Заев со стопанственици на Република Словенија Новите владини економски политики во делот на странските инвестиции се добра средина за развој на бизнис иницијативите од Словенија

Заев со стопанственици на Република Словенија: Новите владини економски политики во делот на странските инвестиции се добра средина за развој на бизнис иницијативите од Словенија

Слободен печат | пред 4 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија,...

ВМРО ДПМНЕ Заев сега ги нуди истите субвенции за кои нè напаѓаше кога беше во опозиција

ВМРО-ДПМНЕ: Заев сега ги нуди истите субвенции за кои нè напаѓаше кога беше во опозиција

Макфакс | пред 4 месеци

Очигледно срамот е непозната категорија за Зоран Заев бидејќи да ја познаваше оваа категорија пред странските инвеститори немаше да го нуди истото она за што толку многу ја напаѓаше владата на ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Владата доживува фијаско со странските инвестиции

ВМРО-ДПМНЕ: Владата доживува фијаско со странските инвестиции

МТВ 1 | пред 4 месеци

Очигледно срамот е непозната категорија за Зоран Заев, бидејќи да ја познаваше, пред странските инвеститори немаше да го нуди истото она за што толку многу ја напаѓаше Владата на ВМРО-ДПМНЕ: субвенциите...

ВМРО ДПМНЕ Заев ги напаѓаше субвенциите за странски инвеститори а сега ги нуди

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги напаѓаше субвенциите за странски инвеститори, а сега ги нуди

Нетпрес | пред 4 месеци

Очигледно срамот е непозната категорија за Зоран Заев, бидејќи да ја познаваше оваа категорија пред странските инвеститори немаше да го нуди истото она за што толку многу ја напаѓаше владата на ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Заев ги напаѓаше нашите субвенции а сега ги нуди пред странските инвеститори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги напаѓаше нашите субвенции, а сега ги нуди пред странските инвеститори

Макфакс | пред 4 месеци

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, а сега тој самиот ги нуди, реагираат од опозицијата, по изјавите на премиерот Зоран Заев дадени на средбата со словенечките стопанственици. „Очигледно срамот...

Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија Новите владини економски политики во делот на странските инвестиции се добра средина за развој на бизнис иницијативите од Словенија

Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија: Новите владини економски политики во делот на странските инвестиции се добра средина за развој на бизнис иницијативите од Словенија

A1on | пред 4 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија,...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Канал 5 | пред 4 месеци

Тој ги информирал словенечките стопанственици дека Владата е подготвена да учествува во субвенционирање на гринфилд и браунфилд инвестиции кои ќе отворат нови работни мест, ќе воспостават соработка со...

Заев ги презентираше можностите на Македонија пред словенечките стопанственици

Заев ги презентираше можностите на Македонија пред словенечките стопанственици

+Инфо | пред 4 месеци

Можностите и потенцијалите за инвестирање во Република Македонија, новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Бриф | пред 4 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија,...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Макфакс | пред 4 месеци

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници на стопанските комори, како и со претставници на повеќе значајни компании од...

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО ДПМНЕ сега тој самиот ги нуди со високи даноци нема нови инвестиции

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, сега тој самиот ги нуди- со високи даноци нема нови инвестиции

Курир | пред 4 месеци

-Околу неговото тврдење дека владата на СДС креирала добри бизнис услови прашуваме што превзема за добра бизнис клима и кој инвеститор тоа го препозна до сега во последните 6 месеци. Одговорот е нула добри...

ВМРО ДПМНЕ Заев ги напаѓаше нашите субвенции а сега ги нуди пред странските инвеститори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги напаѓаше нашите субвенции, а сега ги нуди пред странските инвеститори

Точка | пред 4 месеци

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, а сега тој самиот ги нуди, реагираат од опозицијата, по изјавите на премиерот Зоран Заев дадени на средбата со словенечките стопанственици. „Очигледно срамот...

Заев Македонија нуди добра средина за развој на странските инвестиции

Заев: Македонија нуди добра средина за развој на странските инвестиции ...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Заев: Македонија нуди добра средина за развој на странските инвестиции Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија, новите владини политики во економската сфера и во делот на странските...

Заев на средби со словенечки бизнисмени поддршка за нови инвестиции

Заев на средби со словенечки бизнисмени, поддршка за нови инвестиции

Фактор | пред 4 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија,...

Заев презентираше можности за инвестирање во Македонија

Заев презентираше можности за инвестирање во Македонија

Слободен печат | пред 4 месеци

Можностите и потенцијалите за инвестирање во Република Македонија, новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Вечер Прес | пред 4 месеци

Можностите и потенцијалите за инвестирање во Република Македонија, новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

ВМРО ДПМНЕ Заев ги напаѓаше нашите субвенции а сега ги нуди пред странските инвеститори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги напаѓаше нашите субвенции, а сега ги нуди пред странските инвеститори

Вечер | пред 4 месеци

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, а сега тој самиот ги нуди, реагираат од опозицијата, по изјавите на премиерот Зоран Заев дадени на средбата со словенечките стопанственици. „Очигледно срамот...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Точка | пред 4 месеци

Премиерот Зоран Заев како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници на стопанските комори, како и со претставници на повеќе значајни компании од...

Заев на работен појадок со стопанственици во Словенија Би субвенционирале еколошки чисти инвестици

Заев на работен појадок со стопанственици во Словенија: Би субвенционирале еколошки чисти инвестици

Локално | пред 4 месеци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија,...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Прес 24 | пред 4 месеци

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици од Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици од Словенија

МТВ 1 | пред 4 месеци

Премиерот Заев како дел од официјалната посета на Република Словенија, денеска оствари средба со претставниците на стопанските комори на Република Словенија, како и со претставници на повеќе значајни компании...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Вечер | пред 4 месеци

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници на стопанските комори, како и со претставници на повеќе значајни компании од...

Заев во Словенија ги презентира можностите за инвестирање во Македонија

Заев во Словенија ги презентира можностите за инвестирање во Македонија

Сител | пред 4 месеци

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

ЗАЕВ СЕГА ГИ МОЛИ ИНВЕСТИТОРИТЕ Прво ги напаѓаше и им се закануваше сега им нуди субвенции на инвеститорите кои не доаѓаат поради високите даноци

ЗАЕВ СЕГА ГИ МОЛИ ИНВЕСТИТОРИТЕ: Прво ги напаѓаше и им се закануваше, сега им нуди субвенции на инвеститорите кои не доаѓаат поради високите даноци!

Infomax | пред 4 месеци

Очигледно срамот е непозната категорија за Зоран Заев, бидејќи да ја познаваше оваа категорија пред странските инвеститори немаше да го нуди истото она за што толку многу ја напаѓаше владата на ВМРО-ДПМНЕ,...

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО ДПМНЕ сега тој самиот ги нуди

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, сега тој самиот ги нуди

Пулс 24 | пред 4 месеци

Очигледно срамот е непозната категорија за Зоран Заев, бидејќи да ја познаваше оваа категорија пред странските инвеститори немаше да го нуди истото она за што толку многу ја напаѓаше владата на ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Заев ги напаѓаше нашите субвенции а сега ги нуди пред странските инвеститори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги напаѓаше нашите субвенции, а сега ги нуди пред странските инвеститори

Весник | пред 4 месеци

Заев ги напаѓаше субвенциите на ВМРО-ДПМНЕ, а сега тој самиот ги нуди, реагираат од опозицијата, по изјавите на премиерот Зоран Заев дадени на средбата со словенечките стопанственици. „Очигледно срамот...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Кумановски муабети | пред 4 месеци

loading... Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Сител | пред 4 месеци

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Весник | пред 4 месеци

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници на стопанските комори, како и со претставници на повеќе значајни компании од...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Слободна Македонија | пред 4 месеци

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

Премиерот Заев на работен појадок со словенечките стопанственици

Премиерот Заев на работен појадок со словенечките стопанственици

Пост | пред 4 месеци

Премиерот Зоран Заев како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници на стопанските комори, како и со претставници на повеќе значајни компании од...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

ТВ 21 | пред 4 месеци

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот на странските инвестиции ги презентираше премиерот Зоран Заев на денешниот работен...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност