Поповски Посветени сме на создавање услови за целосна независност на МРТВ

Поповски: Посветени сме на создавање услови за целосна независност на МРТВ

Фокус | пред 4 месеци

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ. Дезир ја поздравил...

Манчевски Медиумските работници треба да иницираат промени во Законот за медиуми

Манчевски: Медиумските работници треба да иницираат промени во Законот за медиуми

Р.С. Европа | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугенстии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Средба на Манчевски со Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат медиумските работници

Средба на Манчевски со Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат медиумските работници

A1on | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир. На средбата министерот Манчевски се осврна на...

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Слободен печат | пред 4 месеци

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми. Според ОБСЕ, Владата треба да го финансира јавниот радиодифузер...

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реофрми мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реофрми мора да бидат самите медиумски работници

Макфакс | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир. На средбата министерот Манчевски се осврна на...

Манчевски Нема да иницираме регулација на порталите

Манчевски: Нема да иницираме регулација на порталите

A1on | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски најави дека Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кои што би се регулирала работата на порталите. Тој сепак најави...

Поповски Создаваме услови за целосна независност и професионализација на МРТВ

Поповски: Создаваме услови за целосна независност и професионализација на МРТВ

Позитив | пред 4 месеци

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ, пренесуваа МЕТА...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Бриф | пред 4 месеци

ладата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Манчевски Владата нема да иницира регулирање на работата на порталите

Манчевски: Владата нема да иницира регулирање на работата на порталите

Слободен печат | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска соопшти дека Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми за да се регулира работата на порталите. Сепак, тој додаде...

Независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството

Независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството

МТВ 1 | пред 4 месеци

Со новиот Закон за аудио и аудиовизуелни услуги до професионализација на медиумите и регулаторните тела- претставникот на ОБСЕ за слобода на медиумите, Харлем Дезир на средби со владини претставници. Со...

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Вечер | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир. На средбата министерот Манчевски се осврна на...

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на МРТВ

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на МРТВ

МКД | пред 4 месеци

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми и смета дека Владата треба да го финансира јавниот радиодифузер...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Локално | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Владата нема да иницира регулирање на порталите Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните...

Манчевски Македонија како мала земја е прилично голем играч во областа на феик њуз

Манчевски:Македонија како мала земја е прилично голем играч во областа на феик њуз!

Вечер Прес | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Поповски Дезир Поздравени се определбите за објективни и професионални медиуми во Македонија

Поповски-Дезир: Поздравени се определбите за објективни и професионални медиуми во Македонија

A1on | пред 4 месеци

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од...

Манчевски се сретна со претставникот на ОБСЕ , Дезир

Канал 5 | пред 4 месеци

Мудра одлука да се стави крај на механзмот во кој државата со енормни суми за реклами ги финансира приватните медиумски куќи. Да се побараат други начини на финансирање на медиумските куќи., изјави претставникот...

Владата нема да иницира регулирање на порталите ќе се бори против лажните вести

Владата нема да иницира регулирање на порталите, ќе се бори против лажните вести

+Инфо | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Локално | пред 4 месеци

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми. Според ОБСЕ, Владата треба да го финансира јавниот радиодифузер...

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Макфакс | пред 4 месеци

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани...

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Канал 5 | пред 4 месеци

Ова на денешната средба го констатираа министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски и Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ....

Средба Поповски Дезир  Поддршка за реформи во медиумите

Средба Поповски Дезир - Поддршка за реформи во медиумите

Фактор | пред 4 месеци

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од...

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Точка | пред 4 месеци

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

MK News | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Весник | пред 4 месеци

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир. На средбата министерот Манчевски се осврна на...

Поповски Создаваме услови за целосна независност и професионализација на МРТВ

Поповски: Создаваме услови за целосна независност и професионализација на МРТВ

Локално | пред 4 месеци

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ. Дезир ја поздравил...

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Вечер | пред 4 месеци

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани...

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Сител | пред 4 месеци

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми. Според ОБСЕ, Владата треба да го финансира јавниот радиодифузер...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Сител | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Пост | пред 4 месеци

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми. Според ОБСЕ, Владата треба да го финансира јавниот радиодифузер...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Пост | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми  со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Сител | пред 4 месеци

Обезбедување независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството и Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, своите граѓани...

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Весник | пред 4 месеци

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани...

Владата нема да иницира регулирање на порталите ќе се бори против лажните вести

Владата нема да иницира регулирање на порталите, ќе се бори против лажните вести

еМАГАЗИН | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

ТВ 21 | пред 4 месеци

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од...

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Пост | пред 4 месеци

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност