Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Точка | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Макфакс | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Вечер | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

A1on | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија обjави голем број документи од интерес за јавноста

Сител | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите кои се од интерес за јавноста, од кои поголем дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Пост | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Скопје24 | пред 3 месеци

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност...

Министерството за одбрана објави документи од интерес за јавноста

Министерството за одбрана објави документи од интерес за јавноста

A1on | пред 3 месеци

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста. На страната по прв пат можат да се најдат стратешки документи од областа на одбраната, буџетот...

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Макфакс | пред 3 месеци

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните. На...

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Точка | пред 3 месеци

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните. На...

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Вечер | пред 3 месеци

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните. На...

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Весник | пред 3 месеци

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните. На...

МТСП обезбедува пристап до повеќе информации од јавен карактер

МТСП обезбедува пристап до повеќе информации од јавен карактер

Слободен печат | пред 3 месеци

Заради поголема транспарентност и отчетност Министерството за труд и социјална политика изврши ажурирање на официјалната веб-страница www.mtsp.gov.mk со податоци кои, како што посочуваат од Министерството,...

МТСП ја ажурираше својата веб страница со податоци важни за граѓаните

МТСП ја ажурираше својата веб-страница со податоци важни за граѓаните

A1on | пред 3 месеци

Заради поголема транспарентност и отчетност Министерството за труд и социјална политика изврши ажурирање на официјалната веб-страница www.mtsp.gov.mk со податоци кои, како што посочуваат од Министерството,...

И Министерството за труд ја ажурираше веб страницата со податоци важни за граѓаните

И Министерството за труд ја ажурираше веб-страницата со податоци важни за граѓаните

Вечер Прес | пред 3 месеци

Заради поголема транспарентност и отчетност Министерството за труд и социјална политика изврши ажурирање на официјалната веб-страница www.mtsp.gov.mk со податоци кои, како што посочуваат од Министерството,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност