Реакција на ВМРО ДПМНЕ за продолжените притвори

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ за продолжените притвори

24 вести | пред 2 месеци

Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите за луѓето во врска со настаните во собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМНЕ. „Институциите уште еднаш паднаа на тестот...

ВМРО ДПМНЕ  Оперските пејачи  глумците  режисерите  се жртви на политички прогон

ВМРО-ДПМНЕ: Оперските пејачи, глумците, режисерите, се жртви на политички прогон

ТВ Нова | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

Точка | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

Независен | пред 2 месеци

ВМРО-ДПМНЕ велат дека институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото, бидејќи, судот одлучи да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор лицата поврзани со насилството во Собранието....

ВМРО ДПМНЕ  Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

Актуелно24 | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

Макфакс | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ   Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ – Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

Вечер Прес | пред 2 месеци

Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите во луѓето во врска со настаните во Собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМЕН во соопштение. „Институциите уште еднаш...

ВМРО ДПМНЕ  Прогонот на десетици невини луѓе мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ: Прогонот на десетици невини луѓе мора да запре

Нетпрес | пред 2 месеци

(Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ) Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја...

ВМРО ДПМНЕ  Уметниците  пратениците  полициските службеници и останатите притворени за 27 април не се терористи

ВМРО-ДПМНЕ: Уметниците, пратениците, полициските службеници и останатите притворени за 27 април не се терористи!

A1on | пред 2 месеци

„Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

Канал 5 | пред 2 месеци

Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува катастрофалните политики кои водат кон се поголем раздор и...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна е одлуката на Апелацискиот суд за продолжување на притворот

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна е одлуката на Апелацискиот суд за продолжување на притворот

МКД | пред 2 месеци

Одлуката на Апелацискиот суд да се продолжи притворот на лицата осомничени за настаните од 27 април е скандалозна , сметаат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ и додаваат дека уметниците, пратениците, полициските...

ВМРО ДПМНЕ   Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ - Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

Р.С. Европа | пред 2 месеци

Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите во луѓето во врска со настаните во Собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМЕН во соопштение. „Институциите уште еднаш...

ВМРО ДПМНЕ  Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ: Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

Лидер | пред 2 месеци

(Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ) Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна одлуката на Апелација  паднаа на тест на владеење на правото

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелација, паднаа на тест на владеење на правото

Прес 24 | пред 2 месеци

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска реагираше на одлуката на Апелација да ги продолжи притворите: - Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите во луѓето во врска со настаните...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на судот да ги продолжи притворите за 27 април е политичка конструкција

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на судот да ги продолжи притворите за 27 април е политичка конструкција

Фокус | пред 2 месеци

Скандалозна е одлуката на Апелацискиот суд за продолжување на притворите на лицата поврзани со настаните во Собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМНЕ. „Институциите уште еднаш паднаа на тестот...

ВМРО ДПМНЕ  Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

Вечер | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Институциите паднаа на испитот   уметниците и пратениците не се терористи

ВМРО-ДПМНЕ: Институциите паднаа на испитот – уметниците и пратениците не се терористи

Локално | пред 2 месеци

ВМРО-ДПМНЕ уште посочува дека Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. „Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава...

ВМРО ДПМНЕ Притворените не се терористи туку жртви на политички прогон

ВМРО-ДПМНЕ:Притворените не се терористи,туку жртви на политички прогон

Нова ТВ | пред 2 месеци

По одлуката на Апелациониот суд, осомничените за насилните протести во Собранието на 27. април да останат во притвор, од ВМРО-ДПМНЕ сметаат дека институциите уште еднаш паднале на тестот за владеење на...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

Сител | пред 2 месеци

„Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

Весник | пред 2 месеци

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ  Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ТВ 21 | пред 2 месеци

„Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува...

ВМРО ДПМНЕ   Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ – Скандалозна е одлуката за продолжување на притворите

Пост | пред 2 месеци

Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите во луѓето во врска со настаните во Собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМЕН во соопштение. Институциите уште еднаш...

ВМРО ДПМНЕ  Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ: Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

Infomax | пред 2 месеци

(Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ) Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелација скандалозна  судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

Макфакс | пред 2 месеци

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд. „Притворените патриоти не се терористи. Уметниците,...

ВМРО ДПМНЕ  Отфрлените жалби правно неиздржани

ВМРО-ДПМНЕ: Отфрлените жалби правно неиздржани

Канал 5 | пред 2 месеци

Притворените патриоти не се терористи! Уметниците, пратениците, полициските службеници и останатите притворени во врска со настаните од 27 април не сториле никаков терористички акт, немале намера да се...

ВМРО ДПМНЕ  Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

A1on | пред 2 месеци

„Владата на СДСМ економски и политички ја урива Македонија, а судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите....

ВМРО ДПМНЕ  Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

Прес 24 | пред 2 месеци

За ВМРО-ДПМНЕ одлуките на Апелациски суд Скопје да ги отфрли жалбите на единаесеттемина притворени за насилствата во Собранието на Република Македонија на 27 април лани се уништување на правната држава...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелацискиот суд за продолжување на притворите е скандалозна

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелацискиот суд за продолжување на притворите е скандалозна

МКД | пред 2 месеци

Судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите во земјата, а отфрлањето на жалбите на одбраната и решението...

ВМРО ДПМНЕ  Апелацискиот суд замижа пред сите факти и приговори и ги продолжи притворите

ВМРО ДПМНЕ: Апелацискиот суд замижа пред сите факти и приговори и ги продолжи притворите

24 вести | пред 2 месеци

Апелацискиот суд денеска беше соучесник во уништувањето на правната држава, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ, откако скопска апелација ги потврди одлуките за продолжување на 11 осомничени за настаните од 27 април....

ВМРО ДПМНЕ  Правосудството во Македонија останува срам за Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Правосудството во Македонија останува срам за Европа

Фокус | пред 2 месеци

ВМРО-ДПМНЕ попладнево преку соопштение реагираше на продолжувањето на притворот на осомничените за насилствата во Собранието на 27 април. -Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава....

ВМРО ДПМНЕ  Отфрлените жалби правно неиздржани

ВМРО-ДПМНЕ: Отфрлените жалби правно неиздржани

Независен | пред 2 месеци

„Владата на СДСМ економски и политички ја урива Македонија, а судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите....

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелација скандалозна  судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

Точка | пред 2 месеци

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд. „Притворените патриоти не се терористи. Уметниците,...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелација скандалозна  судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

Вечер | пред 2 месеци

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд. „Притворените патриоти не се терористи. Уметниците,...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелација скандалозна  судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

Република | пред 2 месеци

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд. „Притворените патриоти не се терористи. Уметниците,...

ВМРО ДПМНЕ  Одлуката на Апелација скандалозна  судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

Весник | пред 2 месеци

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд. „Притворените патриоти не се терористи. Уметниците,...

ВМРО ДПМНЕ  Судот беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот беше соучесник во уништувањето на правната држава

Пост | пред 2 месеци

За ВМРО-ДПМНЕ одлуките на Апелациски суд Скопје да ги отфрли жалбите на единаесеттемина притворени за насилствата во Собранието на Република Македонија на 27 април лани се уништување на правната држава...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените да бидат ослободени

Алфа | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат. „Во вакви услови невини луѓе патриоти се носат со лисици пред суд, а потоа пред...

ВМРО ДПМНЕ  Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

A1on | пред 2 месеци

„Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Макфакс | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Нетпрес | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените да бидат ослободени

МКД | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се редефинира...

ВМРО ДПМНЕ  Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

Флеш | пред 2 месеци

„Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Лидер | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Точка | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Вечер | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

Прес 24 | пред 2 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска повторно реагираа на усвоениот Закон за јазиците, за кој сега на потег е претседателот Иванов, кој може и да не го потпише истиот. - „Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Слободна Македонија | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Сител | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

Сител | пред 2 месеци

ВМРО-ДПМНЕ денеска повторно реагираа на усвоениот Закон за јазиците, за кој сега на потег е претседателот Иванов, кој може и да не го потпише истиот. - „Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Весник | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Неправедно притворените мора да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените мора да бидат ослободени

Infomax | пред 2 месеци

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и анти-државните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

ВМРО ДПМНЕ  Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

Пост | пред 2 месеци

„Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат. Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност