Стејт департнемтот,...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Вечер Прес | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. „Терористичките групи продолжуваат да планираат...

САД со преупредување На Косово можен е терористички напад

САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад!

Весник | пред 2 месеци

"Терористите можат да нападнат со мало или без никакво преупреување, на туристички локации, транспортни центри, пазари,... “ Американскиот Стејт департмент ги предупредил своите граѓани кои планираат да...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Република | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. „Терористичките групи продолжуваат да планираат...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Нова ТВ | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. „Терористичките групи продолжуваат да планираат...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

Пост | пред 2 месеци

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам. Терористичките групи продолжуваат да планираат...

Турција ги предупредила своите граѓани Не патувајте во Америка ќе има терористички напад

Турција ги предупредила своите граѓани: Не патувајте во Америка, ќе има терористички напад!

Независен | пред 2 месеци

Турција знае нешто што американската разузнавачка служба не знае?! Според информациите на тамошните медиуми, Турција утринава издала предупредување до своите граѓани да не патуваат во САД поради закана...

Ризично на Косово безбедно во Македонија

Ризично на Косово, безбедно во Македонија...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Во предупредувањето им се советува на американските граѓани да се воздржат од патување во неколку земји од Европа, меѓу кои Косово и БиХ се посочуваат како најризични, додека Македонија е ставена во првата...

Турција ги предупреди своите граѓани на можни напади во САД

Турција ги предупреди своите граѓани на можни напади во САД...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Турција ги предупреди своите граѓани на можни напади во САД Турското Министерство за надворешни работи денеска ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат во САД да ја преиспитаат својата...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

A1on | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Макфакс | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Точка | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Вечер | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупредува граѓаните Не патувајте во Америка ќе има терористички напади

Турција ги предупредува граѓаните: Не патувајте во Америка ќе има терористички напади

Сител | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Весник | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Турција ги предупреди граѓаните да не патуваат во САД поради опасност од тероризам

Пост | пред 2 месеци

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до своитедржавјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади. Како што наведува медиумот, предупредувањето...

СТРАВ ОД ТЕРОРИЗАМ Турците предупредени да не патуваат во САД

СТРАВ ОД ТЕРОРИЗАМ: Турците предупредени да не патуваат во САД

Рипост | пред 2 месеци

Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади, пишува  „Дејли Сабах“. Како што наведува медиумот, предупредувањето денеска...

Ердоган се закани Ако САД не го предадат Ѓулен Турција нема да екстрадира ниту еден терорист

Ердоган се закани: Ако САД не го предадат Ѓулен, Турција нема да екстрадира ниту еден терорист

Актуелно24 | пред 2 месеци

Турција нема да екстрадира ниту едно осомничено лице во САД доколку Вашингтон не ѝ го предаде исламскиот проповедник Фетулах Ѓулен кого Анкара го обвинува за организација на неуспешниот пуч во јули 2016...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност