Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Вечер | пред 4 месеци

Скопјанец останал без својот луксузен џип додека вчераутро пазарел во тобако продавница во близина на зелениот пазар во населбата Тафталиџе, информира МВР. Дваесети четиригодишникот ги оставил клучевите...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Скопје Инфо | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Весник | пред 4 месеци

Скопјанец останал без својот луксузен џип додека вчераутро пазарел во тобако продавница во близина на зелениот пазар во населбата Тафталиџе, информира МВР. Дваесети четиригодишникот ги оставил клучевите...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Макфакс | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Луксузни џипови се крадат по Скопје среде бел ден

Нетпрес | пред 4 месеци

Скопјанец останал без својот луксузен џип додека вчераутро пазарел во тобако продавница во близина на зелениот пазар во населбата Тафталиџе, информира МВР. Дваесети четиригодишникот ги оставил клучевите...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор

Кајгана | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Актуелно24 | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Точка | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица Московска и возилото го оставил незаклучено и со вклучен...

Украден ленд ровер на скопјанец додека купувал во Тобако

Украден ленд ровер на скопјанец додека купувал во Тобако

МКД | пред 4 месеци

Вчера 24-годишниот скопјанец во полицијата пријавил дека околу 8.40 часот, пред тобако на ул. „Московска", од страна на две непознати лица му било одземено патничко возило ленд ровер - ренџер спорт, со...

Скопјанец отишол во тобако  му го украле џипот го нашле во друг град

Скопјанец отишол во тобако - му го украле џипот, го нашле во друг град

Прес 24 | пред 4 месеци

Вчера 24-годишниот С.Е. од Скопје пријавил дека околу 08 часот и 40 минути пред тобако на улицата „Московска“, од страна на две непознати лица му било одземено патничко возило „Ланд Ровер - Ренџер спорт“...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Вечер | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Украден па вратен автомобил што бил оставен пред маркет

Украден па вратен автомобил што бил оставен пред маркет...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Украден па вратен автомобил што бил оставен пред маркет Две непознати лица украле автомобил „Ланд Ровер - Ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24), кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“, и возилото...

Скопјанец влегол во тобако да пазари џипот го оставил незаклучен  му го најдоа во тетовско

Скопјанец влегол во тобако да пазари, џипот го оставил незаклучен – му го најдоа во тетовско

MK News | пред 4 месеци

Вчера лицето С.Е. (24) од Скопје пријавил дека околу 08.40 часот, пред тобако на ул. „Московска“, од страна на две непознати лица му било одземено патничко возило „Ланд Ровер – Ренџер спорт“ со скопски...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Весник | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица „Московска“ и возилото го оставил незаклучено и со...

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Украден па вратен автомобил што скопјанец го оставил со вклучен мотор пред маркет во Скопје

Скопје24 | пред 4 месеци

Две непознати лица вчера околу 8.40 часот украле автомобил „ланд ровер – ренџер спорт“ на скопјанецот С.Е. (24) кога тој застанал пред маркет на улица Московска и возилото го оставил незаклучено и со вклучен...

Скопјанец влегол во тобако да пазари џипот го оставил незаклучен  му го најдоа во тетовско

Скопјанец влегол во тобако да пазари, џипот го оставил незаклучен - му го најдоа во тетовско

Сител | пред 4 месеци

Вчера лицето С.Е. (24) од Скопје пријавил дека околу 08.40 часот, пред тобако на ул. „Московска“, од страна на две непознати лица му било одземено патничко возило „Ланд Ровер - Ренџер спорт“ со скопски...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

A1on | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

Макфакс | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

Кајгана | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

Точка | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

Вечер | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа

Весник | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

Полициска акција во Ласкарци лицата кои МВР ги гони избегаа  Видео

Полициска акција во Ласкарци, лицата кои МВР ги гони избегаа – Видео

Скопје24 | пред 4 месеци

Утрово полицијата во скопската општина Сарај, близу селото Ласкарци, спроведе акција при која заплени возило „ланд ровер“, но лицата по кои трагала успеале да избегаат. Жителите кои живеат во близина на...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност