Арсенал оружје најдено во возило кај Сити мол

Арсенал оружје најдено во возило кај „Сити мол„

Вечер Прес | пред 2 месеци

Во близина на трговскиот центар „Сити мол“ завчера околу 21.50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при контрола на паркирано патничко возило “Форд фокус“...

Апсење пред Сити мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

Република | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Арсенал од оружје најден во паркирано возило кај Сити мол  приведени тројца прилепчани

Арсенал од оружје најден во паркирано возило кај „Сити мол“, приведени тројца прилепчани

Локално | пред 2 месеци

Во близина на трговскиот центар „Сити мол“ завчера околу 21.50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при контрола на паркирано патничко возило “Форд фокус“...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

MK News | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

A1on | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

 Алфите запленија оружје муниција и ножеви најдени во автомобил близу Сити мол

„Алфите“ запленија оружје, муниција и ножеви најдени во автомобил близу Сити мол

МКД | пред 2 месеци

На 10 јануари околу 21.50 часот полициски службеници од полициската станица Карпош во содејство со припадници на единицата "Алфа" при контрола на патничко возило форд фокус, со прилепски регистарски таблички...

Откриено и запленето оружје од паркирано возило во Скопје

Откриено и запленето оружје од паркирано возило во Скопје

Канал 5 | пред 2 месеци

Како што информира МВР, на 10 јануари околу 21.50 часот  при контрола на патничко возило „форд фокус“ со прилепски регистарски таблички паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“ биле открени и запленети: еден...

Уапсени тројца прилепчани кај Сити Мол

Уапсени тројца прилепчани кај Сити Мол!

Таратур | пред 2 месеци

Денес, во близина на трговскиот центар Сити Мол се уапсени тројца прилепчани на возраст од 31 до 42 години. На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници...

Во паркиран автомобил откриени оружје и муниција

Во паркиран автомобил откриени оружје и муниција

Вечер Прес | пред 2 месеци

Полицијата заедно со припадници на единицата „Алфа“ на вчера, при контрола на автомобил паркиран во близина на ТЦ „Сити мол“ откриле и заплениле одредено количество оружје и муниција. Како што информира...

Оружје и муниција пронајдени во паркиран автомобил пред Сити Мол  приведени три лица

Оружје и муниција пронајдени во паркиран автомобил пред „Сити Мол“, приведени три лица

Нетпрес | пред 2 месеци

Во средата околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило „форд фокус“ со прилепски регистарски таблички паркирано во...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Макфакс | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

Откриено и запленето оружје од паркирано возило во Скопје

Откриено и запленето оружје од паркирано возило во Скопје

Алсат-М | пред 2 месеци

Полициски службеници во содејство со припадници на единицата „Алфа“ на 10 јануари при контрола на патничко возило паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“ откриле и заплениле одредено количество оружје и...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Кајгана | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

Index24 | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Тројца уапсени по откриено оружје во автомобил пред Сити мол

Тројца уапсени по откриено оружје во автомобил пред „Сити мол“...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Тројца уапсени по откриено оружје во автомобил пред „Сити мол“ Полициски службеници во содејство со припадници на единицата „Алфа“ откриле и заплениле одредено количество оружје и муниција. при контрола...

Драма пред Сити Мол Приведени три лица интервенирале Алфите

Драма пред Сити Мол: Приведени три лица, интервенирале Алфите

Прес 24 | пред 2 месеци

Во средата околу 21 часот и 50 минути полициски службеници од Полицијата  Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при контрола на патничко возило “Форд фокус“ со прилепски регистарски таблички...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество оружје

Вечер | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата "Алфа" при...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје. – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Точка | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил кај Скопје сити мол

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил кај Скопје сити мол

Локално | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

Арсенал од оружје најден во паркирано возило кај Сити мол  приведени тројца прилепчани

Арсенал од оружје најден во паркирано возило кај „Сити мол“, приведени тројца прилепчани

Фокус | пред 2 месеци

Во близина на трговскиот центар „Сити мол“ завчера околу 21.50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при контрола на паркирано патничко возило “Форд фокус“...

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Прилепчани фатени со оружје и муниција во автомобил

Вечер | пред 2 месеци

Полициски службеници и припадниците на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило марка „Форд фокус“ со прилепски регистарски ознаки, паркирано во близина на ТЦ „Сити мол“, пронашле и заплениле одредено...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество оружје

Весник | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата "Алфа" при...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

Република | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол - прилепчани фатени со големо количество на оружје

Сител | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје - На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при...

Оружје и муниција пронајдени во автомобил пред Сити Мол претепана и ограбена девојка за новогодишната ноќ украден автомобил

Оружје и муниција пронајдени во автомобил пред „Сити Мол“,претепана и ограбена девојка за новогодишната ноќ, украден автомобил

Скопје24 | пред 2 месеци

Во средата околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата „Алфа“ при контрола на патничко возило „форд фокус“ со прилепски регистарски таблички паркирано во...

Апсење пред Сити Мол  прилепчани фатени со големо количество на оружје

Апсење пред Сити Мол – прилепчани фатени со големо количество на оружје

News 24 | пред 2 месеци

Тројца прилепчани уапсени во близина на трговскиот центар Сите Мол во Скопје, пишува Република. – На 10.01.2018 година околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на...

Драма пред Сити Мол  Оружје и муниција пронајдени во паркиран автомобил приведени три лица

Драма пред „Сити Мол“: Оружје и муниција пронајдени во паркиран автомобил, приведени три лица

Слободна Македонија | пред 2 месеци

Во средата околу 21,50 часот полициски службеници од ПС Карпош во содејство со припадници на единицата “Алфа“ при контрола на патничко возило “Форд фокус“ со прилепски регистарски таблички паркирано во...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност