Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

Макфакс | пред 4 месеци

Оваа Влада цврсто одлучи своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница...

Анѓушев Македонија врти нова страница  стабилност и просперитет

Анѓушев: Македонија врти нова страница - стабилност и просперитет

МКД | пред 4 месеци

Кочо Анѓушев, заменик претседателот на Владата беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум - градење мостови на...

Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум Македонија врти нова страница Стабилност просперитет и одржлив економски раст

Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум- Македонија врти нова страница: Стабилност, просперитет и одржлив економски раст

A1on | пред 4 месеци

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски...

Анѓушев Доста се трошеа пари за споменици ни требаат патишта железница гасификација

Анѓушев: Доста се трошеа пари за споменици, ни требаат патишта, железница, гасификација

+Инфо | пред 4 месеци

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум – Градење мостови...

Вицепремиерот Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум  Македонија врти нова страница Стабилност просперитет и одржлив економски раст

Вицепремиерот Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум – Македонија врти нова страница: Стабилност, просперитет и одржлив економски раст

Слободен печат | пред 4 месеци

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски...

Анѓушев Доста се трошеа пари за спомениви ни требаат патишта железница гасификација

Анѓушев: Доста се трошеа пари за спомениви, ни требаат патишта, железница, гасификација

+Инфо | пред 4 месеци

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум – Градење мостови...

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

Вечер | пред 4 месеци

Оваа Влада цврсто реши своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница...

Анѓушев Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

Анѓушев: Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

Сител | пред 4 месеци

Владата е отворена и транспарентна, а со Планот за економски раст се обезбедува одржливост на економијата и секој инвеститор однапред ќе знае каква поддршка може да очекува од Владата, без да мора да се...

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

Весник | пред 4 месеци

Оваа Влада цврсто реши своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница...

Марфи Интерес на САД е безбеден и стабилен Балкан интегриран во НАТО и ЕУ

Марфи: Интерес на САД е безбеден и стабилен Балкан интегриран во НАТО и ЕУ

Позитив | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев,...

Средба на вицепремиерот Кочо Анѓушев со сенаторот Крис Марфи

Средба на вицепремиерот Кочо Анѓушев со сенаторот Крис Марфи

Слободен печат | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

Sky | пред 4 месеци

Оваа Влада цврсто реши своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница...

Анѓушев Инвеститорите веќе нема да се спогодуваат со власта

Анѓушев: Инвеститорите веќе нема да се спогодуваат со власта

Newsroom | пред 4 месеци

Секој инвеститор однапред ќе знае каква поддршка може да очекува од Владата, без да мора да се спогодува со претставници на власта, рече вицепремиерот Кочо Анѓушев кој денеска се обрати на панелот „Македонија...

Средба Анѓушев со сенаторот Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев со сенаторот Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

A1on | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев Американските инвеститори се добредојдени во Македонија

Анѓушев: Американските инвеститори се добредојдени во Македонија

МКД | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Макфакс | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Вести24 | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Канал 5 | пред 4 месеци

Ова го порача вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев на средба со средба Сенаторот Кристофер Марфи одржана во Вашингтон, каде вицепремиерот учествува на Трансатланскиот економски форум насловен...

Анѓушев Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Анѓушев: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Локално | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Точка | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Прес 24 | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Вечер | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

+Инфо | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Анѓушев Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Анѓушев- Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

МТВ 1 | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев,...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Сител | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Сител | пред 4 месеци

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима. Ова го порача вицепремиерот за економски прашања...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Весник | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Република Македонија...

Анѓушев  Марфи Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија

Анѓушев – Марфи: Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија

Пост | пред 4 месеци

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се одржува во Вашингтон, САД, потпретседателот на Владата на Македонија задолжен...

Новиот буџет нема развојна компонента кој е круцијален за долгорочен развој на земјата

Новиот буџет нема развојна компонента кој е круцијален за долгорочен развој на земјата

Економски | пред 4 месеци

Новиот буџет за 2018 нема развојна компонента коментираат експертите. Со овој буџет е предвидено финансирање на основните функции и како што изјави актуелниот премиер Зоран Заев ќе обидат да се реализираат...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност