Магла на Попова Шапка Стража и во Крушево

Магла на Попова Шапка, Стража и во Крушево

A1on | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато, кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патните правци...

Снег на Ѓавато и Буково магла на Стража и Лисец Попова Шапка

Снег на Ѓавато и Буково, магла на Стража и Лисец-Попова Шапка...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Снег на Ѓавато и Буково, магла на Стража и Лисец-Попова Шапка Сообраќајот на државните патишта се одвива понаместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато и Буково кој не се задржува...

Магла на Попова Шапка Стража и во Крушево

Магла на Попова Шапка, Стража и во Крушево

Макфакс | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива  по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато, кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патните правци...

Магла на Попова Шапка Стража и во Крушево

Магла на Попова Шапка, Стража и во Крушево

Точка | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато, кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патните правци...

Магла на Попова Шапка Стража и во Крушево

Магла на Попова Шапка, Стража и во Крушево

Вечер | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива  по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато, кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патните правци...

Внимателно во сообраќајот еве каде има снег во моментов

Внимателно во сообраќајот, еве каде има снег во моментов

Локално | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато кој не се задржува на коловозот. Поради магла намалена видливост од 30 до 40 метри има...

Снежни обвивки на Ѓавато и Буково

Снежни обвивки на Ѓавато и Буково

Независен | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива понаместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато и Буково кој не се задржува на коловозот. Поради магла намалена видливост од 30 до 40 метри...

Снег на Ѓавато и Буково магла на Стража и Лисец Попова Шапка

Снег на Ѓавато и Буково, магла на Стража и Лисец-Попова Шапка

Република | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива понаместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато и Буково кој не се задржува на коловозот. Поради магла намалена видливост од 30 до 40 метри...

Магла на Попова Шапка Стража и во Крушево

Магла на Попова Шапка, Стража и во Крушево

Весник | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива  по наместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато, кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патните правци...

Внимателно во сообраќајот еве каде има снег во моментов

Внимателно во сообраќајот, еве каде има снег во моментов

Сител | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива  понаместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато кој не се задржува на коловозот. Поради магла намалена видливост  од 30 до 40 метри  има...

Слаб снег на Ѓавато магла на патните правци Лисец Попова Шапка Стража и Крушево

Слаб снег на Ѓавато, магла на патните правци Лисец-Попова Шапка, Стража и Крушево...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Слаб снег на Ѓавато, магла на патните правци Лисец-Попова Шапка, Стража и Крушево Сообраќајот на патиштата во земјата се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Ѓавато,...

Магла на патот Лисец  Попова Шапка и на Стража

Магла на патот Лисец – Попова Шапка и на Стража

Пост | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива понаместа влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Ѓавато кој не се задржува на коловозот. Поради магла намалена видливост од 30 до 40 метри има...

Слаб снег на Ѓавато магла на Шапка Стража и Крушево

Слаб снег на Ѓавато, магла на Шапка, Стража и Крушево

+Инфо | пред 2 месеци

Сообраќајот на патиштата во земјата се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Ѓавато, но не се задржува на коловозот. Намалена видливост од 30 до 40 метри поради магла...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Точка | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Макфакс | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Актуелно24 | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Вечер Прес | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп

A1on | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози. Снег...

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп

Канал 5 | пред 2 месеци

Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет изутринава провејуваше на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот.

Пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп се отстранува камион кај Дебреште

Пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп, се отстранува камион кај Дебреште

Денар | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Нетпрес | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, информираат денеска од Авто-мото сојузот...

Сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп е пренасочен

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп е пренасочен

Локално | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп е пренасочен поради отстранување на тешко моторно возило, кое е кај клучката Дебреште, соопштија од АМСМ. Инаку, сообраќајот на другите патиштата во земјава...

Пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Слободен печат | пред 2 месеци

Од АМСМ соопштуваат дека сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп е пренасочен поради отстранување на возило кај клучката Дебреште. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп

Независен | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози. Снег...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

МКД | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Макфакс | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Вечер | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

АМСМ со важна вест На овој пат сообраќајот е пренасочен

АМСМ со важна вест: На овој пат сообраќајот е пренасочен

Прес 24 | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози.

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Кајгана | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Лидер | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, информираат денеска од Авто-мото сојузот...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште

Се отстранува камион кај клучката Дебреште

+Инфо | пред 2 месеци

Поради отстранување на тешко моторно возило од коловоз кај клучка Дебреште, од 09:50 часот сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп, ќе биде пренасочен, соопшти АМСМ.

Слаб снег и намалена видливост кон Маврово

Слаб снег и намалена видливост кон Маврово

GostivarPress.mk | пред 2 месеци

Според информацијата на Автомото сојузот на Македонија, сообраќајот на патиштата низ земјава се одвива по влажни коловози, снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се...

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Вечер Прес | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Поради маглата видливоста намалена коловозите влажни

Поради маглата видливоста намалена, коловозите влажни

Денар | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Вечер | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Слаб снег на Ѓавато магла на Шапка Стража и Крушево

Слаб снег на Ѓавато, магла на Шапка, Стража и Крушево

Пост | пред 2 месеци

Сообраќајот на патиштата во земјата се одвива по наместа влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Ѓавато, но не се задржува на коловозот. Намалена видливост од 30 до 40 метри поради магла...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште пренасочен сообраќајот на патот Градско Прилеп

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Весник | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп

Сител | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози. Снег...

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Република | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Се отстранува камион кај клучката Дебреште

Се отстранува камион кај клучката Дебреште

Рипост | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните патишта...

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Сител | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско Прилеп

Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп

Пост | пред 2 месеци

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Сообраќајот на патиштата се одвива по влажни коловози. Снег...

АМСМ Влажни коловози и намалена видливост поради магла

АМСМ: Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Весник | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

Влажни коловози и намалена видливост поради магла

ТВ 21 | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот, ннформираат денеска од Авто-мото сојузот...

Снег на Маврово и Попова Шапка магла на повеќе патни правци

Снег на Маврово и Попова Шапка, магла на повеќе патни правци

A1on | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Маврово и Попова Шапка кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патни...

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Макфакс | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец  Куманово- Липково на мостот кај Отља, информираат од автомото сојузот на Македонија. Сообраќајот на државните патишта се...

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Вечер Прес | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец Куманово – Липково на мостот кај Отља, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Сообраќајот на државните патишта се...

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Точка | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец Куманово- Липково на мостот кај Отља, информираат од автомото сојузот на Македонија. Сообраќајот на државните патишта се...

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Вечер | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец  Куманово- Липково на мостот кај Отља, информираат од автомото сојузот на Македонија. Сообраќајот на државните патишта се...

Поради сообраќајка во прекин патот Куманово Липково магла на дел од патиштата

Поради сообраќајка во прекин патот Куманово-Липково, магла на дел од патиштата

Сител | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец  Куманово-Липково на мостот кај Отља, соопшти Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива ...

Снег на Маврово и Попова Шапка магла на повеќе патни правци

Снег на Маврово и Попова Шапка, магла на повеќе патни правци

Република | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интензитет провејува на Маврово и Попова Шапка кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патни...

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот кај Липково поради сообраќајка

Весник | пред 2 месеци

Поради сообраќајна незгода во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец  Куманово- Липково на мостот кај Отља, информираат од автомото сојузот на Македонија. Сообраќајот на државните патишта се...

Сообраќајот по влажни коловози магла во Крушево

Сообраќајот по влажни коловози, магла во Крушево

Макфакс | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Дожд со слаб интензитет врне на Стража, Маврово, Дебар, Охрид, Струга, Кичево и Пресека. Намалена видливост 50 – 100 м поради магла...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри....

Патиштата влажни магла кај Крушево

Патиштата влажни, магла кај Крушево...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Патиштата влажни, магла кај Крушево Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Дожд со слаб интензитет врне на Стража, Маврово, Дебар, Охрид, Струга, Кичево и Пресека, а во...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово

Канал 5 | пред 2 месеци

Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози. Слаб дожд врне во источниот дел од земјата и долж Повардарието.

Маглата утрово ги замагли овие патни правци внимавајте ако патувате

Маглата утрово ги замагли овие патни правци, внимавајте ако патувате

Фактор | пред 2 месеци

Голема магливост е присутна на повеќе патни правци утринава. Намалена видливост ќе ве дочека ако тргнете на пат кај Маврово, Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража. Таму видливоста е  од 50 до 100 метри....

Намалена видливоста на патиштата кај Маврово Гостивар и Тетово

Намалена видливоста на патиштата кај Маврово, Гостивар и Тетово

Слободен печат | пред 2 месеци

Утринава во повеќе делови на Македонија, особено во Повардарието имаше слаби врнежи, по што сообраќајот се одвива по влажни патишта. Поради магла, намалена е видливоста на патиштата кај Тетово, Маврово...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и во Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и во Маврово

+Инфо | пред 2 месеци

На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри. Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија,...

Сообраќајот по влажни коловози магла во Крушево

Сообраќајот по влажни коловози, магла во Крушево

Вечер | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Дожд со слаб интензитет врне на Стража, Маврово, Дебар, Охрид, Струга, Кичево и Пресека. Намалена видливост 50 – 100 м поради магла...

Намалена видливост поради магла на неколку патни правци во Македонија

Намалена видливост поради магла на неколку патни правци во Македонија

Слободна Македонија | пред 2 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Маврово кој не се задржува на коловозот. Намалена видливост поради магла има на патни правци од 50-150м....

Шлепер пропадна во провалија кај Кавадарци

Шлепер пропадна во провалија кај Кавадарци

News 24 | пред 2 месеци

Утрово кај 09 часот камион со приколица изгубил контрола над патот и пропаднал во провалија кај кавадаречко Дреново, јавуваат очевидци за News24.mk Полицијата е на терен заедно со амбулантските возила,...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово

Сител | пред 2 месеци

На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри. Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија,...

Состојба на патишта 12 01 2018

Состојба на патишта 12.01.2018

Скопје24 | пред 2 месеци

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Слаб дожд врне во источниот дел од земјата и долж повардарието. НАМАЛЕНА ВИДЛИВОСТ:...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово

Пулс 24 | пред 2 месеци

Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози. На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на...

Магла кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла кај Тетово, Гостивар и Маврово

Пост | пред 2 месеци

На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри. Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија,...

Магла на патиштата кај Тетово Гостивар и Маврово

Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри. Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на...

Поради магла намалена видливоста на дел од патиштата

Поради магла намалена видливоста на дел од патиштата

Република | пред 2 месеци

Поради магла до 100 метри е намалена видливоста во Сарамзалино, Струмица, Катланово-Велес-Катланово, Тетово, Стража, Македонски Брод и Ресен, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност