Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

Макфакс | пред 3 месеци

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот...

Адвокатот на актерот Јовановски бара куќен притвор

Адвокатот на актерот Јовановски бара куќен притвор

Прес 24 | пред 3 месеци

Адвокатот на актерот Владо Јовановски кој од куќен притвор беше преместен во затвор, денеска бил во посета на Истражниот затвор во Скопје. Адвокатот Ставре Џиков вели дека притворот е казна и побара друга...

Обвинетите за 27 април се во депресија и на бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и на бањи

Кајгана | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели, само на тој начин ќе...

Апелација на јавна седница ќе одлучува за жалбите на Јовановски и Дамовски

Апелација на јавна седница ќе одлучува за жалбите на Јовановски и Дамовски

Прес 24 | пред 3 месеци

Владо Јовановски и Борис Дамовски, кои од домашен притвор завршија во затворот во Шуто Оризари поднеле жалба до Апелација. Апелација на јавна седница ќе расправа за нивните жалби. Тие се во притвор за...

Обвинетите за 27 април се во депресија

Обвинетите за 27 април се во депресија

Точка | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Вишо јавно обвинителството на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели дека само на тој начин ќе се осигура неговото присуство...

Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

Вечер | пред 3 месеци

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот...

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Макфакс | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели, само на тој начин ќе...

Апелација на јавна седница одлучува за притворите на режисерот Дамовски и актерот Јовановски

Апелација на јавна седница одлучува за притворите на режисерот Дамовски и актерот Јовановски

24 вести | пред 3 месеци

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски на кои Кривичниот совет им ја преиначи мерката и од куќен притвор беа пренесени во истражниот затвор Шутка, поднеле жалба до апелација. Информацијата...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

A1on | пред 3 месеци

Владо Јовановски, Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Кајгана | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели, само на тој начин ќе...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Макфакс | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Вечер | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели, само на тој начин ќе...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Точка | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Актуелно24 | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Вечер | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

Весник | пред 3 месеци

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот...

Жалбите на Јовановски и Дамовски за притворот на јавна седница во Апелација

Жалбите на Јовановски и Дамовски за притворот на јавна седница во Апелација

24 вести | пред 3 месеци

Жалбите на осомничените Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот суд им  определи куќен притвор кој потоа беше преиначен во ефективен притвор денеска ќе се разгледуваат на јавна седница во Апелациониот...

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Весник | пред 3 месеци

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски. Вели, само на тој начин ќе...

Апелација одлучува по жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација одлучува по жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Нова ТВ | пред 3 месеци

Жалбите на осомничените Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот суд им  определи куќен притвор кој потоа беше преиначен во ефективен притвор денеска ќе се разгледуваат на јавна седница во Апелациониот...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Весник | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Жалба за пратениците во куќен притвор ОЈО молчи

Жалба за пратениците во куќен притвор, ОЈО молчи

Фактор | пред 3 месеци

Адвокатите на пратениците Јохан Тарчуловски, Љупчо Димовски и Жаклина Пешевска одлуката за домашен притвор ја обжалија пред повисока судска инстанца барајќи целосно укинување на оваа мерка претпазливост....

Жалби на одбраната за 30 дневниот притвор на Мукоски Арнаудов и на Василевски

Жалби на одбраната за 30- дневниот притвор на Мукоски, Арнаудов и на Василевски

МТВ 1 | пред 3 месеци

Во законскиот рок, адвокатите на пратрниците Мукоски, Арнаудов и на Василевски, поднесоа жалба на одлуката на Судот да им биде одреден 30-дневен притвор. Од Обвинителството не се жалат на изречените мерки-...

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Пост | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација. Апелациониот...

Дамовски и Јовановски поднеле жалби за притворот

Дамовски и Јовановски поднеле жалби за притворот

Фокус | пред 3 месеци

Aктерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски, на кои Кривичниот совет им ја преиначи мерката и од куќен притвор беа пренесени во истражниот затвор Шутка, поради своето учество во настанаите од 27....

Јовановски и Дамовски се жалат за притворот

Јовановски и Дамовски се жалат за притворот

Фактор | пред 3 месеци

Водачите на движењето „За заедничка Македонија“, актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски поднеле жалба до Апелација поради одредување на мерката притвор. Освен овие двајца осомничени, жалби...

Адвокатот на Мукоски Притвор е определен по сите три основи но ниту еден од нив не е аргументиран

Адвокатот на Мукоски: Притвор е определен по сите три основи, но ниту еден од нив не е аргументиран

A1on | пред 3 месеци

Притворот за пратеникот Крсто Мукоски е определен по сите основи, но ниту еден од нив не е аргументиран, изјави неговиот адвокат Игор Кичеец. – Притворот е определен по сите три основи предвидени во Законот...

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски со жалби за притворот до Апелација

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски со жалби за притворот до Апелација

Локално | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот совет им ја преиначи мерката и од куќен притвор беа пренесени во истражниот затвор Шутка, поднеле жалба до Апелација. Информацијата за тв 24...

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски со жалби за притворот до Апелација

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски со жалби за притворот до Апелација

24 вести | пред 3 месеци

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот совет им ја преиначи мерката и од куќен притвор беа пренесени во истражниот затвор Шутка, поднеле жалба до Апелација. Информацијата за тв 24...

Адвокатите на пратениците поднесоа жалби до Кривичен суд

Адвокатите на пратениците поднесоа жалби до Кривичен суд

Прес 24 | пред 3 месеци

Жалби до аплациониот суд поднесоа адвокатите на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ за кои Кривичниот суд вчера одреди мерка притвор и домашен притвор поради настаните од 27. Адвокатот на пратеничката Пешевска за...

27 април адвокатите на пратениците сè уште не ги обжалиле мерките на судот

27 април, адвокатите на пратениците сè уште не ги обжалиле мерките на судот

Алсат-М | пред 3 месеци

Адвокатите на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ за кои Кривичниот суд вчера одреди мерка притвор и домашен притвор поради настаните од 27 април, се уште не ги обжалиле мерките на судот. Додека рокот од 24 часа...

ОЈО нема да се жали на куќниот притвор за 3 та пратеници  одбрана со жалба на мерката притвор

ОЈО нема да се жали на куќниот притвор за 3-та пратеници - одбрана со жалба на мерката притвор

Сител | пред 3 месеци

Embedded video for ОЈО нема да се жали на куќниот притвор за 3-та пратеници - одбрана со жалба на мерката притвор Обвинителството нема да се жали на мерките куќен притвор за тројцата пратеници Жаклина...

Обвинителството нема да се жали на одлуката за куќен притвор за Димовски

Обвинителството нема да се жали на одлуката за куќен притвор за Димовски

МКД | пред 3 месеци

Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција нема да поднесе желба на решението на судијата на претходна постапка за определената мерка куќен притвор за пратеникот Љупчо Димовски. За овој...

Притвори без образложение  адвокатите на пратениците поднесоа жалби

Притвори без образложение - адвокатите на пратениците поднесоа жалби

Алфа | пред 3 месеци

Решение за куќен притвор без образложение со кое дејствие пратеничката Жаклина Пешевска извршила терористичко загрозување на уставниот поредок ноќта на 27ми април во Собранието. Решение за куќен притвор...

Двата пасоши на Мукоски наместо во судот како гаранција завршија со него во Истражниот затвор во Шутка

Двата пасоши на Мукоски наместо во судот како гаранција, завршија со него во Истражниот затвор во Шутка

МКД | пред 3 месеци

И двата пасоши, службениот и личниот, на пратеникот Крсто Мукоски вчера, во Основниот суд Скопје 1, каде ги понудил како гаранција дека нема да бега завршиле во Истражниот затвор во Шутка. Судот не ги...

ЕКСКЛУЗИВНО Пешевска Тарчуловски и Димовски во куќен притвор Арнаудов Василевски и Мукоски во Шутка

ЕКСКЛУЗИВНО: Пешевска, Тарчуловски и Димовски во куќен притвор, Арнаудов, Василевски и Мукоски во Шутка!

Инфо Центар | пред 3 месеци

Претходно судот на тројца пратеници – Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски им изрече мерка притвор, по што тие со лисици на рацете беа спроведени во Истражниот затвор „Скопје“. Шетмината пратеници...

ПАДНАА ОДЛУКИТЕ Мукоски Арнаудов и Василевски во притвор

ПАДНАА ОДЛУКИТЕ: Мукоски, Арнаудов и Василевски во притвор!

Инфо Центар | пред 3 месеци

И тројцата од задниот влез на судот со полициска придружба беа спроведени до полициските комбиња и сите со едно комбе и полициска придржба заминаа од судот. Во моментов се чекаат решенијата за уште тројца...

Кичеец Притворот е определен по сите основи но ниту еден не држи

Кичеец: Притворот е определен по сите основи, но ниту еден не држи

Пост | пред 3 месеци

Игор Кичеец, адвокатот на пратеникот Крсто Мукоски, кој од вчера е во притвор за настаните во Собранието на 27 април, смета дека притворот е определен по сите основи, но ниеден од основите не е аргументиран....

ОЈО нема да се жали на куќниот притвор за тројцата пратеници

ОЈО нема да се жали на куќниот притвор за тројцата пратеници

Пост | пред 3 месеци

Обвинителството нема да се жали на мерките куќен притвор за тројцата пратеници Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски. Тие се засега единствените кои остануваат надвор од истражниот затвор...

Игор Кичеец Муковски се јавуваше уредно во судот доблесно ќе беше барем основот бегство да отпаднеше

Игор Кичеец: Муковски се јавуваше уредно во судот, доблесно ќе беше барем основот бегство да отпаднеше

Фокус | пред 3 месеци

Одбраната на пратеникот, Крсто Муковски, кој од вчера се наоѓа во притвор за неговото учество во насилствата во Собранието, најави дека ќе ја обжали определената мерка. Адвокатот Игор Кичеец вели дека...

Обвинителството нема да поднесе жалба за домашните притвори на пратениците

Обвинителството нема да поднесе жалба за домашните притвори на пратениците

Прес 24 | пред 3 месеци

По одредениот притвор за пратеницитетече 24-часовниот рокот за поднесување жалби. Од обвинителството велат дека жалби нема да има за изречените мерки - куќен притвор за Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска...

Тројца пратеници зад решетки тројца во домашен притвор

Тројца пратеници зад решетки, тројца во домашен притвор...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Тројца пратеници зад решетки, тројца во домашен притвор Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им...

Обвинителството нема да поднесе жалба за домашните притвори на пратениците

Обвинителството нема да поднесе жалба за домашните притвори на пратениците

Телма | пред 3 месеци

По одредениот притвор за пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски тече 24-часовниот рокот за поднесување жалби.. Од Обвинителството велат дека оттаму нема да поднесуваат жалби за изречените...

Тече рокот за жалби за притворите на пратениците

Тече рокот за жалби за притворите на пратениците

24 вести | пред 3 месеци

Тече рокот од 24 часа во којшто одбраната на пратениците осомничени за насилствата во Собранието на кои им беше определен притвор и куќен притвор, можат да поднесат жалба на решенијата. Адвокатот на пратеникот...

Притвор и за пратениците

Притвор и за пратениците

Канал 5 | пред 3 месеци

Против овие неправосилни решенија, како што велат од Судот, странките имаат право на жалба до Кривичниот совет на овој суд во рок од 24 часа по приемот на решенијата. Шестемина пратеници беа на распит...

Притвор и за пратениците

Притвор и за пратениците

Идивиди | пред 3 месеци

Кривичниот суд вчера им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Притвор и за пратениците

Притвор и за пратениците

Локално | пред 3 месеци

Кривичниот суд вчера им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Притвор и за пратениците

Притвор и за пратениците

Сител | пред 3 месеци

Кривичниот суд вчера им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Одреден притвор и за пратениците ВМРО ДПМНЕ  ова е политички ревашизам

Одреден притвор и за пратениците, ВМРО ДПМНЕ – ова е политички ревашизам

Слободна Македонија | пред 3 месеци

Кривичниот суд вчера им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Притвор и за пратениците

Притвор и за пратениците

Кумановски муабети | пред 3 месеци

loading... Кривичниот суд вчера им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски,...

Кривичен потврди Притвор за тројца пратеници тројца завршија во куќен притвор

Кривичен потврди: Притвор за тројца пратеници, тројца завршија во куќен притвор

Актуелно24 | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

ГАЛЕРИЈА ВИДЕО Притворените пратеници беа спроведени во Шутка

ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Притворените пратеници беа спроведени во Шутка

Вести24 | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Судот одлучи Tројца пратеници во Шутка тројца во домашен притвор

Судот одлучи: Tројца пратеници во Шутка, тројца во домашен притвор

24 вести | пред 3 месеци

Со лисици на рацете пратениците Сашо Василевски, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов го напуштија Кривичниот суд.  Во едно полициско комбе тројцата беа пренесени директно во истражниот затвор шутка, откако...

Триесетдневен притвор за пратениците Мукоски, Арнаудов и Василевски

Канал 5 | пред 3 месеци

Ова денеска го одлучи судот за инцидентите во собранието на 27 април.

Судот реши Тројца пратеници во Шутка тројца во домашен притвор

Судот реши: Тројца пратеници во Шутка, тројца во домашен притвор

Бриф | пред 3 месеци

На термин даден од судија на претходна постапка во петокот, денеска во Кривичниот суд се јавија шестемина пратеници од ВМРО ДПМНЕ опфатени со предлогот на обвинителството за организиран криминал дека треба...

Тројца пратеници во притвор тројца во домашен

Тројца пратеници во притвор, тројца во домашен

Телма | пред 3 месеци

Сите завршија во полициско комбе, но тројца ги однесоа дома, а тројца во затворот во Шуто Оризари. Од шестемина пратеници осомничени за крвавиот четврток Крсто Муковски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов...

СУДОТ ОДЛУЧИ Тројца пратеници зад решетки тројца во домашен притвор имаат право да се жалат

СУДОТ ОДЛУЧИ: Тројца пратеници зад решетки, тројца во домашен притвор, имаат право да се жалат

Рипост | пред 3 месеци

Триесет дена притвор за пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор за Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски. Ваква одлука донесе Кривичниот суд. Шестемина...

За тројца пратеници 30 дневен притвор за тројца домашен притвор

За тројца пратеници 30-дневен притвор, за тројца домашен притвор

Алфа | пред 3 месеци

За Димовски обвинителството барало притвор, но кривичниот одлучи за домашен. За Трачуловски и Пешевска ОЈО барало помека мерка, по што судот откако ги сослуша, им изрече и ним домашен притвор. Триесетдневен...

Мукоски Мислам дека нема аргументи за притвор

Мукоски: Мислам дека нема аргументи за притвор

ТВ 21 | пред 3 месеци

По три часа распит, судија на претходна постапка им определи притвор на сите пратеници од ВМРО ДПМНЕ кои обвинителството ги сомничи за насилствата за 27 април. Тројца добија триесетдневен ефективен притвор,...

Пратениците Мукоски Арнаудов и Василевски добија затворски притвор

Пратениците Мукоски, Арнаудов и Василевски добија затворски притвор

Позитив | пред 3 месеци

Кривичниот суд по денешниот распит, попладнево им одреди притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, осомничени за насилствата во Собранието од 27 април. Нивните колеги, Жаклина...

Триесетдневен притвор за Мукоски Арнаудов и Василевски куќен за Тарчуловски Пешевска и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

Канал 5 | пред 3 месеци

- Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија на претходна постапка при Основниот суд Скопје 1 денеска беа повикани шест лица опфатени со предлогот на обвинителството,...

Судот реши Тројца пратеници во Шутка тројца во домашен притвор

Судот реши: Тројца пратеници во Шутка, тројца во домашен притвор

24 вести | пред 3 месеци

На термин даден од судија на претходна постапка во петокот, денеска во Кривичниот суд се јавија шестемина пратеници од ВМРО ДПМНЕ опфатени со предлогот на обвинителството за организиран криминал дека треба...

Тројца пратеници во притвор тројца во домашен притвор

Тројца пратеници во притвор, тројца во домашен притвор

Р.С. Европа | пред 3 месеци

На тројца пратеници од ВМРО-ДПМНЕ им е одреден притвор во траење од 30 дена. На други тројца пратеници им е одреден домашен притвор во врска со настаните од 27 април, објави Кривичниот суд. На пратениците...

Тројца пратеници во куќен притвор тројца во Шутка

Тројца пратеници во куќен притвор, тројца во Шутка

Таратур | пред 3 месеци

Тројца од пратениците осомничени за крвавиот четврток во Собранието, добија притвор, додека на тројца им е определена мерка куќен притвор. Пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски завршија...

Кривичен потврди Притвор за тројца пратеници тројца завршија во куќен притвор

Кривичен потврди: Притвор за тројца пратеници, тројца завршија во куќен притвор

Макфакс | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

Триесетдневен притвор за Мукоски Арнаудов и Василевски куќен за Тарчуловски Пешевска и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

Популарно | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Тројца пратеници одат во притвор а тројца во куќен притвор

Тројца пратеници одат во притвор, а тројца во куќен притвор

Радар | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

Три затворски и три куќни притвори за пратениците осомничени за собраниските настани

Три затворски и три куќни притвори за пратениците осомничени за собраниските настани

МТВ 1 | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски завршија во притвор. Со полициски комбиња попладнево беа спроведени во истражниот затвор.  На нивните сопартијци и колеги Жаклина Пешевска, Љупчо...

ПРИТВОР ЗА МУКОСКИ ВАСИЛЕВСКИ И АРНАУДОВ А КУЌЕН ПРИТВОР ЗА ТАРЧУЛОВСКИ ДИМОВСКИ И ПЕШЕВСКА

ПРИТВОР ЗА МУКОСКИ, ВАСИЛЕВСКИ И АРНАУДОВ, А КУЌЕН ПРИТВОР ЗА ТАРЧУЛОВСКИ, ДИМОВСКИ И ПЕШЕВСКА

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ Крсто Мукоски, Сашо Василески и Љубен Арнаудов, осомничени за организираниот напад на Собранието на 27 април, добија притвор во траење од 30 дена, а останатите тројца осомничени...

МУКОСКИ И АРНАУДОВ ОДНЕСЕНИ ОД СУДОТ СО ПОЛИЦИСКО КОМБЕ

МУКОСКИ И АРНАУДОВ ОДНЕСЕНИ ОД СУДОТ СО ПОЛИЦИСКО КОМБЕ

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници го напуштија Основниот суд Скопје 1 и беа внесени во полициски комбиња, објави државната агенција МИА. Засега...

Пешевска Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Пешевска, Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Макфакс | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на праениците притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно...

Kуќен притвор за пратениците Тарчуловски Пешевска и Димовски

Kуќен притвор за пратениците Тарчуловски, Пешевска и Димовски

МКД | пред 3 месеци

Кривичниот суд одреди куќен притвор за Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот суд Скопје 1. Претходно 30-дневен притвор добија пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов...

Притвор за Арнаудов Мукоски Пешевска Тарчуловски и Димовски

Притвор за Арнаудов, Мукоски, Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Кајгана | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на праениците притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно...

30 дена притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

ТВ Нова | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

ПРИТВОР ЗА МУКОСКИ ВАСИЛЕВСКИ И АРНАУДОВ А КУЌЕН ПРИТВОР ЗА ТАРЧУЛОВСКИ ДИМОВСКИ И ПЕШЕВСКА

ПРИТВОР ЗА МУКОСКИ, ВАСИЛЕВСКИ И АРНАУДОВ, А КУЌЕН ПРИТВОР ЗА ТАРЧУЛОВСКИ, ДИМОВСКИ И ПЕШЕВСКА

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија притвор во траење од 30 дена за организираниот напад на Собранието на 27 април, а останатите тројца пратеници Јохан Тарчуловски,...

Тарчуловски Пешевска и Димовски добија домашен притвор

Тарчуловски, Пешевска и Димовски добија домашен притвор...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Тарчуловски, Пешевска и Димовски добија домашен притвор На пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот суд,  додека Крсто...

Триесетдневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ со лисици спроведениво Шутка

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ со лисици спроведениво Шутка

За Се | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици...

ЗАВРШИ РАСПИТОТ НА ПРАТЕНИЦИТЕ СУДИИТЕ ОДЛУЧИЈА Триесетдневен притвор за Мукоски Арнаудов и Василевски куќен за Тарчуловски Пешевска и Димовски

ЗАВРШИ РАСПИТОТ НА ПРАТЕНИЦИТЕ, СУДИИТЕ ОДЛУЧИЈА Триесетдневен притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

Вечер Прес | пред 3 месеци

Распитот на пратениците траеше неколку часа. Тие одделно дојдоа во судот, а куса изјава за медиумите пред влегувањето даде само пратеникот Мукоски, кој рече дека правно гледано, според него, нема аргументи...

 Обновено  Притвор за Арнаудов Мукоски и Василевски

(Обновено): Притвор за Арнаудов, Мукоски и Василевски...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Притвор за Арнаудов и Мукоски Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд и беа внесени во полициски комбиња. Преостанатите четворица...

Притвор и за Василевски и Пешевска

Притвор и за Василевски и Пешевска

A1on | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор и на пратениците Сашо Василевски и Жаклина Пешевска. Се очекуваат одлуки и за другите двајца пратеници, кои утринава дојдоа на распит во судот за настаните во Собранието...

Хунтата на Заев продолжува со прогонот Тројца пратеници добија притвор тројца домашен притвор

Хунтата на Заев продолжува со прогонот: Тројца пратеници добија притвор, тројца домашен притвор

Курир | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Пешевска Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Пешевска, Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Точка | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно судот на тројца...

Притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов куќен притвор за Пешевска Тарчуловски  Димовски

Притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, куќен притвор за Пешевска, Тарчуловски , Димовски

Локално | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љупчо Арнаудов и  на Сашо Василевски, а куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски, сите од ВМРО-ДПМНЕ....

Кривичен потврди Притвор за тројца пратеници тројца завршија во куќен притвор

Кривичен потврди: Притвор за тројца пратеници, тројца завршија во куќен притвор

Вечер | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

30 дневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

30-дневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Алфа | пред 3 месеци

Шесте пратеници денеска беа на распит пред судија на претходна постапка за настаните во Собранието од 27 април годинава. Распитот на пратениците траеше неколку часа. Тројца пратеници од ВМРО-ДПМНЕ добија...

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски,...

Пешевска Димовски и Тарчуловски одат во куќен притвор Василевски завршува во Шутка

Пешевска, Димовски и Тарчуловски одат во куќен притвор, Василевски завршува во Шутка

Фокус | пред 3 месеци

Тројца од пратениците кои ги отворија собраниските врати на 27 април во Собранието завршија во куќен притвор. Меѓу нив Жаклина Пешевска, Љупчо Димовски и Јохан Тарчуловски, кои нема да одат во Шутка. За...

Тројца пратеници во Шутка тројца во куќен притвор

Тројца пратеници во Шутка, тројца во куќен притвор

24 вести | пред 3 месеци

Тројца од пратениците осомничени за крвавиот четврток во Собранието, добија притвор, додека на тројца им е определена мерка куќен притвор. Пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски завршија...

Куќен притвор за Пешевска Тарчуловски  Димовски притвор за Василевски

Куќен притвор за Пешевска, Тарчуловски , Димовски, притвор за Василевски

+Инфо | пред 3 месеци

Кривичниот суд му одреди притвор на пратеникот Сашо Василевски, а куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски, сите од ВМРО-ДПМНЕ. Тие се дел од 36-те лица што Основното...

Пратениците Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија судот

Пратениците Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија судот

Нетпрес | пред 3 месеци

Пратениците н аопозициската ВМРО-ДПМНЕ, Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски, раното попладнето во вторникот придружувани од полициски службеници, го напуштија скопскиот Кривичен суд, и беа внесени во полициски...

Хунтата на Заев продолжува со прогонот: Тројца пратеници добија притвор, тројца домашен притвор

Денешен | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Мукоски Арнаудов и Василевски во притвор

Мукоски, Арнаудов и Василевски во притвор

МКД | пред 3 месеци

Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски  се првите тројца од шестмината пратеници кои добија решенија за изречена мерка притвор. И тројцата од задниот влез на судот со полициска придружба беа спроведени...

Притвор за Мукоски и Арнаудов

Притвор за Мукоски и Арнаудов

Фактор | пред 3 месеци

Кривичниот Суд им изрече мерка од 30 дневен притвор на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов. Шестмината пратеници кои се осомничени за насилствата на 27 април во Собранието, денеска...

Хунтата на Заев продолжува со прогонот Тројца пратеници добија притвор тројца домашен притвор

Хунтата на Заев продолжува со прогонот: Тројца пратеници добија притвор, тројца домашен притвор

Лидер | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Тројца во Шутка тројца во домашен притвор  одлучи Кривичниот суд за шестмината пратеници

Тројца во Шутка, тројца во домашен притвор – одлучи Кривичниот суд за шестмината пратеници

Флеш | пред 3 месеци

Кривичниот Суд им изрече мерка од 30 дневен притвор на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов. Жаклина Пешевска, Љупчо Димовски и Јохан Тарчуловски нема да одат во Шутка....

И Василевски доби 30 дневен притвор  Тарчуловски Пешевска и Димовски во домашен притвор

И Василевски доби 30 дневен притвор - Тарчуловски, Пешевска и Димовски во домашен притвор

Прес 24 | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Куќен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски притвор за Василевски

Куќен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски, притвор за Василевски

+Инфо | пред 3 месеци

Кривичниот суд му одреди притвор на пратеникот Сашо Василевски, а куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски, сите од ВМРО-ДПМНЕ. Тие се дел од 36-те лица што Основното...

Пешевска Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Пешевска, Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Вечер | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на праениците притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Макфакс | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски, по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Кајгана | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Притворени Муковски и Арнаудов

Притворени Муковски и Арнаудов

365 | пред 3 месеци

11 Споделувања Share Tweet Кривичниот Суд им изрече мерка од 30 дневен притвор на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов. Прочитајте и: Каде лежат притвор саудиските принцови

Притвор за Арнаудов Мукоски и Василевски

Притвор за Арнаудов, Мукоски и Василевски

Точка | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

A1on | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор на пратениците Крсто Муковски и Љубен Арнаудов. Пратениците преку гаражата на Кривичниот суд беа изнесени и ставени во полициските комбиња. Шестемина пратеници се дел од...

Триесетдневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Вечер Прес | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Триесетдневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Независен | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Триесетдневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Слободен печат | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

ШЕСТМИНАТА ПРАТЕНИЦИ НА ВМРО ДПМНЕ НА РАСПИТ СУДОТ ОДЛУЧУВА ЗА ПРИТВОР

ШЕСТМИНАТА ПРАТЕНИЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА РАСПИТ, СУДОТ ОДЛУЧУВА ЗА ПРИТВОР

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

И пратениците Сашо Василевски, Љубен Арнаудов и Љупчо Димовски дојдоа во Основниот суд Скопје 1 да дадат исказ пред судија на претходна постапка по што треба да се одлучи дали ќе добијат мерка притвор,...

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Канал 5 | пред 3 месеци

Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Љупчо Димовски и Сашо Василевски, кои денеска заедно со Арнаудов и Мукоски беа на распит пред судија на претходна постапка за насилствата...

Домашен притвор за Пешевска Димовски и Тарчуловски

Домашен притвор за Пешевска, Димовски и Тарчуловски

Алсат-М | пред 3 месеци

Жаклина Пешевска, Љупчо Димовски и Јохан Тарчуловски нема да одат во Шутка. Судот им додели мерка домашен притвор.

Судот одлучува за шестмината пратеници

Судот одлучува за шестмината пратеници

Флеш | пред 3 месеци

Заврши распитот кај судија на претходна постапка на шестмината пратеници во Кривичниот суд, осомничени за организирање на насилствата во Собранието од крвавиот четврток. Пратениците се се уште во судот...

МУКОСКИ И АРНАУДОВ ОДНЕСЕНИ ОД СУДОТ СО ПОЛИЦИСКО КОМБЕ

МУКОСКИ И АРНАУДОВ ОДНЕСЕНИ ОД СУДОТ СО ПОЛИЦИСКО КОМБЕ

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници го напуштија Основниот суд Скопје 1 и беа внесени во полициски комбиња, објави државната агенција МИА. Засега...

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Курир | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници,  го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски,...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Притвор за Арнаудов и Мукоски Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд и беа внесени во полициски комбиња. Преостанатите четворица...

Притвор за Мукоски и за Арнаудов

Притвор за Мукоски и за Арнаудов

Независен | пред 3 месеци

Кривичниот Суд им изрече мерка од 30 дневен притвор на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов. За останатите четворица кој се изведени денеска пред судија по претходна постапка се очекува...

Притвор за Муковски и Арнаудов

Притвор за Муковски и Арнаудов

Телма | пред 3 месеци

За двајца од пратенците обвините за инволвираност во насилствата во собранието судот изрече мерка притвор. Станува збор за Крсто Муковски Љубен Арнаудов. Како што известува нашиот репортер Павле Беловски...

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Таратур | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Судот одлучи Притвор за Мукоски и Арнаудов

Судот одлучи: Притвор за Мукоски и Арнаудов

Прес 24 | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски,...

Арнаудов и Мукоски во притвор

Арнаудов и Мукоски во притвор

+Инфо | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски,...

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Денешен | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор на пратениците Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов, јавува Телма. Шестемина пратеници се дел од 36-те лица кои Основното јавно обвинителство ги гони за „терористичко загрозување...

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Лидер | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор на пратениците Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов, јавува Телма. Шестемина пратеници се дел од 36-те лица кои Основното јавно обвинителство ги гони за „терористичко загрозување...

Пратениците Крсто Муковски и Љубен Арнаудов од Собранието се селат во Шутка  судот им одреди притвор

Пратениците Крсто Муковски и Љубен Арнаудов од Собранието се селат во „Шутка“, судот им одреди притвор

Фокус | пред 3 месеци

За пратениците Крсто Муковски и Љубен Арнаудов, кои на крвавите настани во Собранието, на 27 април ги отворија собраниските врати за да влезе толпата е одредена мерка притвор. Во текот на денот се очекуваат...

Арнаудов и Мукоски во притвор

Арнаудов и Мукоски во притвор

Слободен печат | пред 3 месеци

За двајца од пратениците обвинети за учество во насилствата во собранието, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов судот им изрече мерка притвор. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска,...

Паднаа првите притвори за пратениците  прв притворен Љубен Арнаудов

Паднаа првите притвори за пратениците - прв притворен Љубен Арнаудов

24 вести | пред 3 месеци

Пратеникот Љубен Арнаудов попладнево беше ставен во полициско комбе и му е одреден притвор. За притворот на Љубен Арнаудов веќе има потврда, додека, за пратеникот Крсто Мукоски, иако беше ставен во полициско...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Вечер | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски, по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Заврши распитот на пратениците се чека одлуката на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чека одлуката на судиите

МТВ 1 | пред 3 месеци

Во скопскиот Кривичен суд заврши распитот на шестте пратеници за собраниските настани од 27-ми април. Се чека одлуката. Во судот се појавија Јохан Тарчуловски и Жаклина Пешевска, заедно со нивните сопартијци...

Заврши распитот на пратениците се чекаат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите

Курир | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на  пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Притвор за Мукоски и за Арнаудов

Притвор за Мукоски и за Арнаудов

Алсат-М | пред 3 месеци

Кривичниот Суд им изрече мерка од 30 дневен притвор на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов.

Заврши распитот на пратениците се чекаат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов...

Заврши распитот на шестмината пратеници

Заврши распитот на шестмината пратеници

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Судијата на претходна постапка го заврши распитот на сите шест пратеници кои се осомничени во истрагата за насилствата од 27 ми април. По одземениот имунитет од Собранието, за нив важат истите рокови како...

Заврши распитот на пратениците во Кривичен  се чека одлуката

Заврши распитот на пратениците во Кривичен - се чека одлуката

Прес 24 | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Заврши распитот на пратениците се чека одлуката на судот

Заврши распитот на пратениците, се чека одлуката на судот

Независен | пред 3 месеци

Заврши распитот кај судија на претходна постапка на шестмината пратеници во Кривичниот суд во Скопје, осомничени за организирање на насилствата во Собранието од крвавиот четврток.  Судијата на претходна...

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите

Телма | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на  пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Тројца пратеници во притвор во Шутка а тројца во домашен притвор

Тројца пратеници во притвор во Шутка, а тројца во домашен притвор

Нова ТВ | пред 3 месеци

Фото Макфакс По денешниот распит во Кривичниот суд на шестмината пратеници, тројца добија мерка притвор во траење од 30 дена, а на другите тројца судија на претходна постапка им определи мерка домашен...

Кривичен потврди Притвор за тројца пратеници тројца завршија во куќен притвор

Кривичен потврди: Притвор за тројца пратеници, тројца завршија во куќен притвор

Весник | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

Заврши распитот пратениците чекаат решенија дали ќе одат во притвор или не

Заврши распитот, пратениците чекаат решенија дали ќе одат во притвор или не

МКД | пред 3 месеци

Заврши распитот на сите шестмина пратеници кои се осомничени за настаните во Собранието на 27 април. Судијата на претходна постапка, сега треба на сите поединечно во рок од шест часа да им врачи решенија...

Куќен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски притвор за Василевски

Куќен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски, притвор за Василевски

MK News | пред 3 месеци

Кривичниот суд му одреди притвор на пратеникот Сашо Василевски, а куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски, сите од ВМРО-ДПМНЕ. Тие се дел од 36-те лица што Основното...

Домашен притвор за пратениците Пешевска Тарчуловски и Димовски

Домашен притвор за пратениците Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Нова ТВ | пред 3 месеци

По денешниот распит во Кривичниот суд во Скопје, судија на претходна постапка им изрече мерка – куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски. Претходно судот на тројца...

Пешевска Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Пешевска, Тарчуловски и Димовски во куќен притвор

Весник | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на праениците притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно...

Заврши распитот на пратениците се чекаат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите

Вечер Прес | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на  пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Триесетдневен притвор за Мукоски Василевски и Арнаудов домашен притвор за Пешевска Тарчуловски и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Василевски и Арнаудов, домашен притвор за Пешевска, Тарчуловски и Димовски

Сител | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Заврши распитот на пратениците се очекуваат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се очекуваат решенијата на судиите

24 вести | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд попладнево заврши распитот на шестмината пратеници од ВМРО-ДПМНЕ кои се обвинети за настаните од Собранието што се случија на 27 април. Сега се очекуваат решенијата на судијата за претходна...

Заврши распитот на пратениците се чекаат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите

Алсат-М | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на  пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Пратениците чекаат судијата да одлучи дали ќе одат во притвор

Пратениците чекаат судијата да одлучи дали ќе одат во притвор

Фокус | пред 3 месеци

Заврши распитот кај судија на претходна постапка на шестмината пратеници во Кривичниот суд, осомничени за организирање на насилствата во Собранието од крвавиот четврток. Пратениците се се уште во судот...

Мукоски Арнаудов и Василевски однесени во притвор

Мукоски, Арнаудов и Василевски однесени во притвор

Нова ТВ | пред 3 месеци

Фото Макфакс Пратениците Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски попладнево во придружба на полициски службеници,  го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Сител | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски, по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Мукоски и Арнаудов со полициски комбиња однесени во притвор

Мукоски и Арнаудов со полициски комбиња однесени во притвор

Нова ТВ | пред 3 месеци

Фото Макфакс Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници,  го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан...

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

24 вести | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд веќе неколку часови трае распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка...

За Мускоски судот нема основа за му изрече притвор

За Мускоски судот нема основа за му изрече притвор

Позитив | пред 3 месеци

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски, на доаѓање во Кривичниот суд на распит кај судија на претходна постапка, рече дека нема основа за судот да му одреди притвор. – Нема основа за притвор, но оставаме...

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Притвор за Арнаудов и Мукоски

Весник | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски, по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици на рацете беа спроведени...

Тројца пратеници во Шутка тројца во домашен притвор

Тројца пратеници во Шутка, тројца во домашен притвор

Newsroom | пред 3 месеци

На пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски. Шестмината пратеници...

ХУНТАТА ПРОДОЛЖУВА СО НАСИЛСТВО Партизираното судство ги услиши желбите на хунтата на Заев  шест пратеници одат во притвор

ХУНТАТА ПРОДОЛЖУВА СО НАСИЛСТВО: Партизираното судство ги услиши желбите на хунтата на Заев – шест пратеници одат во притвор

Infomax | пред 3 месеци

Пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Љубен Арнаудов добија 30-дневен притвор, а на Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски им е одреден домашен притвор, објави попладнево Кривичниот...

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Нетпрес | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд веќе неколку часови трае распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка...

Тарчуловски Пешевска и Димовски во куќен а Василевски Мукоски и Арнаудов во затворски притвор

Тарчуловски,Пешевска и Димовски во куќен, а Василевски,Мукоски и Арнаудов во затворски притвор

Ако | пред 3 месеци

Кривичниот суд денеска му одреди затворски притвор на пратеникот Сашо Василевски, додека на  пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски, им одреди мерка куќен притвор. Претходно,...

Триесетдневен притвор за Мукоски Арнаудов и Василевски куќен за Тарчуловски Пешевска и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

ТВ 21 | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Канал 5 | пред 3 месеци

Пратениците одделно дојдоа во Судот, а куса изјава за медиумите пред влегувањето даде само пратеникот Мукоски, кој рече дека правно гледано, според него, нема аргументи за притвор, но, како што наведе,...

Предмалку се огласи скопскиот кривичен суд во врска со притворите  еве што објави

Предмалку се огласи скопскиот кривичен суд во врска со притворите – еве што објави!

Sky | пред 3 месеци

Кривичниот суд потврди дека против тројца пратеници е изречен притвор, а за тројца од нив мерката домашен притвор. „Постапувајќи по предлог на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, пред судија...

Шестмината пратеници на распит во Кривичен суд

Шестмината пратеници на распит во Кривичен суд

Независен | пред 3 месеци

Во Кривичниот cуд веќе неколку часови трае распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка...

Триесетдневен притвор за Мукоски Арнаудов и Василевски куќен за Тарчуловски Пешевска и Димовски

Триесетдневен притвор за Мукоски, Арнаудов и Василевски, куќен за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

Слободна Македонија | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Мукоски Арнаудов и Василевски во Шутка куќен притвор за Тарчуловски Пешевска и Димовски

Мукоски, Арнаудов и Василевски во Шутка, куќен притвор за Тарчуловски, Пешевска и Димовски

Пост | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди 30-дневен притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски, а куќен притвор добија Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски, соопшти Основниот...

Сите 6 пратеници завршија во притвор еве кој ќе оди во Шутка а кој во домашен притвор

Сите 6 пратеници завршија во притвор, еве кој ќе оди во Шутка, а кој во домашен притвор

Sky | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка куќен притвор на праениците притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо Димовски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. Претходно...

Тројца пратеници со комбе спроведени во затвор за останатите сеуште одлучува судот

Тројца пратеници со комбе спроведени во затвор, за останатите сеуште одлучува судот

News 24 | пред 3 месеци

Судија на претходна постапка им изрече мерка притвор на пратениците Љубен Арнаудов, Крсто Мукоски и Сашо Василевски по извршениот распит во кривичниот суд во Скопје. По одлуката на судот, тие со лисици...

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Кривичниот суд одлучува за притворот на шестемина пратеници

Сител | пред 3 месеци

Во Кривичниот дуд веќе неколку часови трае распитот на пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка...

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Притвор за пратениците Мукоски и Арнаудов

Слободна Македонија | пред 3 месеци

Кривичниот суд им одреди притвор на пратениците Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов, јавува Телма. Тие во придружба на полициски службеници,  го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња....

Мукоски и Арнаудов во притвор

Мукоски и Арнаудов во притвор

Пост | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници, го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Мукоски и Арнаудов судот им одреди притвор....

Паднаа првите притвори  Муковски и Арнаудов во привор

Паднаа првите притвори – Муковски и Арнаудов во привор

Sky | пред 3 месеци

Судот изрече мерка притвор за пратениците Крсто Муковски и Љубен Арнаудов, обвинети за инволвираност во насилствата во Собранието. За останатите четворица кои се изведени пред судија, во текот на денот...

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

Арнаудов и Мукоски во полициска придружба го напуштија Судот

ТВ 21 | пред 3 месеци

Пратениците Љубен Арнаудов и Крсто Мукоски попладнево во придружба на полициски службеници,  го напуштија Кривичниот суд, и беа внесени во полициски комбиња. Останатите четворица пратеници Јохан Тарчуловски,...

Заврши распитот на пратениците се чекаат решенијата на судиите

Заврши распитот на пратениците, се чекаат решенијата на судиите

ТВ 21 | пред 3 месеци

Во Кривичниот суд во Скопје заврши распитот на  пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски пред судија на претходна постапка за насилствата...

Шестемина пратеници дојдоа на распит во Кривичниот суд

Шестемина пратеници дојдоа на распит во Кривичниот суд

Кумановски муабети | пред 3 месеци

loading... Пратениците Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Крсто Мукоски, Љупчо Димовски, Љупчо Арнаудов и Сашо Василевски денеска дојдоа во Кривичниот суд на распит пред судија на претходна постапка...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност