Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Актуелно24 | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Макфакс | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

A1on | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Кајгана | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Нетпрес | пред 4 дена

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено,...

Полицаец и се заканувал на сопругата да го остави бебето и да си оди или ќе ја убие

Полицаец и се заканувал на сопругата да го остави бебето и да си оди или ќе ја убие

МКД | пред 4 дена

Триесет и осум годишна жителка на Кочани во полицијата пријавила дека вчера била психички и физички малтретирана од нејзиниот 39-годишен сопруг М.К., вработен во МВР. Според пријавата, М.К. под дејство...

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство...

Нова Македонија | пред 4 дена

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство Триесет и осумгодишната К.А.К. од Кочани во полициска станица пријавила дека била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39),...

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство

Канал 5 | пред 4 дена

Како што соопшти МВР, К.А.К. случајот бил го пријавила вчера околу 17 часот. Според пријавата, М.К. под дејство на алкохол почнал да и упатува сериозни закани дека ќе посегне по нејзиниот живот и по животот...

Пијан полицаец ја бркал жена си од дома барајќи да го остави бебето

Пијан полицаец ја бркал жена си од дома барајќи да го остави бебето

+Инфо | пред 4 дена

Жена од кочани пројавила дека нејзинио тсопруг, кој бил полицаец, ја малтретирал физички и психички вчера околу 16 часот, соопшти полицијата. К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека нејзиниот сопруг М.К....

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Бркај работа | пред 4 дена

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено,...

Полицаец од Кочани и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие сосе најблиските

Полицаец од Кочани и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие сосе најблиските

Фокус | пред 4 дена

Триесет и осум годишна жителка на Кочани во полицијата пријавила дека вчера била психички и физички малтретирана од нејзиниот 39-годишен сопруг М.К., кој инаку бил вработен во МВР. Според пријавата, М.К....

Пијан полицаец од Кочани ја тепал сопругата и дивеел дома

Пијан полицаец од Кочани ја тепал сопругата и дивеел дома

Вечер Прес | пред 4 дена

Психичко и физичко малтретирање од нејзиниот сопруг пријавила вчера 38-годишната К.А.К. од Кочани. Таа во Полициската станица во градот кажала дека нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен во МВР, под дејство...

Вработен во МВР пукал во дневната соба   Остави го бебето или ќе те убијам

Вработен во МВР пукал во дневната соба: "Остави го бебето или ќе те убијам"

Прес 24 | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во Полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен...

Вработен во МВР  во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вработен во МВР, во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Локално | пред 4 дена

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено,...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Точка | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вечер | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Кочански полицаец ја малтретирал сопругата  пукал со пиштол и ја тепал

Кочански полицаец ја малтретирал сопругата, пукал со пиштол и ја тепал

Независен | пред 4 дена

На 12 јануари 2018 година во 17 часот во Полициската станица Кочани К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39), вработен...

Пијан полицаец ја малтретирал жена  ја избркал  не ѝ го дал бебето

Пијан полицаец ја малтретирал жена, ја избркал, не ѝ го дал бебето

Република | пред 4 дена

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено,...

Вработен во МВР пукал во дневната соба   Остави го бебето или ќе те убијам

Вработен во МВР пукал во дневната соба: "Остави го бебето или ќе те убијам"

Сител | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во Полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен...

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Start.mk | пред 4 дена

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен...

Жена од Кочани го пријавила сопругот полицаец за физичко насилство

Жена од Кочани го пријавила сопругот полицаец за физичко насилство

ТВ 21 | пред 4 дена

Жена од Kочани пројавила дека нејзиниот сопруг – полицаец, ја малтретирал физички и психички вчера околу 16 часот, соопшти полицијата. К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен...

Жена од Кочани го пријавила сопругот  вработен во МВР  за семејно насилство

Жена од Кочани го пријавила сопругот, вработен во МВР, за семејно насилство

еМАГАЗИН | пред 4 дена

Триесет и осумгодишната К.А.К. од Кочани во полициска станица пријавила дека била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39), вработен во МВР. Како што соопшти МВР, К.А.К. случајот бил...

Пијан полицаец ја малтретирал жена си и барал да го остави бебето и да си замине

Пијан полицаец ја малтретирал жена си и барал да го остави бебето и да си замине

Пост | пред 4 дена

Жена од кочани пројавила дека нејзинио тсопруг, кој бил полицаец, ја малтретирал физички и психички вчера околу 16 часот, соопшти полицијата. К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека нејзиниот сопруг М.К....

Полицаец од Кочани ја малтретирал сопругата користејќи го и службениот пиштол

Полицаец од Кочани ја малтретирал сопругата користејќи го и службениот пиштол

Ако | пред 4 дена

На 12.01.2018 година во 17 часот во Полициската станица Кочани К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен...

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Infomax | пред 4 дена

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност