Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето И вчера продолжи сагата наречена загаден воздух во главниот град на државава. Кон неа сериозно се приближуваат по вредностите на загаденоста...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари...

По три дена откако беа воведени мерките против загадувањето од денеска се укинати

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати

Макфакс | пред 2 месеци

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје. Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно само 1...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

A1on | пред 2 месеци

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје. Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно само 1...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Телма | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Канал 5 | пред 2 месеци

Одлуката за укинување на мерките против аерозагадувањето ја соопштија вчера Министерството за животна средина и просторно планирање и Град Скопје, затоа што среднодневните концентрации на ПМ10 (200 µг/м3)...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Нетпрес | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари...

Укинати вонредните мерки за намалување на загадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на загадувањето

24 вести | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот од денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПМ 10 честички...

По три дена откако беа воведени мерките против загадувањето од денеска се укинати

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати

Точка | пред 2 месеци

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје. Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно само 1...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Алсат-М | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Вечер Прес | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

По три дена откако беа воведени мерките против загадувањето од денеска се укинати

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати

Вечер | пред 2 месеци

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје. Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно само 1...

По три дена откако беа воведени мерките против загадувањето од денеска се укинати

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Лидер | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Од денес се укинуваат мерките против загадувањето

Од денес се укинуваат мерките против загадувањето

Бизнис вести | пред 2 месеци

По добиените информации од Министерството за животна средина и просторно планирање дека среднодневните концентрации на ПМ10 (200 µг/м3) се под дозволената граница, односно само 1 мерна станица покажала...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Локално | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Вечер Прес | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје

Денар | пред 2 месеци

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно...

Укинати мерките за намалување на загадувањето

Укинати мерките за намалување на загадувањето

Слободен печат | пред 2 месеци

Вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето коишто беа воведени пред два дена, од денеска престануваат да важат. Така, утрово, повторно се наплаќа билет во јавниот превоз. Укинувањето доаѓа откако...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Идивиди | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Се укинуваат вонредните мерки за загадувањето

Се укинуваат вонредните мерки за загадувањето

Независен | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Толку од бесплатните билети Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Толку од бесплатните билети: Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Прес 24 | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Сител | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

По три дена откако беа воведени мерките против загадувањето од денеска се укинати

По три дена откако беа воведени, мерките против загадувањето од денеска се укинати

Весник | пред 2 месеци

Од денеска престануваат да важат мерките против загадувањето во Скопје. Ваквата одлука е донесена откако вчера среднодневните концентрации на ПМ10 честичките беа под дозволената граница, односно само 1...

Вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето не важат

Вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето не важат

Нова ТВ | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето од денеска не важат

Вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето од денеска не важат

Нова ТВ | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Пулс 24 | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

АВТОБУСИТЕ ПОЛУПРАЗНИ ВОЗДУХОТ ЗАГАДЕН Mерките за намалување на аерозагадувањето веќе не важат

АВТОБУСИТЕ ПОЛУПРАЗНИ, ВОЗДУХОТ ЗАГАДЕН: Mерките за намалување на аерозагадувањето веќе не важат

Рипост | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Укинати вонредните мерки за намалување на аерозагадувањето

Популарно | пред 2 месеци

Вонредните мерки и интервентните препораки за намалување на загадувањето на воздухот денеска престануваат да важат. Тие беа активирани на 8 јануари поради зголемените концентрации на ПM 10 честички во...

Не запира да трепка алармот на загаденост во главниот град како да се спасите барем малку ќе ви помогнат овие совети

Не запира да трепка алармот на загаденост во главниот град, како да се „спасите“ барем малку ќе ви помогнат овие совети

Република | пред 2 месеци

Не запира да трепка алармот на загаденост во главниот град. Скопјани синоќа легнаа а утринава се разбудија со воздух кој е загаден и ги поминува границите на дозволени ПМ 10 честици. Во моментов мерните...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност