Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

A1on | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Макфакс | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Распишан оглас за специјализации и супспецијализации

Распишан оглас за специјализации и супспецијализации...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Распишан оглас за специјализации и супспецијализации Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје распиша јавен оглас за пријавување кандидати за над 100 специјализации и осум...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Бриф | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за...

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Канал 5 | пред 2 месеци

Во вкупната бројка се предвидени специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, исто толкав број анестезиолози и гинеколози, 5 интернисти, тројца кардиолози, инфектолози и трауматолози, шест нефролози....

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Локално | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Прес 24 | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавеното, станува збор за 104 приватни специјализации...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Точка | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Вечер | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

+Инфо | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Весник | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша оглас за 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша оглас за 104 специјализации

ТВ 21 | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Медицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Пост | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Република | пред 2 месеци

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност