Посета кај соседи  Ердоган во Атина

Посета кај соседи: Ердоган во Атина

DW | пред 3 месеци

Историски настан: за првпат по 65 години еден турски претседател престојува во посетува Грција. Во фокусот на средбите на Реџеп Таип Ердоган во Атина се економските прашања и бегалската криза. Ердоган...

Ердоган пристигнува во историска посета на Грција

Ердоган пристигнува во историска посета на Грција

Независен | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, денес ја започнува историската посета на Грција, со цел да се забрза затоплувањето на односите меѓу двете соседни земји, кои се заладени поради длабоки несогласувања...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

24 вести | пред 3 месеци

Историска посета на Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во Грција. За Време на оваа средба, која е прва за еден турски претседател на Атина по 1952 година, Ердоган ќе има состанок со грчкиот претседател...

Франкфуртер Алгемајне Цајтунг  Ципрас му е потребен на Ердоган

Франкфуртер Алгемајне Цајтунг: Ципрас му е потребен на Ердоган

Вечер Прес | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган се врти кон грчкиот премиер Алексис Ципрас, како еден од ретките европски политичари со кого има отворена добра соработка, оценува германскиот весник „Франкфуртер...

 Франкфуртер Алгемајне Цајтунг   Ципрас му е потребен на Ердоган

„Франкфуртер Алгемајне Цајтунг“: Ципрас му е потребен на Ердоган

A1on | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган се врти кон грчкиот премиер Алексис Ципрас, како еден од ретките европски политичари со кого има отворена добра соработка, оценува германскиот весник „Франкфуртер...

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Вечер Прес | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таjип Ердоган, во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Актуелно24 | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Нетпрес | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе допатува во дводневна посета на Грција. За време на оваа посета која е прва за еден турски претседател по 1952 година, Ердоган ќе се сретне со грчкиот...

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Точка | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Алфа | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Макфакс | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Телма | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе допатува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Вечер | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

 Франкфуртер Алгемајне Цајтунг   Ципрас му е потребен на Ердоган

„Франкфуртер Алгемајне Цајтунг“: Ципрас му е потребен на Ердоган

Локално | пред 3 месеци

– Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган се врти кон грчкиот премиер Алексис Ципрас, како еден од ретките европски политичари со кого има отворена добра соработка, оценува германскиот весник „Франкфуртер...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

МТВ 1 | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќе допатува во дводневна историска посета на Грција. Целта е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови. Ердоган...

 Франкфуртер Алгемајне Цајтунг   Ципрас му е потребен на Ердоган

„Франкфуртер Алгемајне Цајтунг“: Ципрас му е потребен на Ердоган

+Инфо | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган се врти кон грчкиот премиер Алексис Ципрас, како еден од ретките европски политичари со кого има отворена добра соработка, оценува германскиот весник „Франкфуртер...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Алсат-М | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Весник | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

24 вести | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе допатува во дводневна посета на Грција. За време на оваа посета која е прва за еден турски претседател по 1952 година, Ердоган ќе се сретне со грчкиот...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

A1on | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

+Инфо | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Ердоган во посета на Грција

Ердоган во посета на Грција

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска ја почнува посетата на Грција во надеж дека ќе ги подобри главно лошите однсои меѓу двете соседни земји, членки на НАТО. До ова исто така доаѓа во време...

Историска посета на Ердоган во Грција

Историска посета на Ердоган во Грција

Sky | пред 3 месеци

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган во текот на денот ќе пристигне во историска посета на Грција, која ќе биде фокусирана на голем број прашања, вклучувајќи ги територијалните проблеми во Егејското...

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Sky | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција каде што се очекува дека со грчките власти ќе разговара за мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката. Тој треба да се...

Ердоган денес во историска посета на Грција

Ердоган денес во историска посета на Грција...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Ердоган денес во историска посета на Грција Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денес ќе допатува во историска посета на Грција. Се претпоставува дека темите за разговор со грчките власти ќе бидат...

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Сител | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Локално | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

ИСТОРИСКА ПОСЕТА НА ЕРДОГАН  Турски претседател 65 години не стапнал во Атина

ИСТОРИСКА ПОСЕТА НА ЕРДОГАН: Турски претседател 65 години не стапнал во Атина

Рипост | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе доптаува во дводневна историска посета на Грција, чија цел е да се забрза подобрувањето на односите меѓу двете земји, кои се оптоварени со повеќе спорови....

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Пост | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска ќе допатува во дводневна посета на Грција. За време на оваа посета која е прва за еден турски претседател по 1952 година, Ердоган ќе се сретне со грчкиот...

Ердоган денес за првпат во Грција како турски претседател

Ердоган денес за првпат во Грција како турски претседател

МКД | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ќе ја посети денес Грција, а се претпоставува дека темите на разговорите со грчките претставници ќе бидат фокусирани на емигрантската криза, регионалните односи,...

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Макфакс | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција каде што се очекува дека со грчките власти ќе разговара за мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката. Тој треба да се...

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Вечер | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција каде што се очекува дека со грчките власти ќе разговара за мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката. Тој треба да се...

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Зајакната безбедност во Атина поради утрешната посета на Ердоган

Весник | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција каде што се очекува дека со грчките власти ќе разговара за мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката. Тој треба да се...

Ердоган утре во посета на Атина

Ердоган утре во посета на Атина

A1on | пред 3 месеци

Во текот на утрешниот ден турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган ќе престојува во Грција каде што се очекува дека со грчките власти ќе разговара за мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката....

Ердоган во историска посета на Грција

Ердоган во историска посета на Грција

Независен | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган утре ќе престојува во Грција. Се претпоставува дека темите за разговор со грчките власти ќе бидат фокусирани на мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката....

Ердоган утре во Грција

Ердоган утре во Грција

Алсат-М | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција. Се претпоставува дека темите за разговор со грчките власти ќе бидат фокусирани на мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката....

Ердоган утре во Грција

Ердоган утре во Грција

Пост | пред 3 месеци

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган утре ќе престојува во Грција. Се претпоставува дека темите за разговор со грчките власти ќе бидат фокусирани на мигрантската криза, регионалните односи и енергетиката....

Русија и Турција   Сојуз кој има потенцијал да биде еден од најмоќните во светот

Русија и Турција - Сојуз кој има потенцијал да биде еден од најмоќните во светот

Index24 | пред 3 месеци

Несогласувањата се далеку зад Владимир Путин и Реџеп Тајип Ердоган. Лидерите на Русија и Турција на Светскиот конгрес за енергетика во Истанбул потпишале неколку договори, и со тоа почнале со цементирање...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност