Потребни се итни мерки за заштита  Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Потребни се итни мерки за заштита: Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

A1on | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е вметнат во Прилог бр.2 како критично загрозено животно за коешто потребни се...

Бернскта конвенција бара итни мерки за заштита на балканскиот рис

Бернскта конвенција бара итни мерки за заштита на балканскиот рис

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог 2 на Бернската конвенција, што претставува големо признание и чекор напред кон заштита на ова критично загрозено животно кое е присутно само на...

Потребни се итни мерки за заштита  Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Потребни се итни мерки за заштита: Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Макфакс | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е вметнат во Прилог бр.2 како критично загрозено животно за коешто потребни се...

Потребни се итни мерки за заштита  Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Потребни се итни мерки за заштита: Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Точка | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е вметнат во Прилог бр.2 како критично загрозено животно за коешто потребни се...

Потребни се итни мерки за заштита  Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Потребни се итни мерки за заштита: Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Вечер | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е вметнат во Прилог бр.2 како критично загрозено животно за коешто потребни се...

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Нетпрес | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Курир | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Прес 24 | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис е ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис е ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

+Инфо | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Алсат-М | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис и официјално стана критично загрозено животно за кое се потребни итни мерки за заштита

Балканскиот рис и официјално стана критично загрозено животно за кое се потребни итни мерки за заштита

МКД | пред 3 месеци

Македонско еколошко друштво информира дека постигна исклучително голем успех со тоа што на постојаниот комитет на Бернската конвенција одржан во Стразбур на 5 декември балканскиот рис е вметнат во Прилог...

Потребни се итни мерки за заштита  Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Потребни се итни мерки за заштита: Балканскиот рис прогласен за критично загрозено животно

Весник | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е вметнат во Прилог бр.2 како критично загрозено животно за коешто потребни се...

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Балканскиот рис ставен во Бернската конвенција како критично загрозено животно

Сител | пред 3 месеци

Во рамки на 37-та средба на постојаниот Комитет на Бернската Конвенција на 5 декември овој месец во Стразбур, балканскиот рис (Lynx lynx balcanicus) е ставен во Прилог бр. 2 на Бернска конвенција по иницијатива...

Балканскиот рис и официјално стана критично загрозено животно

Балканскиот рис и официјално стана критично загрозено животно

Пост | пред 3 месеци

Македонско еколошко друштво информира дека постигна исклучително голем успех со тоа што на постојаниот комитет на Бернската конвенција одржан во Стразбур на 5 декември балканскиот рис е вметнат во Прилог...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност