Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

24 вести | пред 2 месеци

МВР со уште една кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка. Арсенчо Алексовски заедно со поранешниот директор на гимназијата Ѓорче Петров се сомничат дека во мај 2009 изготвиле...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Макфакс | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

A1on | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против А.А. (57) и М.М. (67) поради постоење...

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Канал 5 | пред 2 месеци

Како што соопшти денеска МВР, двајцата пријавени во периодот од јуни 2009 година до мај 2013 во два наврати ја злоупотребиле својата службена положба и овластувања. Првопријавениот, во тој период во својство...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

МКД | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски и против поранешниот директор на средното училиште Ѓорче Петров за „злоупотреба...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кајгана | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

СВР Куманово му  стегна  кривична пријава на поранешен градоначалник на Крива Паланка

СВР Куманово му „стегна“ кривична пријава на поранешен градоначалник на Крива Паланка

Фактор | пред 2 месеци

СВР Куманово до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради  постоење на основано сомнение дека сториле кривично дело “злоупотреба на службена положба и овластување“...

Kривична пријава за поранешниот градоначалник на Kрива Pаланка

Kривична пријава за поранешниот градоначалник на Kрива Pаланка

24 вести | пред 2 месеци

Секторот за внатрешни работи од Kуманово до Oсновното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против A. A. и М. М. поради постоење основано сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Точка | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Поднесена кривична против екс градоначалникот Арсенчо Алексовски за изградба на спортска сала во училиште  каде веќе имало сала

Поднесена кривична против екс градоначалникот Арсенчо Алексовски за изградба на спортска сала во училиште, каде веќе имало сала

Локално | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка Арсенчо Алексовски и против поранешниот директор на средното училиште Ѓорче Петров за „злоупотреба...

Полицијата му поднесе кривична пријава на Арсенчо Алексовски за изградба на спортска сала во школо каде веќе имало сала

Полицијата му поднесе кривична пријава на Арсенчо Алексовски за изградба на спортска сала во школо каде веќе имало сала

Фокус | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка Арсенчо Алексовски и против поранешниот директор на средното училиште Ѓорче Петров за „злоупотреба...

Градоначалникот на Крива Паланка доби кривична пријава

Градоначалникот на Крива Паланка доби кривична пријава

Радар | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Општина Крива Паланка ќе распредели 800 000 денари на спортски клубови  НВО и здруженија

Општина Крива Паланка ќе распредели 800.000 денари на спортски клубови, НВО и здруженија

Вечер Прес | пред 2 месеци

Општина Крива Паланка ќе распредели 800.000 денари на спортски клубови, невладини организации и здруженија од општината. Во текот на наредните денови општината ќе објави повик за доставување апликации...

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

+Инфо | пред 2 месеци

Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против А.А. (57) и М.М. (67) поради постоење основано сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Вечер | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Паланчанецот Арсенчо  крадел и градел изградена спортска сала

Паланчанецот Арсенчо, крадел и градел изградена спортска сала

Инфо Центар | пред 2 месеци

Како што информираат од МВР, двајцата пријавени во периодот од јуни 2009 година до мај 2013 во два наврати ја злоупотребиле својата службена положба и овластувања, првопријавениот во тој период во својство...

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Крива Паланка

Прес 24 | пред 2 месеци

СВР Куманово до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против 57-годишниот А.А. и 67-годишниот М.М. поради  постоење на основано сомнение дека сториле кривично дело “злоупотреба на службена положба и овластување“...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Весник | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

ТВ 21 | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Кривична за екс градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Кривична за екс градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Пост | пред 2 месеци

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување...

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против А.А. (57) и М.М. (67) поради постоење основано сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба...

КРИВИЧНА ПРИЈАВА НА МВР ЗА ФАЛСИФИКУВАЊЕ ДОКУМЕНТИ ПРОТИВ ЕКС ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА  МИЛИОНЕРОТ АРСЕНЧО АЛЕКСОВСКИ

КРИВИЧНА ПРИЈАВА НА МВР ЗА ФАЛСИФИКУВАЊЕ ДОКУМЕНТИ ПРОТИВ ЕКС ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА, МИЛИОНЕРОТ АРСЕНЧО АЛЕКСОВСКИ!

Мактел | пред 2 месеци

Предмет: Соопштение- СВР Куманово до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради  постоење на основано сомнение дека сториле кривично дело “злоупотреба на службена...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност