Марин  Во Општина Аеродром се исчистени 27 депонии и 22 зелени потези  продолжуваме со санација

Марин: Во Општина Аеродром се исчистени 27 депонии и 22 зелени потези, продолжуваме со санација

Локално | пред 3 месеци

„Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези. Општина Аеродром продолжува со санација на останатите локации. Пријавате несоодветно фрлање отпад! Во рамките на големата Еко-акција, во соработка со Град Скопје...

Марин  Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези  општина Аеродром продолжува со санација

Марин: Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези, општина Аеродром продолжува со санација

A1on | пред 3 месеци

„Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези. Општина Аеродром продолжува со санација на останатите локации. Пријавате несоодветно фрлање отпад! Во рамките на големата Еко-акција, во соработка со Град Скопје...

Еко акција во општина Аеродром  Исчистени 27 депонии и 22 зелени површини

Еко-акција во општина Аеродром: Исчистени 27 депонии и 22 зелени површини

Вечер Прес | пред 3 месеци

Во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје исчистени се 27 депонии и уредени 22 зелени површини на територијата на општина Аеродром. За оваа цел биле...

Во Аеродром се исчистени 27 депонии и уредени се 22 зелени површини

Во Аеродром се исчистени 27 депонии и уредени се 22 зелени површини

Денар | пред 3 месеци

Во рамките на големата екоакција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени површини на територијата на општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Макфакс | пред 3 месеци

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Актуелно24 | пред 3 месеци

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во Аеродром...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во Аеродром Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

A1on | пред 3 месеци

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

МКД | пред 3 месеци

Во рамките на големата екоакција што во соработка со Град Скопје од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во oпштина Аеродром санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези во Општината. Во акцијата...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Локално | пред 3 месеци

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки...

Пријавете ги граѓаните што фрлаат ѓубре

Пријавете ги граѓаните што фрлаат ѓубре

+Инфо | пред 3 месеци

Исчистени се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Вечер | пред 3 месеци

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Слободен печат | пред 3 месеци

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки...

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Исчистени 27 депонии и уредени 22 зелени површини во Аеродром

Весник | пред 3 месеци

Во рамките на големата еко-акција во соработка со Град Скопје санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром. Расчистени се 8 локации во населбата Јане Сандански,...

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Исчистени 27 депонии и 22 зелени потези во општина Аеродром

Скопје24 | пред 3 месеци

Санирани се 27 депонии и уредени 22 зелени потези на територијата на Општина Аеродром во рамки еко-акцијата што од 29 ноември до 4 декември беше спроведена во соработка со Град Скопје. На терен во рамки...

Генералка на градот Струмица пред новогодишните празници

Генералка на градот Струмица пред новогодишните празници

Вечер Прес | пред 3 месеци

Од утре до 24 декември во Струмица ќе почне еко акција пред новогодишните празници, која се спроведува во соработка на локалната власт и Јавното комунално претпријатие “Комуналец”. Градоначалникот Коста...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност