РСБСП потсетува на правилата кои возачите често ги забораваат

РСБСП потсетува на правилата кои возачите често ги забораваат

A1on | пред 3 месеци

Безбедно растојание, користење трепкачи, возење наназад, непрописно престигнување колона на возила, престигнување пред пешачки премин, прскање пешаци и велосипеди и технички неисправно возило. Тоа, укажува...

РСБСП Важни правила во сообраќајот

РСБСП: Важни правила во сообраќајот

Точка | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација. Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Курир | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  епубличкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Денар | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

РСБС Важни правила во сообраќајот

РСБС: Важни правила во сообраќајот

Нетпрес | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

РСБСП потсетува на правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат или не ги почитуваат

РСБСП потсетува на правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат или не ги почитуваат

МКД | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација. Од Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Четири сообраќајки во Скопје

Четири сообраќајки во Скопје

A1on | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

РСБСП потсетува Важни правилата кои возачите често ги забораваат

РСБСП потсетува: Важни правилата кои возачите често ги забораваат

Прес 24 | пред 3 месеци

Безбедно растојание, користење трепкачи, возење наназад, непрописно престигнување колона на возила, престигнување пред пешачки премин, прскање пешаци и велосипеди и технички неисправно возило. Тоа, укажува...

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Кајгана | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на непочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

РСБСП потсетува на правилата кои возачите често ги забораваат

РСБСП потсетува на правилата кои возачите често ги забораваат

+Инфо | пред 3 месеци

Безбедно растојание, користење трепкачи, возење наназад, непрописно престигнување колона на возила, престигнување пред пешачки премин, прскање пешаци и велосипеди и технички неисправно возило. Тоа, укажува...

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Курир | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Денешен | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Четири лица се повредени вчера во Скопје

Четири лица се повредени вчера во Скопје

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Правилата на кои македонските возачи најчесто забораваат

Правилата на кои македонските возачи најчесто забораваат

Сител | пред 3 месеци

Безбедно растојание, користење трепкачи, возење наназад, непрописно престигнување колона на возила, престигнување пред пешачки премин, прскање пешаци и велосипеди и технички неисправно возило. Тоа, укажува...

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Канал 5 | пред 3 месеци

Од МВР информираат дека вчера сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Дваесет и три возачи се движеле со брзина поголема од дозволената, еден возач поминал на крстосница...

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Лидер | пред 3 месеци

Car collision. Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална...

Четворица повредени во серија на сообраќајќи во Скопје

Четворица повредени во серија на сообраќајќи во Скопје...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Четворица повредени во серија на сообраќајќи во Скопје Четири лица биле полесно повредени во вкупно шест сообраќајни несреќи регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на главниот град, информираат...

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Слободен печат | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Четири лица повредени во Скопје

Четири лица повредени во Скопје

Прес 24 | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

+Инфо | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Важни правила во сообраќајот на кои возачите не ги почитуваат

Важни правила во сообраќајот на кои возачите не ги почитуваат

Пулс 24 | пред 3 месеци

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила и прописи, како и непочитувањето на поставената сообраќајна сигнализација.  епубличкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Четири лица повредени во четири сообраќајки во Скопје

Сител | пред 3 месеци

Четири лица биле полесно повредени во четири од вкупно шест сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две сообраќајни несреќи била причинета материјална штета....

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември една жртва

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември, една жртва

A1on | пред 3 месеци

На територијата на гостиварското подрачје во месец ноември биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што е за четири помалку од минатата година, информираат од СВР Тетово. Во несреќите едно лице...

Многу несреќи и една жртва по гостиварските патишта изминатиов месец

Многу несреќи и една жртва по гостиварските патишта изминатиов месец

Прес 24 | пред 3 месеци

Во ноември, по сообраќајниците на гостиварското подрачје биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што споредено со лани е намален број за четири, информираат од СВР Тетово. Една сообраќајна несреќа...

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

Нетпрес | пред 3 месеци

Во ноември, по сообраќајниците на гостиварското подрачје биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што споредено со лани е намален број за четири, информираат од СВР Тетово. Една сообраќајна несреќа...

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

Курир | пред 3 месеци

Во ноември, по сообраќајниците на гостиварското подрачје биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што споредено со лани е намален број за четири, информираат од СВР Тетово. Една сообраќајна несреќа...

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември една жртва

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември, една жртва

Скопје24 | пред 3 месеци

На територијата на гостиварското подрачје во месец ноември биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што е за четири помалку од минатата година, информираат од СВР Тетово. Во несреќите едно лице...

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември една жртва

Дваесет сообраќајки во гостиварско во ноември, една жртва

Скопје24 | пред 3 месеци

На територијата на гостиварското подрачје во месец ноември биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што е за четири помалку од минатата година, информираат од СВР Тетово. Во несреќите едно лице...

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

Во ноември по гостиварските сообраќајници имало 20 сообраќајни несреќи и една жртва

ТВ 21 | пред 3 месеци

Во ноември, по сообраќајниците на гостиварското подрачје биле регистрирани вкупно 20 сообраќајни несреќи, што споредено со лани е намален број за четири, информираат од СВР Тетово. Една сообраќајна несреќа...

12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден во Скопје

12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден во Скопје

A1on | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Во Скопје вчера 12 сообраќајки едно лице потешко повредено

Во Скопје вчера 12 сообраќајки, едно лице потешко повредено

Точка | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Еден потешко повреден во една од вкупно 12 сообраќајки

Еден потешко повреден во една од вкупно 12 сообраќајки

МКД | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Низ Скопје вчера биле казнети 25 возачи за пречекорување на брзината и десет пешаци кои поминале вон обележан премин

Низ Скопје вчера биле казнети 25 возачи за пречекорување на брзината и десет пешаци кои поминале вон обележан премин

Фокус | пред 3 месеци

Само на територијата на Скопје во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција санкционирала дваесет и пет возачи кои се движеле со брзина поголема од дозволената и двајца возачи кои поминале на крстосница...

Низ Скопје вчера биле казнети 25 возачи за пречекорување на брзината и десет пешаци кои поминале на необележан премин

Низ Скопје вчера биле казнети 25 возачи за пречекорување на брзината и десет пешаци кои поминале на необележан премин

Фокус | пред 3 месеци

Само на територијата на Скопје во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција санкционирала дваесет и пет возачи кои се движеле со брзина поголема од дозволената и двајца возачи кои поминале на крстосница...

Во Скопје вчера 12 сообраќајки едно лице потешко повредно

Во Скопје вчера 12 сообраќајки, едно лице потешко повредно

Нетпрес | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Едно лице потешко повредно во Скопје вчера 12 сообраќајки

Едно лице потешко повредно- во Скопје вчера 12 сообраќајки

Курир | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Во Скопје вчера 12 сообраќајки еден потешко повреден

Во Скопје вчера 12 сообраќајки, еден потешко повреден

+Инфо | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Едно лице тешко повредено а уште 13 полесно во сообраќајќи во Скопје

Едно лице тешко повредено а уште 13 полесно во сообраќајќи во Скопје

Прес 24 | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Во Скопје вчера 12 сообраќајки еден потешко повреден

Во Скопје вчера 12 сообраќајки, еден потешко повреден

Слободен печат | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Во Скопје вчера 12 сообраќајки еден потешко повреден

Во Скопје вчера 12 сообраќајки, еден потешко повреден

Сител | пред 3 месеци

– Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

12 сообраќајки вчера во Скопје  Едно лице потешко повредно

12 сообраќајки вчера во Скопје – Едно лице потешко повредно

Скопје24 | пред 3 месеци

Едно лице е потешко повредено во една од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во 10 незгоди полесно биле повредени 13 лица, а во една била причинета...

Почнуваат мразовите потребна поголема внимателност од возачите

Почнуваат мразовите, потребна поголема внимателност од возачите

Р.С. Европа | пред 4 месеци

Во пресрет на зимата, потребна е поголема внимателност на патиштата. Дури и професионалните тркачи со автомобили предупредуваат дека на подмрзнат пат многу лесно се губи контрола врз возилата. Зимските...

Вкупно 4 870 возила биле контролирани од страна на полицијата во тетовско

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата во тетовско

МКД | пред 4 месеци

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата на поширокото тетовско подрачје во ноември годинава, при што вкупно биле откриени 1.725 најразлични сообраќајни недостатоци информираше портпаролот...

Вкупно 4 870 возила контролирани од страна на полицијата во тетовско

Вкупно 4.870 возила контролирани од страна на полицијата во тетовско

A1on | пред 4 месеци

Во текот на месец ноември во поширокото тетовско подрачје биле контролирани вкупно 4.870 возила од страна на полиција, при што биле откриени 1.725 сообраќајни недостатоци, информираше портпаролот на СВР...

Вкупно 4 870 возила контролирани од страна на полицијата во тетовско

Вкупно 4.870 возила контролирани од страна на полицијата во тетовско

Локално | пред 4 месеци

Во текот на месец ноември во поширокото тетовско подрачје биле контролирани вкупно 4.870 возила од страна на полиција, при што биле откриени 1.725 сообраќајни недостатоци, информираше портпаролот на СВР...

4 870 возила биле контролирани од страна на полицијата во тетовско

4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата во тетовско

Слободен печат | пред 4 месеци

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата на поширокото тетовско подрачје во ноември годинава, при што вкупно биле откриени 1.725 најразлични сообраќајни недостатоци информираше портпаролот...

Зголемено полициско присуство и контрола на автомобилите во Тетово

Зголемено полициско присуство и контрола на автомобилите во Тетово

Прес 24 | пред 4 месеци

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата на поширокото тетовско подрачје во ноември годинава, при што вкупно биле откриени 1.725 најразлични сообраќајни недостатоци информираше портпаролот...

Вкупно 4 870 возила биле контролирани од полицијата во тетовско

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од полицијата во тетовско

ТВ 21 | пред 4 месеци

Вкупно 4.870 возила биле контролирани од страна на полицијата на поширокото тетовско подрачје во ноември годинава, при што вкупно биле откриени 1.725 најразлични сообраќајни недостатоци информираше портпаролот...

Шест полесно повредени во две сообраќајки во Скопје

Шест полесно повредени во две сообраќајки во Скопје

Слободен печат | пред 4 месеци

Шест лица биле полесно повредени во две од вкупно седум сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет незгоди била причинета материјална штета. Од МВР информираат...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност