Маџиров гостин во Белград

Маџиров гостин во Белград...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Маџиров гостин во Белград Македонскиот писател Никола Маџиров е гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин на книжевната вечер на писателската...

Маџиров гостин во крокодиловата Куќа за писатели во Белград

Маџиров гостин во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград

Женски магазин | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров е гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин на книжевната вечер на писателската Ане Ристовиќ и...

Никола Маџиров прв гостин во крокодиловата Куќа за писатели

Никола Маџиров, прв гостин во крокодиловата „Куќа за писатели“

A1on | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин...

Никола Маџиров прв гостин во Крокодиловата куќа

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа

Канал 5 | пред 2 месеци

Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин на книжевната вечер на писателската Ане Ристовиќ и во рамки на Крокодиловата книжевна вечер, а на 24 јануари...

Никола Маџиров прв гостин во Крокодиловата куќа

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа...

Нова Македонија | пред 2 месеци

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор-гостин во „Куќата на писатели“....

Никола Маџиров прв гостин во Крокодиловата куќа

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа

24 вести | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин...

Никола Маџиров прв гостин во Крокодиловата куќа

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа

Вечер Прес | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин...

Никола Маџиров прв гостин во Крокодиловата куќа

Никола Маџиров, прв гостин во Крокодиловата куќа

+Инфо | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин...

Никола Маџиров прв гостин во крокодиловата Куќа за писатели

Никола Маџиров, прв гостин во крокодиловата „Куќа за писатели“

Пост | пред 2 месеци

Македонскиот писател Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На 17 јануари ќе настапи како специјален гостин...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност