Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Макфакс | пред 2 месеци

Земјотрес од 2,6 степени според Рихтеровата скала беше почувстуван вечерва од населението во околината на Каратманово и Велес, извести Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во...

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

A1on | пред 2 месеци

Вечерва во 19 часот и 7 минути во Велес беше почувствуван земјотрес со јачина од 2,6 степени. Епицентарот на земјотресот бил на 7 километри северо-источно од Велес на длабочина од 1 километар.

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес Земјотрес со магнитида од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19:07 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално...

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Точка | пред 2 месеци

Земјотресот се случил во 19.07 часот а бил на 6 километри од Лозово, 7 километри од Велес и 44 километри од Скопје. Земјотрес од 2,6 степени според Рихтеровата скала беше почувстуван вечерва од населението...

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Канал 5 | пред 2 месеци

Како што соопшти Сеизмолошката опсерваторија при Природноматематичкиот факултет во Скопје, земјотресот е почувствуван од населението во околината на Каратманово и Велес, со интензитет од четири степени...

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

+Инфо | пред 2 месеци

Земјотрес со магнитуда од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19:07 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално подрачје. Како што соопшти Сеизмолошката...

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Вечер | пред 2 месеци

Земјотрес од 2,6 степени според Рихтеровата скала беше почувстуван вечерва од населението во околината на Каратманово и Велес, извести Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во...

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Независен | пред 2 месеци

Земјотрес со магнитуда од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19:07 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално подрачје. Како што соопшти Сеизмолошката...

Земјотрес вечерва близу Велес

Земјотрес вечерва близу Велес

Вести24 | пред 2 месеци

Земјотрес со интензитет од 4 степени според Европската макросеизмичка скала и магнитуда од 2,6 степени според Рихтер е почувствуван вечерва во Велес и околината, со епицентар близу селото Каратманово,...

Земјотрес почувствуван близу Велес

Земјотрес почувствуван близу Велес

Слободен печат | пред 2 месеци

Земјотрес со интензитет од 4 степени според Европската макросеизмичка скала и магнитуда од 2,6 степени според Рихтер е почувствуван вечерва во Велес и околината, со епицентар близу селото Каратманово,...

ЗЕМЈОТРЕС  Се стресе мала општина во Источна Македонија

ЗЕМЈОТРЕС: Се стресе мала општина во Источна Македонија

Фактор | пред 2 месеци

Попладнево во 18.07 часот земјотрес е регистриран во близина на Лозово. Земјотресот бил со јачина од 2.6 степени, на длабочина од 1 км. Епицентарот на потресот е на 6 км од Лозово, на 7 км од Велес  и...

Земјотрес вечерва близу Велес

Земјотрес вечерва близу Велес

Локално | пред 2 месеци

Земјотрес со интензитет од 4 степени според Европската макросеизмичка скала и магнитуда од 2,6 степени според Рихтер е почувствуван вечерва во Велес и околината, со епицентар близу селото Каратманово,...

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Алсат-М | пред 2 месеци

Земјотрес со магнитида од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19:07 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално подрачје. Како што соопшти Сеизмолошката...

Земјотрес вечерва во Македонија во близина на Велес

Земјотрес вечерва во Македонија во близина на Велес

Вечер Прес | пред 2 месеци

Земјотрес ја стресе Македонија вечерва во близина на градот Велес. Земјотрес од 2,6 степени по Рихтер вечерва се почувствува во Македонија, на 6 километри од Лозово, на седум од Велес и на 44 километри...

Земјотрес вечерва во Македонија

Земјотрес вечерва во Македонија

Прес 24 | пред 2 месеци

Земјотрес ја стресе Македонија вечерва во близина на градот Велес. Земјотрес од 2,6 степени по Рихтер вечерва се почувствува во Македонија, на 6 километри од Лозово, на седум од Велес и на 44 километри...

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Весник | пред 2 месеци

Земјотрес од 2,6 степени според Рихтеровата скала беше почувстуван вечерва од населението во околината на Каратманово и Велес, извести Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во...

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Слаб земјотрес почувствуван во Велес

Нова ТВ | пред 2 месеци

Земјотрес со магнитида од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19 часот и 7 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално подрачје. Како што соопшти Сеизмолошката опсерваторија при

Велес вечерва погоден од земјотрес

Велес вечерва погоден од земјотрес

За Се | пред 2 месеци

Земјотрес ја стресе Македонија вечерва во близина на градот Велес. Земјотрес од 2,6 степени по Рихтер вечерва се почувствува во Македонија, на 6 километри од Лозово, на седум од Велес и на 44 километри...

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Земјотрес во околината на Каратманово и Велес

Сител | пред 2 месеци

Земјотрес со магнитида од 2,6 степени според Рихтеровата скала е регистриран вечерва во 19:07 минути на 45 километри југоисточно од Скопје од велешкото епицентрално подрачје. Како што соопшти Сеизмолошката...

Велес вечерва погоден од земјотрес

Велес вечерва погоден од земјотрес

Република | пред 2 месеци

Земјотрес ја стресе Македонија вечерва во близина на градот Велес. Земјотрес од 2,6 степени по Рихтер вечерва се почувствува во Македонија, на 6 километри од Лозово, на седум од Велес и на 44 километри...

Нов земјотрес во Македонија

Нов земјотрес во Македонија

Скопје24 | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2,6 степени беше почувстуван во Скопје. На одалеченост на 6 километри од Лозово, а 44 од Скопје.

ЗЕМЈОТРЕС ВО ВЕЛЕС  Попладнево посилен земјотрес го потресе централниот дел на Македонија

ЗЕМЈОТРЕС ВО ВЕЛЕС: Попладнево посилен земјотрес го потресе централниот дел на Македонија!

Infomax | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2.6 степени го потресе централниот дел на Македонија Земјотрес во точно 18.07 минути во близина на Велес, со епицентар на 6 километри јужно од Лозово на длабочина од 1 километар,...

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Земјотрес се почувствува вчера во Македонија. Земјотрес од Грција вечерва е почувствуван во Македонија. Потресот со јачина од 2,7 по Рихтер бил на длабочина од 5 километри. Потресот бил почувствуван во Стар Дојран.

Детали за земјотресот во Македонија    ова е јачината на потресот

Детали за земјотресот во Македонија - ова е јачината на потресот

Сител | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2,7 степени вчера бил почувствуван во регионот на Дојран. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 5 километри и 23 километри јужно од Стар Дојран во Република Грција. Дојранскиот...

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

A1on | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2,7 степени попладнево бил почувствуван во регионот на Дојран. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 5 километри и 23 километри јужно од Стар Дојран во Република Грција....

Грчки земјотрес го стресе Дојран

Грчки земјотрес го стресе Дојран

Фактор | пред 2 месеци

Земјотрес од 2,7 степени попладнево е почувствуван во околината на Дојран. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 5 километри и 23 километри јужно од Стар Дојран во Република Грција. Дојранско...

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

Локално | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2,7 степени попладнево бил почувствуван во регионот на Дојран. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 5 километри и 23 километри јужно од Стар Дојран во Република Грција....

Земјотрес вечерва почувствуван во Македонија

Земјотрес вечерва почувствуван во Македонија

Прес 24 | пред 2 месеци

Земјотрес од Грција вечерва е почувствуван во Македонија. Потресот со јачина од 2,7 по Рихтер бил на длабочина од 5 километри. Потресот бил почувствуван во Стар Дојран.

Земјотрес вечерва почувствуван во Македонија

Земјотрес вечерва почувствуван во Македонија

Сител | пред 2 месеци

Земјотрес од Грција вечерва е почувствуван во Македонија. Потресот со јачина од 2,7 по Рихтер бил на длабочина од 5 километри. Потресот бил почувствуван во Стар Дојран.

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

Република | пред 2 месеци

Земјотрес со јачина од 2,7 степени попладнево бил почувствуван во регионот на Дојран. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 5 километри и 23 километри јужно од Стар Дојран во Република Грција....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност