Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Макфакс | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, вечерва не дојде на дебата со неговите противкандидати на телевизија Телма. Водителот кажа дека долго време траела комуникацијата...

Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Актуелно24 | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, вечерва не дојде на дебата со неговите противкандидати на телевизија Телма. Водителот кажа дека долго време траела комуникацијата...

Коце Трајановски не собра храброст да се појави на дебатата на Телма

Коце Трајановски не собра храброст да се појави на дебатата на Телма

Фокус | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, вечерва не дојде на дебата со неговите противкандидати на телевизија Телма. Водителот кажа дека долго време траела комуникацијата...

Шилегов ја прекина прес конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Шилегов ја прекина прес-конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Актуелно24 | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, јавно го повика неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, на ТВ дебата. „Денеска, на потпишувањето на барањата на иницијативата...

Вербален конфликт меѓу Трајановски и Шилегов пред медиумите

Вербален конфликт меѓу Трајановски и Шилегов пред медиумите

Алсат-М | пред 5 месеци

Вербалниот конфликт меѓу двајцата кандидати за градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски и Петре Шилегов, се случи откако Шилегов го обвини актуелниот градоначалник дека не се посветил доволно на...

Блиска средба меѓу Трајановски и Шилегов

Блиска средба меѓу Трајановски и Шилегов

ТВ Нова | пред 5 месеци

Наместо промоција на „Платформата за чист воздух“, расправија за тоа кој е виновен за загеденоста. Главните претенденти за позицијата татко на градот, откако не успеаја да седнат лице в лице и да ги соочат...

Шилегов ја прекина прес конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Шилегов ја прекина прес-конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Точка | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, јавно го повика неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, на ТВ дебата. „Денеска, на потпишувањето на барањата на иницијативата...

Шилегов ја прекина прес конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Шилегов ја прекина прес-конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Макфакс | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, јавно го повика неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, на ТВ дебата. „Денеска на потпишувањето на барањата на иницијативата...

Шилегов го повика Трајановски на дебата

Шилегов го повика Трајановски на дебата

Телма | пред 5 месеци

Петре Шилегов, кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, ја прекина денешната прес-конференција на неговиот против кандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и го повика на дебата. „Да излеземе на дуел,...

Шилегов упадна на прес конференција на Трајановски и го покани на ТВ дуел

Шилегов упадна на прес-конференција на Трајановски и го покани на ТВ-дуел

Позитив | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од редовите на СДСМ, Петре Шилегов влезе на прес-конференција на неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски за да го покани конечно да излезе на...

Прв дуел на Шилегов и Трајановски пред камера ВИДЕО

Прв дуел на Шилегов и Трајановски пред камера ВИДЕО

+Инфо | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје од редовите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, Петре Шилегов и Коце Трајановски, денеска го имаа првиот „дуел“ пред медиумите. На настанот на кој шест од осумте кандидати...

Шилегов јавно го повика Трајановски на дуел

Шилегов јавно го повика Трајановски на дуел

Канал 5 | пред 5 месеци

Содржи пакет мерки и барања кои идниот градоначалник на Скопје сериозно ќе ги има предвид и ќе стори се што е во негова моќ да ги реализира во рамки на мандатот. На настанот пред потпишувањето кандидатот...

Шилегов јавно го покани Коце на дебата   што тој му одговори

Шилегов јавно го покани Коце на дебата - што тој му одговори?

Фактор | пред 5 месеци

Шилегов денеска го покани Трајановски на дебата. Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го прекина својот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски додека даваше изјава...

Шилегов упадна на прес конференција на Коце Трајановски

Шилегов упадна на прес-конференција на Коце Трајановски

A1on | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов упадна на прес-конференција на противкандидатот Коце Трајановски и побара да излезе на ТВ соочување. И на овие избори и покрај поканите...

Шилегов го покани Трајановски на дебата

Шилегов го покани Трајановски на дебата

24 вести | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалник на Град Скопје потпишаа „Платформа за чист воздух“. Активностите кои треба да ги преземат потенцијалните градоначалници ги скара кандидатите од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. Петре Шилегов...

Шилегов го прекина Коце Трајановски и го покани на дуел

Шилегов го прекина Коце Трајановски и го покани на дуел

Фокус | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го прекина својот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски додека даваше изјава на настан на кој кандидатите требаше да ја потпишат...

Шилегов упадна на прес на Коце Трајановски и го покани на дуел

Шилегов упадна на прес на Коце Трајановски и го покани на дуел

Фокус | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го прекина својот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски додека даваше изјава на настан на кој кандидатите требаше да ја потпишат...

Шилегов упадна на прес конференција на Трајановски и го покани на ТВ соочување ВИДЕО

Шилегов упадна на прес-конференција на Трајановски и го покани на ТВ соочување ВИДЕО

+Инфо | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од редовите на СДСМ, Петре Шилегов влезе на пресконференција на неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски за да го покани конечно да излезе на телевизиски...

Шилегов упадна на прес конференција на Коце Трајановски

Шилегов упадна на прес-конференција на Коце Трајановски

Локално | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов упадна на прес-конференција на противкандидатот Коце Трајановски и побара да излезе на ТВ соочување. И на овие избори и покрај поканите...

Шилегов и Трајановски на висок тон    Не бидете арогантен  да излеземе на дуел  повика кандидатот од СДСМ

Шилегов и Трајановски на висок тон – „Не бидете арогантен, да излеземе на дуел“ повика кандидатот од СДСМ

ТВ 21 | пред 5 месеци

Дојдоа да потпишат заеднички договор, но завршија со меѓусебна расправија. Кандидатите за градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов и Коце Трајановски, заедно со уште четворица од помалите политички...

Шилегов ја прекина прес конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Шилегов ја прекина прес-конференцијата на Трајановски за да го повика на дебата

Exclusive | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, јавно го повика неговиот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, на ТВ дебата. „Денеска на потпишувањето на барањата на иницијативата...

Шилегов го прекина Трајановски за да го покани на дебата

Шилегов го прекина Трајановски за да го покани на дебата

Нова ТВ | пред 5 месеци

Коце повторно не сака да се соочи со мене. Го повикав денеска во 16:00 на снимање на дебата помеѓу кандидатите за Скопје. Posted by Петре Шилегов on Четврток, 12 октомври 2017 Кандидатот за градоначалник...

Шилегов упадна на прес на Трајановски и го повика на ТВ дуел

Шилегов упадна на прес на Трајановски и го повика на ТВ-дуел

Newsroom | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, денеска упадна на прес-конференција на противкандидатот Коце Трајановски и побара од него да излезе на ТВ-соочување. Видеото од оваа ситуација...

Ова сигурно Коце Трајановски не го очекуваше   Петре Шилегов му упадна на сред прес конференција  она што го порача сите ги изненади

Ова сигурно Коце Трајановски не го очекуваше – Петре Шилегов му упадна на сред прес конференција, она што го порача сите ги изненади!

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Кандидатот за градоначлник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го прекина својот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски додека даваше изјава...

Шилегов лично го покани Трајановски на дебата  но тој ја одби поканата

Шилегов лично го покани Трајановски на дебата, но тој ја одби поканата

Ако | пред 5 месеци

,,Коце повторно не сака да се соочи со мене. Го повикав денеска во 16:00 на снимање на дебата помеѓу кандидатите за Скопје“-напиша Петре Шилегов на својот ФБ профил. Кандидатите за градоначалници на ВМРО...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност