Нови претоварни станици за отпад во градот

Нови претоварни станици за отпад во градот...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Нови претоварни станици за отпад во градот На територијата на градот ќе се постават две нови претоварни станици за менаџирање и префрлање отпад. Првата ќе биде лоцирана во скопската општина Шуто Оризари...

Две претоварни станици во Шуто Оризари и Вардариште ќе добие Скопскиот регион

Две претоварни станици во Шуто Оризари и Вардариште ќе добие Скопскиот регион

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици. Првата во Шуто Оризари, која ќе ги опслужува општините Бутел, Ѓорче Петров, Карпош, Сарај, Чучер-Сандево и Шуто Оризари. Втората ќе биде во „Вардариште“,...

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици за отпад во Дрисла

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици за отпад во Дрисла

Независен | пред 2 месеци

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици. Првата во Шуто Оризари, која ќе ги опслужува општините Бутел, Ѓорче Петров, Карпош, Сарај, Чучер-Сандево и Шуто Оризари. Втората ќе биде во „Вардариште“,...

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици

Канал 5 | пред 2 месеци

Општините Аеродром, Кисела Вода, Центар, Чаир, Зелениково, Студеничани и Сопиште ќе го пренесуваат својот отпад директно до центарот за управување со отпад „Дрисла“. Со претоварните станици ќе се овозможи...

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици. Првата во Шуто Оризари, која ќе ги опслужува општините Бутел, Ѓорче Петров, Карпош, Сарај, Чучер-Сандево...

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици во Шуто Оризари и Вардариште

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици во Шуто Оризари и Вардариште

Вечер Прес | пред 2 месеци

Скопскиот регион ќе добие две претоварни станици. Првата во Шуто Оризари, која ќе ги опслужува општините Бутел, Ѓорче Петров, Карпош, Сарај, Чучер-Сандево и Шуто Оризари. Втората ќе биде во „Вардариште“,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност