ПОСТАРИТЕ ВОЗИЛА ЌЕ ПЛАЌААТ ПОВИСОКА РЕГИСТРАЦИЈА

ПОСТАРИТЕ ВОЗИЛА ЌЕ ПЛАЌААТ ПОВИСОКА РЕГИСТРАЦИЈА

Вечер Прес | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесе Алфа. Единствена информација која...

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили?

KARIERA.mk | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесува Алфа. Единствената официјална...

Регистрацијата поскапа за постарите возила

Регистрацијата поскапа за постарите возила

Економски | пред 2 месеци

Според последните податоци на Државниот завод за статистика на македонските патишта, заклучно со крајот на 2015-та година, имало вкупно 383.833 регистрирани автомобили. Најголем дел од нив, 261.470, се...

Поскапа регистрација за постар автомобил

Поскапа регистрација за постар автомобил?!

Вечер | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесува Алфа. Единствената официјална...

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили?

Лидер | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не...

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили?

Прес 24 | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесе Алфа. Единствена информација која...

Поскапа регистрација за постар автомобил

Поскапа регистрација за постар автомобил?!

Алфа | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Возилата што повеќе загадуваат и се постари...

Поскапа регистрација за постар автомобил

Поскапа регистрација за постар автомобил?!

Весник | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесува Алфа. Единствената официјална...

Постарите возила ќе плаќаат повисока регистрација

Постарите возила ќе плаќаат повисока регистрација

Сител | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесе Алфа. Единствена информација која...

Поскапа регистрација за постарите возила  Нова мерка за намалување на аерозагадувањето

Поскапа регистрација за постарите возила: Нова мерка за намалување на аерозагадувањето

Република | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не...

Нова мерка против загадувањето на грбот на сиромашните

Нова мерка против загадувањето на грбот на сиромашните

За Се | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесува Алфа. Единствената официјална...

Поскапа регистрација за постар автомобил

Поскапа регистрација за постар автомобил?!

Република | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не...

Поскапа регистрација за постар автомобил

Поскапа регистрација за постар автомобил?!

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесува Алфа. Единствената официјална...

ПОСКАПУВА РЕГИСТРАЦИЈАТА НА АВТОМОБИЛИ  Поскапа регистрација за постарите автомобили

ПОСКАПУВА РЕГИСТРАЦИЈАТА НА АВТОМОБИЛИ: Поскапа регистрација за постарите автомобили?

Infomax | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не...

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили

Поскапува регистрацијата за постарите автомобили?

Скопје24 | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не...

Постарите возила ќе плаќаат повисока регистрација

Постарите возила ќе плаќаат повисока регистрација

MK News | пред 2 месеци

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето, пренесе Алфа. Единствена информација која...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност