Снежна бура во Словенија направи вистински хаос

Снежна бура во Словенија направи вистински хаос

Курир | пред 4 месеци

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија. Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето...

Снежна бура во Словенија

Снежна бура во Словенија

Канал 5 | пред 4 месеци

Врнежите од снег предизвикаа вистински сообраќаен хаос. Патиштата кон морето се блокирани,а поради силната бура се поплавени неколку крајбрежни куќи.

Балканот зафатен од снежен бран што ја чека Македонија

Балканот зафатен од снежен бран, што ја чека Македонија

24 вести | пред 4 месеци

Жолт и црвен метео аларм во повеќе делови од Балканот. Снегот и дождот предизвикаа колапс во регионот, затворени се автопати и некои локални сообраќајници. Словенија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Србија...

Љубљана претрупана со снег ќе дојде ли бурата во Македонија

Љубљана претрупана со снег, ќе дојде ли бурата во Македонија?

Весник | пред 4 месеци

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија. Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето...

Љубљана претрупана со снег ќе дојде ли бурата во Македонија

Љубљана претрупана со снег, ќе дојде ли бурата во Македонија?

Република | пред 4 месеци

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија. Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето...

Снежна бура во Словенија

Снежна бура во Словенија

Сител | пред 4 месеци

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија. Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето...

Невреме на Балканот

Невреме на Балканот

24 вести | пред 4 месеци

Жолт и црвен метео аларм во повеќе делови од Балканот. Снегот и дождот предизвикаа колапс во регионот, затворени се автопати и некои локални сообраќајници. Словенија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Србија...

Снежна бура во Словенија

Снежна бура во Словенија!

Пулс 24 | пред 4 месеци

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија. Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето...

Силно невреме во целиот регион  од Словенија до Грција

Силно невреме во целиот регион - од Словенија до Грција

Алфа | пред 4 месеци

Целиот Балкански полуостров е зафатен од големо невреме. Целиот Балкански полуостров е зафатен од големо невреме. Во Сараево веќе падна првиот снег, кој предизвика проблеми во сообраќајот, а во наредните...

Западен Балкан покриен со снег кај нас засега само дожд

Западен Балкан покриен со снег, кај нас засега само дожд

Фактор | пред 4 месеци

Снежните врнежи и студеното време, кои во понеделникот го опфатија северозападниот дел на Балканскиот полуостров, предизвикаа сериозни проблеми во Словенија, Хрватска и Босна и Херцеговина. Хрватска беше...

МЕТЕО АЛАРМ  Жолт во БиХ во Црна Гора црвен  снег ги блокираше Словенија и Хрватска

МЕТЕО-АЛАРМ: „Жолт“ во БиХ, во Црна Гора „црвен“, снег ги блокираше Словенија и Хрватска

Бркај работа | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

24 вести | пред 4 месеци

Снежното невреме во Босна и Херцеговина и Хрватска се уште го забавува сообраќајот на поголем број патишта во високите планински предели. По снегот во Сараево, издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови...

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Макфакс | пред 4 месеци

Снегот по улиците го успорува сообраќајот на поголем број патишта, во високите планински предели, во Босна и Херцеговина и Хрватска. По снегот во Сараево издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови снегови...

Снежен бран го зафати Балканот

Снежен бран го зафати Балканот

МТВ 1 | пред 4 месеци

Студено време со снежни врнежи го зафати северозападниот дел на Балканскиот Полуостров. Снегот предизвика проблеми во сообраќајот во Словенија, Хрватска и БиХ, а за Црна Гора е издаден „црвен“ метео аларм....

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

A1on | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и...

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Точка | пред 4 месеци

Снегот по улиците го забавува сообраќајот на поголем број патишта во високите планински предели во Босна и Херцеговина и Хрватска. По снегот во Сараево, издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови снегови...

МЕТЕО АЛАРМ  Жолт во БиХ во Црна Гора црвен  снег ги блокираше Словенија и Хрватска

МЕТЕО-АЛАРМ: „Жолт“ во БиХ, во Црна Гора „црвен“, снег ги блокираше Словенија и Хрватска

Курир | пред 4 месеци

Температурата во Сараево изнесува два степена, а во текот на ноќта се спуштила под нулата. Снежни врнежи се очекуваат во следните денови во повеќето делови на БиХ. Висината на снежната покривка се прогнозира...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Вечер Прес | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Вечер | пред 4 месеци

Снегот по улиците го успорува сообраќајот на поголем број патишта, во високите планински предели, во Босна и Херцеговина и Хрватска. По снегот во Сараево издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови снегови...

Снегот во Хрватска и БиХ го отежна сообраќајот

Снегот во Хрватска и БиХ го отежна сообраќајот

Слободен печат | пред 4 месеци

Голем дел сообраќајници во Хрватска и Босна и Херцеговина се блокирани или сообраќајот се одвива пребавно откако снегот навеа во повисоките предели од двете држави. Во делови од БиХ сообраќајот е целосно...

Сараево покриен со снежна прекривка  издаден жолт метеоаларм

Сараево покриен со снежна прекривка - издаден жолт метеоаларм

Прес 24 | пред 4 месеци

Во главниот град на БиХ, Сараево синоќа падна снег, а метеоролозите прогласија „жолт“ метео аларм и предупредија на нови снежни врнежи во текот на ноќта во поголемиот дел од земјата. Синоќа во Сараево...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

+Инфо | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Невреме поплави и снег на Балканот Прогласен црвен метеоаларм блокирани делови

Невреме, поплави и снег на Балканот: Прогласен „црвен" метеоаларм, блокирани делови

Прес 24 | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Локално | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Снегот во Босна и Хрватска го отежнува сообраќајот

Весник | пред 4 месеци

Снегот по улиците го успорува сообраќајот на поголем број патишта, во високите планински предели, во Босна и Херцеговина и Хрватска. По снегот во Сараево издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови снегови...

Невреме поплави и снег на Балканот Прогласен црвен метеоаларм блокирани делови

Невреме, поплави и снег на Балканот: Прогласен „црвен” метеоаларм, блокирани делови

MK News | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Слободна Македонија | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Весник | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Република | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  снег ги блокира Хрватска и Словенија во Македонија се очекува дожд

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, снег ги блокира  Хрватска и Словенија, во Македонија се очекува дожд

Пост | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Снег го затрупа регионот  еве каква е состојбата на Балканот

Снег го затрупа регионот – еве каква е состојбата на Балканот

Sky | пред 4 месеци

Снегот по улиците го забавува сообраќајот на поголем број патишта во високите планински предели во Босна и Херцеговина и Хрватска. По снегот во Сараево, издаден е жолт метеоаларм во градот, а нови снегови...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Сител | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Снежен бран го зафати Балканот снег во Словенија Хрватска БиХ

Снежен бран го зафати Балканот, снег во Словенија, Хрватска, БиХ…

Newsroom | пред 4 месеци

Снежни врнежи и студено време го зафатија од понеделник северозападниот дел на Балканскиот полуостров, при што снегот предизвика проблеми во сообраќајот во Словенија, Хрватска и БиХ, а за Црна Гора е издаден...

Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Скопје24 | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Невреме во Балкан  црвен метео аларм

Невреме во Балкан, „црвен“ метео-аларм

Пост | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Невреме на Балканот Во БиХ жолт метео аларм во Црна Гора црвен  а снег ги блокира Словенија и Хрватска

Невреме на Балканот: Во БиХ „жолт“ метео-аларм, во Црна Гора „црвен“, а снег ги блокира Словенија и Хрватска

еМАГАЗИН | пред 4 месеци

Во Сараево вчера падна снег, а метеоролозите предупредуваат дека се очекуваат посилни врнежи. Во главниот град и во поголемиот дел на БиХ е издаден „жолт“ метео-аларм. Температурата во Сараево изнесува...

Сараево под снег

Сараево под снег

+Инфо | пред 4 месеци

Во главниот град на БиХ, Сараево вечерва падна снег, а метеоролозите прогласија „жолт“ метеро аларм и предупредија на нови снежни врнежи во текот на ноќта во поголемиот дел од земјата. Вечерва во Сараево...

Снегот направи хаос во Словенија ГАЛЕРИЈА

Снегот направи хаос во Словенија (ГАЛЕРИЈА)

Канал 5 | пред 4 месеци

Снегот и силната бура со ветар предизвикаа големи проблеми во сообраќајот во Словенија , особено на патните правци од Љубљана кон Копар. Силниот снег , што ги зафати приморските делови на државата предизвика...

Вечерва вистинска зимска идила во Сараево падна снег

Вечерва вистинска зимска идила, во Сараево падна снег

Сител | пред 4 месеци

Во главниот град на БиХ, Сараево вечерва падна снег, а метеоролозите прогласија „жолт“ метео аларм и предупредија на нови снежни врнежи во текот на ноќта во поголемиот дел од земјата. Вечерва во Сараево...

 ФОТО ВИДЕО ЗАВЕАНА ХРВАТСКА На патиштата хаос

(ФОТО+ВИДЕО) ЗАВЕАНА ХРВАТСКА: На патиштата хаос

Фактор | пред 4 месеци

Хрватска е парализирана поради снег. Снежното невреме кое ја зафати државата е причина за затворањето на неколку линии на траекти како и на копнениот сообраќај. Забранет е сообраќајот за камиони со приколки,...

Врнежи од снег ја покрија Хрватска

Врнежи од снег ја покрија Хрватска

Алсат-М | пред 4 месеци

Врнежите од снег ја покрија Хрватска. Многу поморските линии се затворени, а снегот предизвика бројни проблеми во сообраќајот. Властите предупредија дека се можни и одрони на патиштата, а граничниот премин...

Снег ја парализираше Хрватска невремето ги сопре и траектите

Снег ја парализираше Хрватска, невремето ги сопре и траектите

МКД | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа во Хрватска предизвикува големи проблеми во сообраќајот, и на патиштата но и на бродските линии. Како што јавува хрватски Индекс, снег паѓа во регионот Капела, на Сљеме и на Горски Котар,...

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска црвен метеоаларм за Црна Гора

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска, црвен метеоаларм за Црна Гора

Макфакс | пред 4 месеци

Снежна бура ја зафати Хрватска. Затворени се неколку линии на траекти, а снегот предизвика и проблеми во копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат дека снег паѓа во Капела, на Сљеме и Горски...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Локално | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снегот го парализираше сообраќајот во Хрватска

Снегот го парализираше сообраќајот во Хрватска

Нова ТВ | пред 4 месеци

Во Хрватска има снег, јавуваат хрватските медиуми. Снежната бура која ја зафати државата е причина за затворањето на неколку линии на траекти како и копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат...

Хрватска блокирана од снег

Хрватска блокирана од снег!

Вечер | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

СНЕГОТ ЈА ПАРАЛИЗИРАШЕ ХРВАТСКА Снежна бура во Хрватска сообраќајот едвај се одвива

СНЕГОТ ЈА ПАРАЛИЗИРАШЕ ХРВАТСКА: Снежна бура во Хрватска, сообраќајот едвај се одвива!

Infomax | пред 4 месеци

Во Хрватска има снег, јавуваат хрватските медиуми. Снежната бура која ја зафати државата е причина за затворањето на неколку линии на траекти како и копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат...

Снегот направи хаос во Хрватска

Снегот направи хаос во Хрватска

Нетпрес | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снег ја парализираше Хрватска

Снег ја „парализираше“ Хрватска

Канал 5 | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа веќе неколку часа во хрватска прави големи проблеми во сообраќајот. Наноси од снег има на патот за Загреб. Поради бура и силен ветер  прекинати се неколку бродски линии. Црвен метеоаларм...

Хрватска парализирана од снег невремето ги сопре и траектите

Хрватска парализирана од снег, невремето ги сопре и траектите

Весник | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа во Хрватска предизвикува големи проблеми во сообраќајот, и на патиштата но и на бродските линии. Како што јавува хрватски Индекс, снег паѓа во регионот Капела, на Сљеме и на Горски Котар,...

Хрватска парализирана од снег невремето ги сопре и траектите

Хрватска парализирана од снег, невремето ги сопре и траектите

Република | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа во Хрватска предизвикува големи проблеми во сообраќајот, и на патиштата но и на бродските линии. Како што јавува хрватски Индекс, снег паѓа во регионот Капела, на Сљеме и на Горски Котар,...

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска црвен метеоаларм за Црна Гора

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска, црвен метеоаларм за Црна Гора

Точка | пред 4 месеци

Снежна бура ја зафати Хрватска. Затворени се неколку линии на траекти, а снегот предизвика и проблеми во копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат дека снег паѓа во Капела, на Сљеме и Горски...

Снежно невреме во Хрватска хаос во сообраќајот

Снежно невреме во Хрватска, хаос во сообраќајот

A1on | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска црвен метеоаларм за Црна Гора

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска, црвен метеоаларм за Црна Гора

Вечер | пред 4 месеци

Снежна бура ја зафати Хрватска. Затворени се неколку линии на траекти, а снегот предизвика и проблеми во копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат дека снег паѓа во Капела, на Сљеме и Горски...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Алфа | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи...

Снежно невреме во Хрватска

Денешен | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според хрватските медуими, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Катар. Влажните и лизгави коловизи прават проблеми на патиштата...

Хрватска блокирана од снег

Хрватска блокирана од снег!

За Се | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снежно невреме направи хаос во Хрватска

Снежно невреме направи хаос во Хрватска

Курир | пред 4 месеци

Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата во внатрешноста, а снежна бура создава проблеми во сообраќајот во крајбрежните...

Хрватска завеана Обилни врнежи од снег силен ветер и хаос на патиштата

Хрватска завеана: Обилни врнежи од снег, силен ветер и хаос на патиштата

Вести24 | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Хрватска завеана Обилни врнежи од снег силен ветер и неред на патиштата

Хрватска завеана: Обилни врнежи од снег, силен ветер и неред на патиштата

Прес 24 | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

24 вести | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снег ја парализираше Хрватска невремето ги сопре и траектите  Видео

Снег ја парализираше Хрватска, невремето ги сопре и траектите – Видео

Скопје24 | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа во Хрватска предизвикува големи проблеми во сообраќајот, и на патиштата но и на бродските линии. Како што јавува хрватски Индекс, снег паѓа во регионот Капела, на Сљеме и на Горски Котар,...

Хрватска завеана Обилни врнежи од снег силен ветер и хаос на патиштата

Хрватска завеана: Обилни врнежи од снег, силен ветер и хаос на патиштата

Прес 24 | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Вечер Прес | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снег ја парализираше Хрватска невремето ги сопре и траектите

Снег ја парализираше Хрватска, невремето ги сопре и траектите

Exclusive | пред 4 месеци

Снегот кој паѓа во Хрватска предизвикува големи проблеми во сообраќајот, и на патиштата но и на бродските линии. Како што јавува хрватски Индекс, снег паѓа во регионот Капела, на Сљеме и на Горски Котар,...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

+Инфо | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Хрватска блокирана од снег

Хрватска блокирана од снег!

Весник | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Хрватска денеска осамна под снег

Хрватска денеска осамна под снег

Newsroom | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика проблеми во сообраќајот. Според хрватските медиуми снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата во...

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска црвен метеоаларм за Црна Гора

Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска, црвен метеоаларм за Црна Гора

Весник | пред 4 месеци

Снежна бура ја зафати Хрватска. Затворени се неколку линии на траекти, а снегот предизвика и проблеми во копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат дека снег паѓа во Капела, на Сљеме и Горски...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Популарно | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сител | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

НЕВРЕМЕ НАПРАВИ ХАОС ВО РЕГИОНОТ Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска црвен метеоаларм за Црна Гора

НЕВРЕМЕ НАПРАВИ ХАОС ВО РЕГИОНОТ: Снежна бура предизвика проблеми во Хрватска, црвен метеоаларм за Црна Гора

Sky | пред 4 месеци

Снежна бура ја зафати Хрватска. Затворени се неколку линии на траекти, а снегот предизвика и проблеми во копнениот сообраќај. Хрватските медиуми известуваат дека снег паѓа во Капела, на Сљеме и Горски...

Снег во Хрватска

Снег во Хрватска

Весник | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снег во Хрватска

Снег во Хрватска

Република | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Обилни врнежи од снег силен ветер и неред на патиштата во Хрватска

Обилни врнежи од снег, силен ветер и неред на патиштата во Хрватска

Пулс 24 | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Сообраќаен хаос во Хрватска поради снежно невреме

Слободна Македонија | пред 4 месеци

Снежно невреме ја зафати Хрватска и предизвика големи проблеми во сообраќајот. Според загрепски медиуми, снег паѓа во Капела, на Сљеме, Горски Котар. Влажните и лизгави коловози прават проблеми на патиштата...

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Reporter.mk | пред 4 месеци

Многу студен воздух на самиот почеток од следната недела ќе започне да се спушта на Балканот од север.  Токму овој студен воздух ќе услови формирање на моќен циклон некаде над Италија и Јадранот па токму...

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Весник | пред 4 месеци

Многу студен воздух на самиот почеток од следната недела ќе започне да се спушта на Балканот од северните географски широчини. Токму овој студен воздух ќе услови формирање на моќен циклон некаде над Италија...

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Снежен бран и ниски температури ќе го зафатат Балканот

Република | пред 4 месеци

Многу студен воздух на самиот почеток од следната недела ќе започне да се спушта на Балканот од северните географски широчини. Токму овој студен воздух ќе услови формирање на моќен циклон некаде над Италија...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност