Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во програмата има уште многу проекти за подобар живот

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во програмата има уште многу проекти за подобар живот

ТВ Нова | пред 5 месеци

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде...

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Курир | пред 5 месеци

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени изнесува 17.900, речиси, 18.000, од 11 илјади на 18 илјади, зголемување од...

Коневски Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар како и нов зелен парк во Аеродром

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов зелен парк во Аеродром

Курир | пред 5 месеци

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски млада општина, а тоа значи дека има многу дечиња, што особено ме радува и сум...

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Република | пред 5 месеци

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме каде бевме, каде сме сега, за да знаеме каде...

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар зелен парк

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, зелен парк

Република | пред 5 месеци

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

ТВ Нова | пред 5 месеци

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка....

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Денешен | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски, пред граѓаните на Долно Лисиче истакна дека доколку ја добие поддршката ќе реализира два позначајни проекти меѓу кои се изградба на спортска сала...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Курир | пред 5 месеци

Покрај изградбата на спортска сала, со што ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште изградбата на новата градинка со што ќе се обезбедат услови за згрижување деца од предучилишна...

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево  најави Коневски

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево – најави Коневски

Скопје Инфо | пред 5 месеци

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка....

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Вистина | пред 5 месеци

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка....

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Пулс 24 | пред 5 месеци

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка....

Ивица Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Ивица Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Скопје Инфо | пред 5 месеци

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка....

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

+Инфо | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“...

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Република | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче. Претендентот за нов мандат, поддржан од ВМРО-ДПМНЕ им вети детска...

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

24 вести | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина А еродром пак од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, И вица К оневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“...

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Скопје Инфо | пред 5 месеци

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски....

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

A1on | пред 5 месеци

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски....

Коневски вети изградба на нова детска градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Коневски вети изградба на нова детска градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Макфакс | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ денеска беше во Долно Лисиче каде што ги промовираше проектите од својата програма. „Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина...

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

ТВ Нова | пред 5 месеци

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски....

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Курир | пред 5 месеци

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче. Двата позначајни проекти меѓу нив...

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Локално | пред 5 месеци

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.Двата позначајни проекти меѓу нив...

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Вистина | пред 5 месеци

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски....

Коневски Ќе изградиме градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Коневски:Ќе изградиме градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Пост | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска ги промовираше проектите предвидени за Долно Лисиче, меѓу кои позначајни се изградбата на училишна спортска сала во...

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Сител | пред 5 месеци

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски....

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Република | пред 5 месеци

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.Двата позначајни проекти меѓу нив...

Програмата на Коневски предвидува изградба на градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Програмата на Коневски предвидува изградба на градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Newsroom | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска ги промовираше проектите предвидени за Долно Лисиче, меѓу кои позначајни се изградбата на училишна спортска сала во...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност