Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

A1on | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Во спиење починало бебе родено пред три недели

Во спиење починало бебе родено пред три недели

MK News | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје....

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Макфакс | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Мајката станала и го нашла бебето починато

Мајката станала и го нашла бебето починато

МКД | пред 2 месеци

Вчера во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул. „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 9.30 часот забележала дека нејзиното...

Мајка станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Мајка станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Нетпрес | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Актуелно24 | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Бебе родено пред три недели починало во спиење...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Бебе родено пред три недели починало во спиење Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Кајгана | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Алфа | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала...

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Бриф | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот...

Мајка станала од спиење и го нашла мртво своето бебе

Мајка станала од спиење и го нашла мртво своето бебе

Фокус | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење, информираа од МВР. Според полицијата, вчера во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Лидер | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот...

Станала од спиење и го нашла бебето мртво

Станала од спиење и го нашла бебето мртво

Вечер Прес | пред 2 месеци

Скопјанка,вчера изутрината станала од спиење и го пронашла мртво нејзиното бебе. Како што информираа од полицијата тие вчера во 10. часот добиле известување од А.С. дека во нејзиниот дом на улицата “Брсјачка...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Точка | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Вечер | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Вечер | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Огромна трагедија во Скопје  Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Вести24 | пред 2 месеци

Во 10 часот и 07 минути вчера во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улицата „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 09 часот и 30 минути,...

Скопје  Во спиење починало бебе родено пред три недели

Скопје: Во спиење починало бебе родено пред три недели

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје....

Огромна трагедија во Скопје  Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Прес 24 | пред 2 месеци

Во 10 часот и 07 минути вчера во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улицата „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 09 часот и 30 минути,...

Во спиење починало бебе родено пред три недели

Во спиење починало бебе родено пред три недели

+Инфо | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје....

Огромна трагедија во Скопје  Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато

News 24 | пред 2 месеци

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато Во 10 часот и 07 минути вчера во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улицата „Брсјачка...

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Весник | пред 2 месеци

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот...

Почина бебе во Скопје

Почина бебе во Скопје

Сител | пред 2 месеци

Во Единицата за информации и команда Скопје вчера во 10.07 часот А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул. „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 9.30 часот забележала дека нејзиното...

Бебе починало во дом во Скопје

Бебе починало во дом во Скопје

Весник | пред 2 месеци

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во...

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Република | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје....

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Infomax | пред 2 месеци

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност