Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Макфакс | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево. Со спогодбата се очекува да се унапреди соработката...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Актуелно24 | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево. Со спогодбата се очекува да се унапреди...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Вечер | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево. Со спогодбата се очекува да се унапреди соработката...

Се збратимија Скопје и Сараево

Се збратимија Скопје и Сараево

Канал 5 | пред 4 месеци

Имајќи го предвид традиционалното пријателство и соработка на Република Македонија и Федерацијата Босна и Херцеговина, како и досегашната соработка на Град Скопје и Град Сараево, а со желба да се развиваат...

Скопје се збратими со Сараево

Скопје се збратими со Сараево

A1on | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, денеска /14.11.2017 година, вторник/ потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево, со...

Скопје се збратими со Сараево

Скопје се збратими со Сараево

Фактор | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, денеска /14.11.2017 година, вторник/ потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево, со...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Весник | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево. Со спогодбата се очекува да се унапреди соработката...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Точка | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. – Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Нетпрес | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. – Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Вечер Прес | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. – Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

+Инфо | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија...

Нова Македонија | пред 4 месеци

Скопје и Сараево се збратимија Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Алфа | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Прес 24 | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Канал 5 | пред 4 месеци

- Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година, благодарност до нашите претходници и градската администрација, рече Шилегов по потпишувањето. Сараево, како што...

Потпишана спогодба за соработка помеѓу Скопје и Сараево

Потпишана спогодба за соработка помеѓу Скопје и Сараево

Newsroom | пред 4 месеци

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, денеска потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево, со што двата града официјално се...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Сител | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје24 | пред 4 месеци

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. – Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година,...

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Слободна Македонија | пред 4 месеци

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам. Спогодбата ќе ја потпишат градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака.

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

A1on | пред 4 месеци

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам. Спогодбата ќе ја потпишат градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

Пост | пред 4 месеци

Се збратимија градот Скопје и градот Сараево. Спогодбата ја потпишаа градоначалниците Петре Шилегов и неговиот колега, Абдулах Скака, во Националната галерија на Даут пашиниот амам. Си ветија плодна соработка...

Сараево и Скопје ќе се збратимат

Сараево и Скопје ќе се збратимат

+Инфо | пред 4 месеци

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам. Спогодбата ќе ја потпишат градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака.

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Сител | пред 4 месеци

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам. Спогодбата ќе ја потпишат градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака.

Скопје и Сараево ќе станат збратимени градови

Скопје и Сараево ќе станат збратимени градови

Newsroom | пред 4 месеци

Скопје и Сараево од денеска ќе бидат збратимени градови. Спогодбата за збратимување ќе биде потпишана во Националната галерија Даут-пашин амам во 10 часот, информираат од Град Скопје. Истата ќе ја потпишат...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност