Шилегов Со двојниот буџет за образование во 2018 средните училишта ќе добијат нови фасади

Шилегов: Со двојниот буџет за образование во 2018 средните училишта ќе добијат нови фасади

Слободен печат | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите  информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект...

Скопје 2014 пренаменети средства за енергетски фасади на училиштата

Скопје 2014, пренаменети средства за енергетски фасади на училиштата

Алсат-М | пред 2 месеци

Вкупно 60 милиони денари од проектот „Скопје 2014-та“ ќе бидат пренаменети за енергетски фасади на средни училишта во Скопје. Ова го најави градоначалникот Петре Шилегов, кој вели дека реконструкција ќе...

Шилегов најави нови фасади за средните школи

Шилегов најави нови фасади за средните школи

Прес 24 | пред 2 месеци

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, денеска на прес-конференција истакна дека Град Скопје решил да пренамени 70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ за изградба на енергетски ефикасни фасади во...

Со парите од барокните фасади  енергетски фасади и покриви за гимназиите

Со парите од барокните фасади – енергетски фасади и покриви за гимназиите

Вечер Прес | пред 2 месеци

Градот Скопје започнува голем инвестициски проект за реконструкција на инфраструктурата на средните училшта во Скопје за што се определени 90 милиони денари, а целта е подобрување на условите за учење....

Шилегов Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

Шилегов: Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

Бриф | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта ќе се врши реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите која...

Средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

Нетпрес | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите рече дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува инвестициски проект за реконструкција...

Шилегов Средните училишта ќе имаат нови фасади

Шилегов: Средните училишта ќе имаат нови фасади

МТВ 1 | пред 2 месеци

Градските власти на Скопје пренаменија 70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ за изградба на енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје. Дополнителни 20 милиони ќе бидат потрошени...

СО ПАРИТЕ ЗА БАРОКНИТЕ ФАСАДИ ЌЕ СЕ ПРАВАТ ЕНЕРГЕТСКИ ФАСАДИ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО СКОПЈЕ

СО ПАРИТЕ ЗА БАРОКНИТЕ ФАСАДИ, ЌЕ СЕ ПРАВАТ ЕНЕРГЕТСКИ ФАСАДИ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО СКОПЈЕ

Сакам Да Кажам | пред 2 месеци

Парите за барокните фасади низ Скопје ќе се пренаменат за реконструкција фасадите на средните училишта во Скопје. Град Скопје по завршување на учебната година ќе стартува со поставување на енергетски-ефикасни...

Реконструкција на фасади покриви пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Реконструкција на фасади, покриви, пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Канал 5 | пред 2 месеци

Тринаесет од вкупно 23 средни училишта, до почетокот на новата учебна година ќе добијат нови фасади, а на останатите ќе се доработа. Во сите училишта се предвидува и облагородување и обновување на зеленилото...

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Макфакс | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Шилегов Средните училишта ќе добијат нови фасади покриви и тоалети

Шилегов: Средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви и тоалети

МКД | пред 2 месеци

Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект за реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите, информираше денес градоначалникот...

Град Скопје со средства од проектот Скопје 2014 ќе поставува енергетски фасади

Град Скопје со средства од проектот „Скопје 2014“ ќе поставува енергетски фасади

A1on | пред 2 месеци

70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ ќе бидат пренаменети за изградба на енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје, информираше градоначалникот Петре Шилегов. Реконструкцијата...

Шилегов најави нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети со двојниот буџет за образование во 2018 за средните училишта

Шилегов најави нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети со двојниот буџет за образование во 2018 за средните училишта

Фактор | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите  информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се поднегова ингеренција, започнува голем инвестициски проект...

Со двојниот буџет за образование средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Со двојниот буџет за образование средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

Канал 5 | пред 2 месеци

- Со реконструкцијата на фасадите ќе ги опфатиме сите  средни училишта коишто имаат потреба од тоа. Со ова училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади, во согласност со современите стандарди за рационализација...

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот Скопје 2014

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот „Скопје 2014“

Локално | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Наместо барок енергетски ефикасни фасади за средните училишта одвоени 70 милиони денари

Наместо барок, енергетски ефикасни фасади, за средните училишта одвоени 70 милиони денари

ТВ 21 | пред 2 месеци

Град Скопје ќе ги реконструира фасадите на сите средни училишта кои имаат потреба. Со ова, училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади за заштеда на електричната и на топлинската енергија. Во буџетот...

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Точка | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот Скопје 2014

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот „Скопје 2014“

Денар | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Нови фасади покриви пристапни рампи ќе добијат средните училишта во Скопје

Нови фасади, покриви, пристапни рампи ќе добијат средните училишта во Скопје

Скопје Инфо | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект...

СО ДВОЈНИОТ БУЏЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВО 2018 СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЌЕ ДОБИЈАТ НОВИ ФАСАДИ ПОКРИВИ ПРИСТАПНИ РАМПИ ИТОАЛЕТИ

СО ДВОЈНИОТ БУЏЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВО 2018 СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЌЕ ДОБИЈАТ НОВИ ФАСАДИ, ПОКРИВИ, ПРИСТАПНИ РАМПИ ИТОАЛЕТИ

Бизнис вести | пред 2 месеци

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект...

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Актуелно24 | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

+Инфо | пред 2 месеци

Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект за реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите, информираше скопскиот...

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Вечер | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

Пост | пред 2 месеци

Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект за реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите, информираше скопскиот...

Фасади покриви и пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Фасади, покриви и пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Нова ТВ | пред 2 месеци

Градот Скопје започнува голем инвестициски проект за реконструкција на инфраструктурата на средните училшта во Скопје за што се определени 90 милиони денари, а целта е подобрување на условите за учење....

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Весник | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

СО ПАРИТЕ ОД СКОПЈЕ 2014  Ќе се реконструираат средните училишта

СО ПАРИТЕ ОД „СКОПЈЕ 2014“: Ќе се реконструираат средните училишта

Рипост | пред 2 месеци

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов. Тој рече дека станува збор за 70 милиони денари,...

Поништен тендерот за барокизација на зградата на Пелагонија

Поништен тендерот за „барокизација“ на зградата на „Пелагонија“

Build | пред 2 месеци

По најавата на градоначалникот Петре Шилегов за враќање на изворниот лик на зградата на „Пелагонија“, Градот Скопје го поништи тендерот за „барокизација“ на ова здание од централното градско подрачје....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност