Во Вардар пронајден труп а во подрум во Штип мртов маж

Во Вардар пронајден труп, а во подрум во Штип мртов маж

Вечер Прес | пред 4 дена

На местото викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар, вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај село Уланци, велешко, било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Било констатирано дека...

Во Вардар пронајден труп во распаѓање мртов 56 годишен маж во подрум во Штип

Во Вардар пронајден труп во распаѓање, мртов 56-годишен маж во подрум во Штип

MK News | пред 4 дена

На местото викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар, вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај село Уланци, велешко, било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Било констатирано дека...

Во Вардар пронајдено тело на маж кој се водел за исчезнат

Во Вардар пронајдено тело на маж, кој се водел за исчезнат

Локално | пред 4 дена

Во водите на Вардар вчера е пронајдено тело на маж, кој бил пријавен за исчезнат. Во близина на мостот кај велешкото село Уланци, на местото викано „Горна Лака“, вчера околу 14.20 часот во водите на реката...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

A1on | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, Велешко. Увид на местото кај населението познато како „Горна...

Во Вардар пронајдено тело на маж кој се водел за исчезнат

Во Вардар пронајдено тело на маж, кој се водел за исчезнат

Фокус | пред 5 дена

Во водите на Вардар вчера е пронајдено тело на маж, кој бил пријавен за исчезнат Во близина на мостот кај велешкото село Уланци, на местото викано „Горна Лака“, вчера околу 14.20 часот во водите на реката...

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Нетпрес | пред 5 дена

Во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, вчера на местото викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото на настанот извршила екипа...

Мртов маж пронајден во подрум

Мртов маж пронајден во подрум

Точка | пред 5 дена

На 11.01.2018 година во 11.20 часот во Полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Актуелно24 | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, Велешко. Увид на местото кај населението познато како „Горна...

Мртов маж пронајден во подрум

Мртов маж пронајден во подрум

Нетпрес | пред 5 дена

На 11.01.2018 година во 11.20 часот во Полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од...

Во подрумот од куќата најаден починат маж

Во подрумот од куќата најаден починат маж

МКД | пред 5 дена

Вчера во 11.20 часот во полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од лекар од Итна медицинска...

Во Вардар најдено тело на маж во фаза на распаѓање

Во Вардар најдено тело на маж во фаза на распаѓање

МКД | пред 5 дена

Вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај велешкото село Уланци, на место викано .„Горна Лака", во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото на настанот...

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Лидер | пред 5 дена

На 11.01.2018 година околу 14.20 часот во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, на место викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото...

Пронајден починат Штипјанец во подрумски простории

Пронајден починат Штипјанец во подрумски простории...

Нова Македонија | пред 5 дена

Пронајден починат Штипјанец во подрумски простории Во Полициската станица Штип М.К. (60) вчера во 11.20 часот пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56)...

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Лидер | пред 5 дена

На 11.01.2018 година во 11.20 часот во Полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од...

Во Вардар пронајдено телото на исчезнат Велешанец

Во Вардар пронајдено телото на исчезнат Велешанец...

Нова Македонија | пред 5 дена

Во Вардар пронајдено телото на исчезнат Велешанец Тело на маж во фаза на распаѓање било пронајдено вчера во водите на Вардар. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Велес. Било констатирано...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Точка | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, Велешко. Увид на местото кај населението познато како „Горна...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Кајгана | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, велешко. Увид на местото, кај населението познато како „Горна...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Макфакс | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, велешко. Увид на местото, кај населението познато како „Горна...

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Вечер | пред 5 дена

На 11.01.2018 година во 11.20 часот во Полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од...

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Вечер | пред 5 дена

На 11.01.2018 година околу 14.20 часот во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, на место викано „Горна Лака", во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото...

Исчезнат пронајден мртов во Вардар

Исчезнат пронајден мртов во Вардар

Вечер Прес | пред 5 дена

А.Н. (77), кој бил пријавен за исчезнат на 4 декември, минатата година, е пронајден мртов, вчера попладне,во близина на мостот кај селото Уланци, велешко, на место викано .„Горна Лака“. Мртвотот тело во...

Уште една трагедија во Македонија Го нашле мртов во подрум

Уште една трагедија во Македонија: Го нашле мртов во подрум

Прес 24 | пред 5 дена

Во текот на вчерашниот ден, во 11 часот и 20 минути, во Полициската станица Штип била пријавена трагедија. 60-годишниот М.К.од Штип пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Вечер | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, велешко. Увид на местото, кај населението познато како „Горна...

Во Вардар пронајден труп во распаѓање мртов 56 годишен маж во подрум во Штип

Во Вардар пронајден труп во распаѓање, мртов 56-годишен маж во подрум во Штип

+Инфо | пред 5 дена

На местото викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар, вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај село Уланци, велешко, било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Било констатирано дека...

Вардар исфрли тело во фаза на распаѓање

Вардар исфрли тело во фаза на распаѓање

Прес 24 | пред 5 дена

Околу 14 часот и 20 минути во текот на вчерашниот ден, во близина на мостот кај селото Уланци, велешко, на местото „Горна Лака“, во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж. Полицијата денеска...

Во Вардар пронајден труп во распаѓање во подрум во Штип пронајден мртов 56 годишен маж

Во Вардар пронајден труп во распаѓање, во подрум во Штип пронајден мртов 56-годишен маж

+Инфо | пред 5 дена

На местото викано .„Горна Лака“, во водите на реката Вардар, вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај село Уланци, велешко, било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Било констатирано дека...

Пронајдено тело во водите на Вардар во велешко

Пронајдено тело во водите на Вардар во велешко

Слободен печат | пред 5 дена

На 11.01.2018 година околу 14.20 часот во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, на место викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото...

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Мртов маж пронајден во подрумска просторија

Start.mk | пред 5 дена

На 11.01.2018 година во 11.20 часот во Полициската станица Штип, М.К. (60) пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од...

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Мртов маж извлечен од водите на Вардар

Start.mk | пред 5 дена

На 11.01.2018 година околу 14.20 часот во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, на место викано „Горна Лака", во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото...

Се симнал во подрум и од глетката се стаписал  трагедија во Штип

Се симнал во подрум и од глетката се стаписал - трагедија во Штип

Сител | пред 5 дена

Во Полициската станица Штип М.К. (60) вчера во 11.20 часот пријавил дека во неговиот дом, во подрумскиот дел од куќата, го пронашол починат Д.М. (56) од Штип. Смрт била констатирана од лекар од Итна медицинска...

Тело на маж извадено од водите на Вардар

Тело на маж извадено од водите на Вардар

Сител | пред 5 дена

Во близина на мостот кај село Уланци, Велешко, на место викано Горна Лака вчера околу 14.20 часот во водите на  Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото на настанот извршила...

Во Вардар пронајден труп во распаѓање мртов 56 годишен маж во подрум во Штип

Во Вардар пронајден труп во распаѓање, мртов 56-годишен маж во подрум во Штип

Република | пред 5 дена

На местото викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар, вчера околу 14.20 часот во близина на мостот кај село Уланци, велешко, било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Било констатирано дека...

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Тело на исчезнат велешанец пронајдено во водите на Вардар

Start.mk | пред 5 дена

Машко тело во фаза на распаѓање било пронајдено во текот на вчерашниот ден во водите на реката Вардар во близина на мостот кај селото Уланци, велешко. Увид на местото, кај населението познато како „Горна...

ЦРН БИЛАНС ВО МАКЕДОНИЈА Пронајдени повеќе мртви  Едно бебе еден во Вардар и друг во подрум а работник почина откако го прегазија

ЦРН БИЛАНС ВО МАКЕДОНИЈА: Пронајдени повеќе мртви – Едно бебе, еден во Вардар и друг во подрум, а работник почина откако го прегазија…

Скопје24 | пред 5 дена

На 11.01.2018 година околу 14.20 часот во близина на мостот кај с.Уланци, велешко, на место викано „Горна Лака“, во водите на реката Вардар било пронајдено тело на маж во фаза на распаѓање. Увид на местото...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност