ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Актуелно24 | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО ДПМНЕ денеска на протест пред Кривичниот суд

ВМРО-ДПМНЕ денеска на протест пред Кривичниот суд

МКД | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина. Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат уметници, оперски...

ВМРО ДПМНЕ продолжува со блокадите и протестите

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со блокадите и протестите

МТВ 1 | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина, а уметници, оперски пејачи, режисери, актери и полициски професионалци лажно се обвинуваат...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

Алфа | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина. Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата...

ВМРО ДПМНЕ на протест и денеска  блокада на крстосници

ВМРО- ДПМНЕ на протест и денеска – блокада на крстосници

Вести24 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. ВМРО-ДПМНЕ денес ќе ги блокира следните крстосници во период од 15 –...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

Канал 5 | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат уметници, оперски пејачи, режисери, актери и активисти со измислени обвиненија. Македонија е единствената држава во Европа во која што...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Макфакс | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО ДПМНЕ Македонија е единствената држава во Европа каде што пратеници се притвораат без причина

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е единствената држава во Европа каде што пратеници се притвораат без причина

A1on | пред 3 месеци

„Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина. Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат уметници, оперски...

ВМРО ДПМНЕ Отткако хунтата на СДС е на власт Македонија не е демократска држава

ВМРО-ДПМНЕ: Отткако хунтата на СДС е на власт Македонија не е демократска држава

ТВ Нова | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Кајгана | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Точка | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

Блокирани дел од раскрсниците до 17 часот во Скопје

Блокирани дел од раскрсниците до 17 часот во Скопје

Прес 24 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. Од таму велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која...

ВМРО ДПМНЕ Македонија е единствената држава во Европа каде што пратеници се притвораат без причина

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е единствената држава во Европа каде што пратеници се притвораат без причина

Локално | пред 3 месеци

„Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина. Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат уметници, оперски...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе одржи протест пред Кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе одржи протест пред Кривичен

+Инфо | пред 3 месеци

Притворите за пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ се целосно неосновани, исто како што е неосновано обвинението за тероризам кое им се става на товар, ним и на лицата...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира

Нетпрес | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. Од таму велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која...

ВМРО ДПМНЕ СДС ја погреба демократијата остануваме на улиците блокада на крстосници и протест пред судот во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ја погреба демократијата, остануваме на улиците- блокада на крстосници и протест пред судот во 18 часот

Курир | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. Од таму велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која...

ВМРО ДПМНЕ на протест и денеска  блокада на крстосници

ВМРО- ДПМНЕ на протест и денеска - блокада на крстосници

Скопје Инфо | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. ВМРО-ДПМНЕ денес ќе ги блокира следните крстосници во период од 15 –...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Вечер | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ја погреба демократијата, остануваме на улиците- блокада на крстосници и протест пред судот во 18 часот

Денешен | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. Од таму велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која...

ВМРО ДПМНЕ СДС ја погреба демократијата остануваме на улиците блокада на крстосници и протест пред судот во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ја погреба демократијата, остануваме на улиците- блокада на крстосници и протест пред судот во 18 часот

Лидер | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска останува на улиците во знак на протест за како што велат од партијата невравдите кои се случуваат во државата. Од таму велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред кривичен

Весник | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО ДПМНЕ повторно ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

ВМРО-ДПМНЕ повторно ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

Сител | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина. Македонија е единствената држава во Европа во која што се притвораат уметници, оперски...

Демонстрации во Скопје  Скопје ќе биде блокирано

Демонстрации во Скопје – Скопје ќе биде блокирано

Sky | пред 3 месеци

Опозицијата најави и денеска блокирање на крстосници низ Скопје, по што во 18 часот ќе протестираат пред Основниот суд Скопје 1 – Скопје. Во период од 15 до 17 часот, блокирани ќе бидат крстосницата кај...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира раскрсници и ќе одржи протест пред Кривичниот суд

ТВ 21 | пред 3 месеци

Македонија е единствената држава во Европа во која што народни избраници од опозицијата се притвораат без причина, се вели во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. „Македонија е единствената држава во Европа во...

ВМРО ДПМНЕ И ЗА ДЕНЕС НАЈАВУВА Блокирани раскрсници и протест пред Кривичен

ВМРО-ДПМНЕ И ЗА ДЕНЕС НАЈАВУВА: Блокирани раскрсници и протест пред Кривичен

Рипост | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ како партија на народот се спротиставува на оваа неправда која се случува во Република Македонија. ВМРО-ДПМНЕ ги повикува меѓународните организации да реагираат на уништувањето на демократијата...

Продолжуваат протестите на ВМРО ДПМНЕ

Продолжуваат протестите на ВМРО ДПМНЕ

Флеш | пред 3 месеци

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради приведените за случувањата на 27 април во Собранието. – Нема да не исплашат како што нема да ги исплашат и тие кои останаа и вечерва ...

ВМРО ДПМНЕ продолжува со протестите

ВМРО ДПМНЕ продолжува со протестите

Вечер Прес | пред 3 месеци

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради приведените за случувањата на 27 април во Собранието. – Нема да не исплашат како што нема да ги исплашат и тие кои останаа и вечерва ...

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

Актуелно24 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва повторно протестираше пред Министерството за правда поради притворањето на учениците во инцидетите во Собранието на 27 април годинава и ги повика сите да се придружат се додека не се...

Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

Сител | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. - Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци,...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Локално | пред 3 месеци

Со обвинувања за полициска хунта приврзаниците на опозициската ВМРО ДПМНЕ и денеска го продолжија протестот пред Министерството за правда, информира ТВ24. Дел од говорниците меѓу кои и Оливер Андонов им...

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

Макфакс | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва повторно протестираше пред Министерството за правда поради притворањето на учениците во инцидетите во Собранието на 27 април годинава и ги повика сите да се придружат се додека не се...

Продолжуваат протестите на ВМРО ДПМНЕ

Продолжуваат протестите на ВМРО ДПМНЕ

Нова ТВ | пред 3 месеци

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради приведените за случувањата на 27 април во Собранието. – Нема да не исплашат како што нема да ги исплашат и тие кои останаа и вечерва ...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Инфо Центар | пред 3 месеци

Дел од говорниците меѓу кои и Оливер Андонов им порачаа на сопартијците да излезат од своите домови во поголем број и да им дадат поддршка на притворените пратеници и функционери за настаните од 27 април....

Костовски Остануваме на улица додека не победиме

Костовски: Остануваме на улица додека не победиме

МКД | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. “Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци, да...

Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда....

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

Вечер | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва повторно протестираше пред Министерството за правда поради притворањето на учениците во инцидетите во Собранието на 27 април годинава и ги повика сите да се придружат се додека не се...

Андонов ги повика граѓаните на улица за да не ги снашло она што и уапсените

Андонов ги повика граѓаните на улица, за да не ги снашло она што и уапсените

Локално | пред 3 месеци

На денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ, Оливер Андонов ги повика на храброст и тие кои седеле дома и порача дека требало да се покаже човечка димензија. -Затоа што тоа што денеска им го прават ним, ќе посакаат...

ВМРО ДПМНЕ повторно одржа протест пред Министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ повторно одржа протест пред Министерството за правда

Независен | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат сѐ додека не се спроведе вистинската правда. - Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци,...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

24 вести | пред 3 месеци

Со обвинувања за полициска хунта приврзаниците на опозициската ВМРО ДПМНЕ и денеска го продолжија протестот пред Министерството за правда . Дел од говорниците меѓу кои и Оливер Андонов им порачаа на сопартијците...

Андонов ги повика граѓаните на улица за да не ги снашло она што и уапсените

Андонов ги повика граѓаните на улица, за да не ги снашло она што и уапсените

Фокус | пред 3 месеци

На денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ, Оливер Андонов ги повика на храброст и тие кои седеле дома и порача дека требало да се покаже човечка димензија. -Затоа што тоа што денеска им го прават ним, ќе посакаат...

Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

Вечер Прес | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. – Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци,...

Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

Алфа | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството...

Андонов Излезете против хунтата она што им го прават на неправедно уапсените може да ни го прават на секој од нас

Андонов: Излезете против хунтата, она што им го прават на неправедно уапсените може да ни го прават на секој од нас

Прес 24 | пред 3 месеци

Јас знам дека овде сме собрани како граѓани, како Македонци, како Албанци, како Турци, Роми, како сите граѓани на Република Македонија, како граѓански активисти, како членови на ВМРО-ДПМНЕ, како луѓе кои...

ВМРО ДПМНЕ пак протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ пак протестира пред Министерство за правда

Слободен печат | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. – Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци,...

Андонов Излезете на улица против хунтата зoшто она што им го прават на неправедно уапсените сега може да ни го прават на секој од нас

Андонов: Излезете на улица против хунтата, зoшто она што им го прават на неправедно уапсените сега, може да ни го прават на секој од нас

Курир | пред 3 месеци

Јас знам дека овде сме собрани како граѓани, како Македонци, како Албанци, како Турци, Роми, како сите граѓани на Република Македонија, како граѓански активисти, како членови на ВМРО-ДПМНЕ, како луѓе кои...

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

Весник | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва повторно протестираше пред Министерството за правда поради притворањето на учениците во инцидетите во Собранието на 27 април годинава и ги повика сите да се придружат се додека не се...

Андонов Tие што го тероризираат сопствениот народ ништо не им значи оваа држава

Андонов: Tие што го тероризираат сопствениот народ, ништо не им значи оваа држава

Пост | пред 3 месеци

Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда рече дека „власта го лажела сопствениот народ дека демократски ќе владее, но сега покажува терор, насилство и уништување...

ВМРО ДПМНЕ продолжи со протестите

ВМРО-ДПМНЕ продолжи со протестите

Алсат-М | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денес продолжи со протестите пред Министерството за правда. Симпатизерите на партијата протестираа против судските одлуки за апсењето на пратениците и побараа нивно ослободување. Тие притворот...

Андонов: ВМРО-ДПМНЕ ќе остане партија што ќе го обединува Македонскиот народ

Канал 5 | пред 3 месеци

Аналитичарот Оливер Андонов, кој учествува на протестите, рече дека ВМРО-ДПМНЕ останува силна партија што ќе го обединува Македонскиот народ. Тој смета дека за изборот на нов партиски лидер треба да решава...

Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

ТВ 21 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа повторно протест пред Министерството за правда и ги повика сите да се придружат се додека не се спроведе вистинската правда. – Ги повикуваме сите, сите добронамерни Македонци,...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Актуелно24 | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ПРОТЕСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните блокада на крстосници и протест во 18 часот

ПРОТЕСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ: Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните- блокада на крстосници и протест во 18 часот!

Infomax | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Алфа | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби...

Николовски Притворените пратеници се наши херои

Николовски: Притворените пратеници се наши херои

ТВ Нова | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор  5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

Кој е на погрешната страна од историјата

Кој е на погрешната страна од историјата

Независен | пред 3 месеци

Љупчо Поповски Летоска во јули, на годишната конференција на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид, лидерот Никола Груевски го објави планот за иднината на партијата откако ја загуби власта по 11...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

МТВ 1 | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе блокира улици

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе блокира улици

Фокус | пред 3 месеци

Од партијата ВМРО-ДПМНЕ најавуваат дека и денеска ќе организираат протест пред Министерството за правда во 18 часот, а претходно во период од 15 – 17 часот своето незадоволство ќе го изразат со блокирање...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците додека хунтата ги гази законите  блокада на крстосници и протест во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците додека хунтата ги гази законите – блокада на крстосници и протест во 18 часот

Вести24 | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред Министерство за правда

Кајгана | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ВМР ДПМНЕ Ослободување на сите притворени или

ВМР ДПМНЕ: Ослободување на сите притворени или...

За Се | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои вчера...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе блокира крстосници и ќе протестира

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе блокира крстосници и ќе протестира

24 вести | пред 3 месеци

Македонија повеќе не е демократска држава. Под водство на СДСМ е единствената земја во Европа каде пратеници се притвораат во судски монтиран случај, реагираат и денеска преку соопштени од опозициската...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Локално | пред 3 месеци

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ, денеска повторно ќе блокира крстосници во Скопје и ќе протестира пред Министерството за правда, поради притворањето на пратениците кои се гонат за тероризам по настаните од 27...

ВМРО ДПМНЕ и денеска на протест  блокада на крстосници

ВМРО-ДПМНЕ и денеска на протест - блокада на крстосници

Скопје Инфо | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ најави дека денес ќе изврши блокирање на следните крстосници во период од 15 – 17 часот: – Крстосницата кај „Мавровка“; – Крстосницата помеѓу улиците „Васил Чакаларов“ и „Ангел Динев“ во Карпош;...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Точка | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците сè додека хунтата ги гази законите

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците сè додека хунтата ги гази законите

Флеш | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека останува на улиците сè додека „хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните“. ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе ги блокира следните крстосници во период од 15 до17 часот: – Крстосницата...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Макфакс | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ВМРО ДПМНЕ 5 од пратеничкиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: 5% од пратеничкиот состав е во притвор

A1on | пред 3 месеци

„Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Канал 5 | пред 3 месеци

Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС е единствената земја во Европа каде пратеници се притвораат во судски монтиран случај. 5% од пратеничкиот состав...

ВМРО ДПМНЕ Хунтата на Заев  ја зароби Македонија ја погребаa демократијата и правната држав

ВМРО-ДПМНЕ: Хунтата на Заев, ја зароби Македонија, ја погребаa демократијата и правната држав

ТВ Нова | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците сè додека хунтата ги гази законите

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците сè додека „хунтата ги гази законите

+Инфо | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека останува на улиците сè додека „хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните“. ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе ги блокира следните крстосници во период од 15 до17 часот: - Крстосницата...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците се додека хунтата се изживува со граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците се’ додека хунтата се изживува со граѓаните

Нетпрес | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците додека хунтата ги гази законите  блокада на крстосници и протест во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците додека хунтата ги гази законите - блокада на крстосници и протест во 18 часот

Прес 24 | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните блокада на крстосници и протест во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните- блокада на крстосници и протест во 18 часот

Курир | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните- блокада на крстосници и протест во 18 часот

Денешен | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Вечер | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците  блокада на крстосници и протест во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците - блокада на крстосници и протест во 18 часот

Прес 24 | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните блокада на крстосници и протест во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Остануваме на улиците се додека хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните- блокада на крстосници и протест во 18 часот

Лидер | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Сител | пред 3 месеци

Хунтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ Осуда на судската одлука за пратениците и нов протест

ВМРО ДПМНЕ: Осуда на судската одлука за пратениците и нов протест

Нова ТВ | пред 3 месеци

Фото Макфакс Опозициската ВМРО ДПМНЕ денеска преку соопштение најави дека продолжува со протестите против притворањето на пратениците од редовите на оваа партија и на нивни поддржувачи и членови, во врска...

ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Весник | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

БЛОКАДА НА УЛИЦИТЕ ВМРО ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

БЛОКАДА НА УЛИЦИТЕ: ВМРО-ДПМНЕ и денеска ќе протестира пред правда

Рипост | пред 3 месеци

Од ВМРО-ДПМНЕ најавуваат дека и денеска ќе организираат протест пред Министерството за правда во 18 часот, а претходно во период од 15 до 17 часот своето незадоволство ќе го изразат со блокирање на крстосници....

Николовски Шесте притворени пратеници се наши херои кои ќе останат запишани на светлите страници на историјата

Николовски: Шесте притворени пратеници се наши херои кои ќе останат запишани на светлите страници на историјата

Слободна Македонија | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор  5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

Слободна Македонија | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27-ми април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои...

Демонстрации во Скопје

Демонстрации во Скопје

Sky | пред 3 месеци

Опозицијата и за денеска најави протести пред Министерството за правда во 18 часот, на што ќе претходи блокирање на неколку крстосници во главниот град, во период од 15 до 17 часот. Ќе бидат блокирани...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Слободна Македонија | пред 3 месеци

унтата на Зоран Заев, која ја зароби Република Македонија, вчера ја погреба демократијата и правната држава. Република Македонија повеќе не е демократска држава. Република Македонија под водство на СДС...

ВМРО ДПМНЕ останува на улиците

ВМРО-ДПМНЕ останува на улиците

Пост | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека останува на улиците сè додека „хунтата ги гази законите и се изживува со граѓаните“. ВМРО-ДПМНЕ денеска од 15 до 17 часот ќе ги блокира крстосниците  кај „Мавровка“, таа помеѓу...

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше

Флеш | пред 3 месеци

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради притворите за осомничените за случувањата на 27 април. На протестот и денеска беше присутен лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски....

Мицковски Хунтата на Заев денес притвори шест народни избраници пет отсто од собранискиот состав е во притвор

Мицковски: Хунтата на Заев денес притвори шест народни избраници, пет отсто од собранискиот состав е во притвор

Локално | пред 3 месеци

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски вечерва на прес-конференција изјави дека ова е уште еден црн ден за демократијата во Македонија, откако, како што кажа, хунтата под водство на Заев...

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор...

Нова Македонија | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира....

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

Вечер Прес | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои денеска...

ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

ВМРО-ДПМНЕ бара ослободување на притворените

МКД | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината пратеници од нивната партија. Тие воедно...

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот...

ВМРО ДПМНЕ Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата теророт и изживувањето од СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата, теророт и изживувањето од СДС

Макфакс | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Мане Јаковлевски Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Мане Јаковлевски: Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Локално | пред 3 месеци

Денеска на протестот организиран од страна ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда, пред граѓаните се обрати еден од основачите на партијата, Мане Јаковлевски. Тој кажа дека е истомисленик на околу 40.000...

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

Канал 5 | пред 3 месеци

Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои денеска им беа изречени на уште шест пратеници, препознава реваншизам, тенденциозен атак и процеси на политички прогон. - Денес е уште еден црн ден...

ВМРО ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

ВМРО-ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Нетпрес | пред 3 месеци

Денеска е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Мицковски Хунтата на Заев денес притвори шест народни избраници пет отсто од собранискиот состав е во притвор

Мицковски: Хунтата на Заев денес притвори шест народни избраници, пет отсто од собранискиот состав е во притвор

A1on | пред 3 месеци

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски вечерва на прес-конференција изјави дека ова е уште еден црн ден за демократијата во Македонија, откако, како што кажа, хунтата под водство на Заев...

ВМРО ДПМНЕ Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата теророт и изживувањето од СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата, теророт и изживувањето од СДС

Прес 24 | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

ВМРО ДПМНЕ Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата теророт и изживувањето од СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата, теророт и изживувањето од СДС

Вечер | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Народни избраници во притвор убијци и терористи на слобода ВМРО ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Народни избраници во притвор, убијци и терористи на слобода: ВМРО-ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Алфа | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

ВМРО  ДПМНЕ ќе протестира до ослободување на притворените

ВМРО - ДПМНЕ ќе протестира до ослободување на притворените

Независен | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија препознава „реваншизам, тенденциозен...

Народни избраници во притвор убијци и терористи на слобода ВМРО ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Народни избраници во притвор, убијци и терористи на слобода: ВМРО-ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Курир | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Мицкоски Заев затвори пратеници ова не е демократија ова е тиранија

Мицкоски: Заев затвори пратеници, ова не е демократија, ова е тиранија

МКД | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Народни избраници во притвор осудени убијци и терористи се на слобода ВМРО ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Народни избраници во притвор, осудени убијци и терористи се на слобода: ВМРО-ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Курир | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените

Канал 5 | пред 3 месеци

Тие воедно побараа итно ослободување на притворените, квалификувајќи го приведувањето како политички реваншизам. - Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден...

Николовски Да се стави во 12 од пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ не е ништо друго освен диктатура

Николовски: Да се стави во 12% од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, не е ништо друго освен диктатура

Прес 24 | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор  5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

Протести на ВМРО ДПМНЕ против притворите на пратениците

Протести на ВМРО-ДПМНЕ против притворите на пратениците

24 вести | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ и вечерва се собраа на протест, овој пат пред министерството за правда од каде побараа ослободување на притворените за крвавите настани во собранието на 27 април, чие...

Груевски и денеска протестираше пред Министерство за правда

Груевски и денеска протестираше пред Министерство за правда

Локално | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска блокираше крсносници во најголемиот сообраќаен метеж, а во 18 часот одржа протест пред Министерството за правда. Лидерот во оставка, Никола Груевски повторно го предводеше протестот...

Мицковски Пет проценти од собранискиот состав е во притвор ова е тиранија

Мицковски: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор, ова е тиранија.

Пост | пред 3 месеци

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски вечерва на прес-конференција изјави дека ова е уште еден црн ден за демократијата во Македонија, откако, како што кажа, хунтата под водство на Заев...

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените

Алфа | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината пратеници од нивната партија. Членови и...

ВМРО ДПМНЕ Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата теророт и изживувањето од СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Бараме итно и безусловно стопирање на малтретирањата, теророт и изживувањето од СДС

Весник | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

ВМРО ДПМНЕ и вечерва на протести Сакаат да уништат нешто што не се уништува

ВМРО-ДПМНЕ и вечерва на протести: Сакаат да уништат нешто што не се уништува

Прес 24 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и вечерва на протест пред Министерството за правда. Членовите, функционерите и поддржувачите на партијата и вечерва го изразија својот револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината...

ВМРО ДПМНЕ на протест пред министерството за правда

ВМРО-ДПМНЕ на протест пред министерството за правда

24 вести | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината пратеници од нивната партија. Тие воедно...

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

Сител | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои денеска...

Николовски Шесте притворени пратеници се наши херои кои ќе останат запишани на светлите страници на историјата

Николовски: Шесте притворени пратеници се наши херои кои ќе останат запишани на светлите страници на историјата

Курир | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор  5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

Николовски По денешните притвори невозможен е дијалогот во Собранието

Николовски: По денешните притвори невозможен е дијалогот во Собранието

Локално | пред 3 месеци

Стотина членови и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ  и вечерва протестираа пред Министерството за правда, барајќи ослободување и помилување на притворените лица за насилствата во Собранието од 27 април годинава,...

Продолжуваат протестите на ВМРО ДПМНЕ за ослободување на притворените

Продолжуваат протестите на ВМРО-ДПМНЕ за ослободување на притворените

Слободен печат | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестемина пратеници од нивната партија. Тие воедно...

Груевски и денеска протестираше пред Министерство за правда

Груевски и денеска протестираше пред Министерство за правда

Фокус | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и денеска блокираше крсносници во најголемиот сообраќаен метеж, а во 18 часот одржа протест пред Министерството за правда. Лидерот во оставка, Никола Груевски повторно го предводеше протестот...

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените

+Инфо | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината пратеници од нивната партија. Тие воедно...

Николовски Да се стави во притвор 5 отсто од целокупниот пратенички состав односно 12 отсто од пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ не е ништо друго освен диктатура

Николовски: Да се стави во притвор 5 отсто од целокупниот пратенички состав, односно 12 отсто од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, не е ништо друго освен диктатура

Нетпрес | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор 5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

ВМРО ДПМНЕ повторно протестираше пред Министерството за правда

Нова ТВ | пред 3 месеци

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради притворите за осомничените за случувањата на 27 април. На протестот и денеска беше присутен лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски....

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените

MK News | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ и вечерва на протест пред Министерството за правда. Членовите, функционерите и поддржувачите на партијата и вечерва го изразија својот револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината...

Јаковлевски Затворите се премали за да нѐ уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Јаковлевски: Затворите се премали за да нѐ уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Нетпрес | пред 3 месеци

На протестот организиран од страна ВМРО-ДПМНЕ и во вторникот пред Министерството за правда, пред граѓаните се обрати еден од основачите на партијата, Мане Јаковлевски, кој порача дека е истомисленик на...

Николовски Да се стави во притвор 5 од целокупниот пратенички состав односно 12 од пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ не е ништо друго освен диктатура

Николовски: Да се стави во притвор 5% од целокупниот пратенички состав, односно 12% од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ не е ништо друго освен диктатура

Курир | пред 3 месеци

Она што се случи денес е невидено не само во историјата на Македонија, туку и во еден поширок контекст. Да се стави во притвор  5 проценти од целокупниот пратенички состав, односно 12 проценти од пратеничката...

ВМРО ДПМНЕ продолжи со протестите во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ продолжи со протестите во Скопје

Алсат-М | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ и вечерва се собраа на протест пред Министерството за правда во центарот на Скопје. Се протестираше против новите одлуки на судот и притворањето на пратениците од оваа...

ЛУЃЕ ИЗБРАНИ ОД НАРОДОТ ВО ЗАТВОР ТЕРОРИСТИ НА СЛОБОДА ВМРО ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

ЛУЃЕ ИЗБРАНИ ОД НАРОДОТ ВО ЗАТВОР, ТЕРОРИСТИ НА СЛОБОДА: ВМРО-ДПМНЕ бара безусловно запирање на сите процеси на политички прогон!

Infomax | пред 3 месеци

Денес е уште еден црн ден за демократијата во Македонија. Хунтата под водство на Зоран Заев продолжи со притворање на сите кои не размислуваат и кои не се плашеа гласно да се спротивстават на антидржавните...

ВМРО ДПМНЕ Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ВМРО-ДПМНЕ: Пет проценти од собранискиот состав е во притвор

ТВ 21 | пред 3 месеци

ВМРО-ДПМНЕ бара итно ослободување на сите притворени за случувањата во Собранието од 27 април и најавува дека дотогаш ќе продолжи да протестира. Опозициската партија во судските одлуки за притвор кои денеска...

Јаковлевски Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Јаковлевски: Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

Курир | пред 3 месеци

Денеска на протестот организиран од страна ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда, пред граѓаните се обрати еден од основачите на партијата, Мане Јаковлевски. Тој кажа дека е истомисленик на околу 40.000...

Јаковлевски Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за Македонија

Јаковлевски: Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за Македонија

Прес 24 | пред 3 месеци

Денеска на протестот организиран од страна ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда, пред граѓаните се обрати еден од основачите на партијата, Мане Јаковлевски. Тој кажа дека е истомисленик на околу 40.000...

Протест на ВМРО ДПМНЕ бара ослободување на притворените

Протест на ВМРО-ДПМНЕ, бара ослободување на притворените

ТВ 21 | пред 3 месеци

Членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Министерството за правда изразија револт против новите одлуки на судот и притворот за шестмината пратеници од нивната партија. Тие воедно...

Николовски По денешните притвори невозможен е дијалогот во Собранието

Николовски: По денешните притвори невозможен е дијалогот во Собранието

Пост | пред 3 месеци

Стотина членови и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ и вечерва протестираа пред Министерството за правда, барајќи ослободување и помилување на притворените лица за насилствата во Собранието од 27 април годинава,...

ПО СЕКОЈА ГОЛЕМА КРИЗА ВМРО ДПМНЕ СЕ ПОЈАВУВА УШТЕ ПОСИЛНО Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија

ПО СЕКОЈА ГОЛЕМА КРИЗА, ВМРО-ДПМНЕ СЕ ПОЈАВУВА УШТЕ ПОСИЛНО: Затворите се премали за да не уапсат сите кои сме задоени со идеалот за самостојна Македонија!

Infomax | пред 3 месеци

Денеска на протестот организиран од страна ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда, пред граѓаните се обрати еден од основачите на партијата, Мане Јаковлевски. Тој кажа дека е истомисленик на околу 40.000...

ВО ЖИВО Протестите против хунтата продолжуваат

ВО ЖИВО: Протестите против хунтата продолжуваат!

Infomax | пред 3 месеци

Продолжуваат протестите во организација на ВМРО-ДПМНЕ поради политичките апсења и реваншизам кој го спроведува хунтата на власт под контрола на Заев. Вечерва, протестите продолжија пред Минситерството...

БЛОКИРАЊЕ КРСТОСНИЦИ И ПРОТЕСТИ ВМРО ДПМНЕ останува на улиците се додека реваншизмот на СДС не престане повторно блокада на крстосници и протест во 18 часот

БЛОКИРАЊЕ КРСТОСНИЦИ И ПРОТЕСТИ: ВМРО-ДПМНЕ останува на улиците се додека реваншизмот на СДС не престане, повторно блокада на крстосници и протест во 18 часот

Infomax | пред 3 месеци

Хунтата ја уништи демократијата и правната држава. Државата е заробена, а институциите претворени во алатка на партискиот врв, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Во соопштението од партијата се истакнува дека судството...

СДСМ повторно ја оживеа инквизицијата обвинува ВМРО ДПМНЕ

СДСМ повторно ја оживеа инквизицијата, обвинува ВМРО-ДПМНЕ

Актуелно24 | пред 3 месеци

„Хунтата ја уништи демократијата и правната држава. Државата е заробена, а институциите претворени во алатка на партискиот врв. Судството е киднапирано и не одлучува согласно законите и Уставот, туку по...

ВМРО ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

ВМРО-ДПМНЕ ќе блокира крстосници и ќе протестира пред Министерство за правда

Слободна Македонија | пред 3 месеци

Хунтата  ја уништи демократијата и правната држава. Државата е заробена, а институциите претворени во алатка на партискиот врв. Судството е киднапирано и не одлучува согласно законите и Уставот, туку по...

На солзите на ВМРО ДПМНЕ ретко кој им верува

На солзите на ВМРО-ДПМНЕ ретко кој им верува

Независен | пред 3 месеци

Александра М. Митевска Атмосферата на летаргија и очај на протестите на кои почна да излегува секојдневно до вчера владејачката ВМРО-ДПМНЕ, всушност, ги отсликува состојбите во партијата по нејзиното заминување...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност