Васко Ковачевски нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски нов директор на РЕК-Битола

Вечер Прес | пред 2 месеци

Васко Ковачевски е нов директор на РЕК-Битола, соопштија од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците...

Душко млекарот  Ковачевски си го вработи зетот во РЕК Битола  вака доаѓа живот

Душко млекарот: Ковачевски си го вработи зетот во РЕК-Битола, вака доаѓа живот

Република | пред 2 месеци

Душко Илиевски познат како Душко Млекарот, некогашен силен поддржувач на СДСМ, постојано обелоденува скандали во работењето на функционерите од партијата на Зоран Заев. Тој раскажува како “дојде живот“...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

Бриф | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Слободен печат | пред 2 месеци

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори...

Управиот одбор на ЕЛЕМ соопшти  Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Управиот одбор на ЕЛЕМ соопшти: Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Локално | пред 2 месеци

Oд Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” соопштија дека Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола, „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

A1on | пред 2 месеци

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Макфакс | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Фактор | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори...

Можна арбитража за лошата модернизација на блоковите на РЕК  Битола

Можна арбитража за лошата модернизација на блоковите на РЕК „Битола“...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Можна арбитража за лошата модернизација на блоковите на РЕК „Битола“ Првиот човек на „Електрани на Македонија“ (ЕЛЕМ), Драган Миновски, на чело на најголемата државна енергетска компанија во земјава дојде...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК-Битола

Канал 5 | пред 2 месеци

Од комапнијата соопштуваат дека менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува најголемиот комбинат за производство...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Точка | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

24 вести | пред 2 месеци

Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот регистар како овластено лице на подружницата...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Алсат-М | пред 2 месеци

Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот регистар како овластено лице на подружницата...

Васко Ковачевски нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски нов директор на РЕК-Битола

Вечер Прес | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Васко Ковачевски e нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски e нов директор на РЕК Битола

Независен | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштија од енергетската компанија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

+Инфо | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Вечер | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен...

Од ЕЛЕМ соопштија дека Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Од ЕЛЕМ соопштија дека Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Фокус | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштија од енергетската компанија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

Сител | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Република | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Ако | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори...

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

Пратеникот на СДСМ и претседател на СДСМ Битола , Васко Ковачевски и официјално е директор на РЕК Битола. Според објавата на Централниот регистар Акционерско друштво за производство на електрична енергија...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК-Битола

ТВ 21 | пред 2 месеци

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Од комапнијата соопштуваат дека менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен...

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

Централниот Регистар на Република Македонија постапувајќи по пријавата за упис на промена на овластено лице на подружницата РЕК Битола - Новаци во aкционерското друштво за производство на електрична енергија...

ЕЛЕМ ќе потроши 2 5 милиони денари на привремени вработувања во РЕК Битола

ЕЛЕМ ќе потроши 2,5 милиони денари на привремени вработувања во РЕК Битола

еМАГАЗИН | пред 2 месеци

АД Електрани на Македонија распиша оглас за ангажирање на агенција за времени вработувања. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 2.500.000 денари. Како место извршување на услугите е наведено РЕК...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност