Јовановски СДС прави анекс договор од 850 000 евра на веќе завршен автопат

Јовановски: СДС прави анекс-договор од 850.000 евра на веќе завршен автопат

Макфакс | пред 5 месеци

Крсте Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција ја обвини владејачката партија дека прави штетни анекс-договори и дека намерно го одолговлекува пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија–Смоквица....

Јовановски Владата на СДС на веќе завршен автопат кој се чека да се пушти во употреба прави анекс на договор со подизведувачите кој чини 850 илјади евра

Јовановски: Владата на СДС на веќе завршен автопат кој се чека да се пушти во употреба прави анекс на договор со подизведувачите кој чини 850 илјади евра

A1on | пред 5 месеци

„Владата на СДС на веќе завршен автопат кој се чека да се пушти во употреба прави анекс на договор со подизведувачите кој чини 850 илјади евра, пари кој ќе бидат платени од државниот буџет. Значи готов...

Јовановски СДС прави анекс договор од 850 000 евра на веќе завршен автопат

Јовановски: СДС прави анекс-договор од 850.000 евра на веќе завршен автопат

Точка | пред 5 месеци

Крсте Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција ја обвини владејачката партија дека прави штетни анекс-договори и дека намерно го одолговлекува пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија–Смоквица....

Јовановски СДС прави штетен анекс договор од 850 илјади евра на веќе готов автопат

Јовановски: СДС прави штетен анекс-договор од 850 илјади евра на веќе готов автопат

Фокус | пред 5 месеци

Владејачката партија прави штетни анекс-договори и намерно го одолговлекува пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија–Смоквица, истакна денеска Крсто Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ. „Владата на СДС на...

Јовановски Владата на СДС на веќе завршен автопат кој се чека да се пушти во употреба прави анекс на договор со подизведувачите кој чини 850 илјади евра

Јовановски: Владата на СДС на веќе завршен автопат кој се чека да се пушти во употреба прави анекс на договор со подизведувачите кој чини 850 илјади евра

Курир | пред 5 месеци

Јовановски посочува дека со ова се врши директна злоупотреба на парите на граѓаните и отвора сомнеж за тежок криминал кои СДС, Заев и Сугаревски свесно сакаат да го направат. -Погледнете ја оваа снимка...

Јовановски СДС прави анекс договор од 850 000 евра на веќе завршен автопат

Јовановски: СДС прави анекс-договор од 850.000 евра на веќе завршен автопат

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Крсте Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција ја обвини владејачката партија дека прави штетни анекс-договори и дека намерно го одолговлекува...

Бошњаковски Парите за надзор на автопатот Демир Капија  Смоквица не се дополнителни туку однапред обезбедени

Бошњаковски: Парите за надзор на автопатот Демир Капија – Смоквица не се дополнителни, туку однапред обезбедени

ТВ Нова | пред 5 месеци

850 илјади евра, пари кои треба да се потрошат за Надзор на автопатот Демир Капија – Смоквица не се дополнителни средства, туку во рамки на постоечкиот Заем, изјави денеска портпаролот на Влада Миле Бошњаковски,...

Бошњаковски Средствата за изградба на делницата Демир Капија  Смоквица се дел од постоечкиот заем

Бошњаковски: Средствата за изградба на делницата Демир Капија – Смоквица се дел од постоечкиот заем

Алсат-М | пред 5 месеци

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски тврди дека 850 илјади евра кои ќе бидат дадени за дополнителниот надзор на изградбата на делницата Демир Капија – Смоквица која е дел од автопатот кон Грција, не се...

Владата на Зоран Заев ќе потроши нови 850.000 евра поради хирови

Денешен | пред 5 месеци

Продолжувањето на рокот за уште 4 месеци за готовиот автопат Демир Капија – Смоквица ќе направи трошок од 850 илјади евра, пари кои ќе треба да се платат за дополнителниот надзор. Владата предводена од...

Владата ќе потроши нови 850 000 евра за готовиот автопат Демир Капија Смоквица а нема да има никакви градежни работи

Владата ќе потроши нови 850.000 евра за готовиот автопат Демир Капија- Смоквица, а нема да има никакви градежни работи

Курир | пред 5 месеци

Фантастични 850 илјади евра ќе чини само дополнителниот надзор на изградбата на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Откако се пролонгираше рокот и за автопатот Миладиновци – Штип, завчера Владата...

Владата ќе потроши нови 850 000 евра за готовиот автопат Демир Капија Смоквица а нема да има никакви градежни работи

Владата ќе потроши нови 850.000 евра за готовиот автопат Демир Капија- Смоквица, а нема да има никакви градежни работи

Вистина | пред 5 месеци

Продолжувањето на рокот за уште 4 месеци за готовиот автопат Демир Капија – Смоквица ќе направи трошок од 850 илјади евра, пари кои ќе треба да се платат за дополнителниот надзор. Владата предводена од...

Владата ќе потроши нови 850.000 евра за готовиот автопат Демир Капија- Смоквица, а нема да има никакви градежни работи

Денешен | пред 5 месеци

Продолжувањето на рокот за уште 4 месеци за готовиот автопат Демир Капија – Смоквица ќе направи трошок од 850 илјади евра, пари кои ќе треба да се платат за дополнителниот надзор. Владата предводена од...

ГОТОВ АВТОПАТ АМА НЕКОЈ ТРЕБА ДА ЛАПНЕ 850 000 ЕВРА Владата на СДС ќе потроши дополнителни 850 000 евра на автопатот Демир Капија Смоквица а нема да има градежни работи

ГОТОВ АВТОПАТ, АМА НЕКОЈ ТРЕБА ДА „ЛАПНЕ“ 850.000 ЕВРА: Владата на СДС ќе потроши дополнителни 850.000 евра на автопатот Демир Капија-Смоквица, а нема да има градежни работи!

Infomax | пред 5 месеци

Продолжувањето на рокот за уште 4 месеци за готовиот автопат Демир Капија – Смоквица ќе направи трошок од 850 илјади евра, пари кои ќе треба да се платат за дополнителниот надзор. Владата предводена од...

Бошњаковски Парите за дополнителен надзор на Демир Капија Смоквица не се нови трошоци

Бошњаковски: Парите за дополнителен надзор на Демир Капија-Смоквица не се нови трошоци

Newsroom | пред 5 месеци

Тие 850 илјади евра кои ќе бидат дадени за дополнителниот надзор на изградбата на делницата Демир Капија – Смоквица која е дел од автопатот кон Грција, не се нови пари од буџетот, тврди владиниот портпарол...

Бошњаковски Средствата за изградба на делницата Демир Капија  Смоквица се дел од постоечкиот заем

Бошњаковски: Средствата за изградба на делницата Демир Капија – Смоквица се дел од постоечкиот заем

Пост | пред 5 месеци

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски тврди дека 850 илјади евра кои ќе бидат дадени за дополнителниот надзор на изградбата на делницата Демир Капија – Смоквица која е дел од автопатот кон Грција, не се...

Корупциски скандал Анекс од 850 000 евра за изградениот автопат Демир Капија Смоквица а нема да има никакви градежни работи

Корупциски скандал: Анекс од 850.000 евра за изградениот автопат Демир Капија- Смоквица, а нема да има никакви градежни работи

Република | пред 5 месеци

Продолжувањето на рокот за уште 4 месеци за готовиот автопат Демир Капија – Смоквица ќе направи трошок од 850 илјади евра, пари кои ќе треба да се платат за дополнителниот надзор. Владата предводена од...

Владата тврди дека со истите пари од постоечкиот заемот ќе го доврши автопатот Демир Капија  Смоквица

Владата тврди дека со истите пари од постоечкиот заемот ќе го доврши автопатот Демир Капија - Смоквица

Вечер | пред 5 месеци

Портпаролот на владата Миле Бошнаковски потврдува дека парите за завршување на овие активности се од веќе постоечките. Во март 2018 година ќе се возиме по новата автопатска делница Демир Капија - Смоквица...

Ново одложување на пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија  Смоквица

Ново одложување на пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија – Смоквица

Build | пред 5 месеци

Иако беше најавено дека ќе биде пуштен во употреба до ноември годинава, македонската влада повторно го одложи крајниот рок за довршување на автопатот Демир Капија – Смоквица. На предлог на Министерството...

Нови 850 илјади евра за доизградба на патот Демир Капија  Смоквица

Нови 850 илјади евра за доизградба на патот Демир Капија - Смоквица

24 вести | пред 5 месеци

Автопатот Демир Капија - Смоквица треба да биде завршен до март 2018 година откако владата го продолжи рокот за негова изградба. Првично предвидениот рок беше ноември годинава. Продолжувањето на рокот...

Автопатот Демир Капија Смоквица е готов но ќе се отвори дури догодина

Автопатот Демир Капија-Смоквица е готов, но ќе се отвори дури догодина

Алфа | пред 5 месеци

Фантастични 850 илјади евра ќе чини само дополнителниот надзор на изградбата на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Откако се пролонгираше рокот и за автопатот Миладиновци – Штип, вчера Владата...

Автопатот Демир Капија- Смоквица е готов, Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО-ДПМНЕ, илјадници патници се тераат да кружат

Денешен | пред 5 месеци

Снимките до кои дојдовме покажуваат дека автопатот Демир Капија Смоквица целосно е готов, но Владата предводена од Зоран Заев и СДСМ не го пушта во употреба пред избори само затоа што е изграден од претходната...

ТЕРААТ ИНЕТ НА ШТЕТА НА ГРАЃАНИТЕ Срамни потези на СДС  автопатот Демир Капија Смоквица е комплетно готов за инает не се пушта во употреба

ТЕРААТ ИНЕТ НА ШТЕТА НА ГРАЃАНИТЕ: Срамни потези на СДС – автопатот Демир Капија-Смоквица е комплетно готов, за инает не се пушта во употреба!

Infomax | пред 5 месеци

Снимките до кои дојдовме покажуваат дека автопатот Демир Капија Смоквица целосно е готов, но Владата предводена од Зоран Заев и СДСМ не го пушта во употреба пред избори само затоа што е изграден од претходната...

Автопатот Демир Капија Смоквица е готов Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО ДПМНЕ илјадници патници се тераат да кружат

Автопатот Демир Капија- Смоквица е готов, Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО-ДПМНЕ, илјадници патници се тераат да кружат

Курир | пред 5 месеци

Овој автопат е еден од клучните капитални проекти стопирани од страна на Зоран Заев и СДСМ. Илјадници патници се тераат да кружат, само затоа што новата влада свесно го одолговлекува пуштањето во употреба,...

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија  Смоквица

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија – Смоквица

A1on | пред 5 месеци

Владата на Република Македонија на денешната редовна седница на предлог на Министерството за транспорт и врски, ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба...

Автопатот Демир Капија Смоквица готов до март идната година

Автопатот Демир Капија-Смоквица готов до март идната година

Макфакс | пред 5 месеци

На предлог од Министерство за транспорт и врски, Владата реши да потпише  анекс на Договорот за изградба на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Со Анексот се продолжува времетраењето на договорот...

Одобрен анексот автопатот Демир Капија Смоквица ќе се заврши до 28 февруари

Одобрен анексот, автопатот Демир Капија-Смоквица ќе се заврши до 28 февруари

МКД | пред 5 месеци

Со анексот на Договорот за изградба на автопатска делница Демир Капија – Смоквица се продолжува времетраењето на Договорот за изградба до 28 февруари 2018 година, одлучи денеска Владата. Освен продолжувањето...

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија  Смоквица

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија - Смоквица

Канал 5 | пред 5 месеци

Со Анексот се продолжува времетраењето на Договорот за изградба до 28 февруари 2018 година. Освен продолжувањето на рокот, анексот не предвидува дополнителни средства за градежните работи што треба да...

Продолжен рокот и за патот Демир Капија Смоквица 280 км се градат 7 години

Продолжен рокот и за патот Демир Капија-Смоквица, 280 км се градат 7 години

Фактор | пред 5 месеци

Ниту автопатот Демир Капија-Смоквица нема да биде комплетиран во претходно утврдениот временски рок, односно Владата ја усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба...

АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА ЌЕ ДОЦНИ ДО МАРТ 2018 НОВИ 850 000 ЕВРА ЗА НАДЗОР

АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА ЌЕ ДОЦНИ ДО МАРТ 2018, НОВИ 850.000 ЕВРА ЗА НАДЗОР

Сакам Да Кажам | пред 5 месеци

Автопатот кон Грција на делницата Демир Капија – Смоквица треба да биде пуштен за сообраќај најдоцна на почетокот на март идната година, соопшти Владата на Македонија. На вчерашната седница било одлучено...

Автопатот Демир Капија Смоквица е готов Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО ДПМНЕ

Автопатот Демир Капија- Смоквица е готов, Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО-ДПМНЕ

Република | пред 5 месеци

Снимките до кои дојдовме покажуваат дека автопатот Демир Капија Смоквица целосно е готов, но Владата предводена од Зоран Заев и СДСМ не го пушта во употреба пред избори само затоа што е изграден од претходната...

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија  Смоквица

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија – Смоквица

Локално | пред 5 месеци

Владата на Република Македонија на денешната редовна седница на предлог на Министерството за транспорт и врски, ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба...

Автопатот Демир Капија Смоквица готов до март идната година

Автопатот Демир Капија-Смоквица готов до март идната година

Актуелно24 | пред 5 месеци

На предлог од Министерство за транспорт и врски, Владата реши да потпише  анекс на договорот за изградба на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Со анексот се продолжува времетраењето на договорот...

Автопатот Демир Капија Смоквица готов до март идната година

Автопатот Демир Капија-Смоквица готов до март идната година

Точка | пред 5 месеци

На предлог од Министерство за транспорт и врски, Владата реши да потпише анекс на договорот за изградба на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Со анексот се продолжува времетраењето на договорот...

Владата го одобри Анексот за автопатот Демир Капија Смоквица треба да биде готов до март

Владата го одобри Анексот за автопатот Демир Капија–Смоквица, треба да биде готов до март

Фокус | пред 5 месеци

Владата на Република Македонија на денешната редовна седница на предлог на Министерството за транспорт и врски, ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба...

Автопатот Демир Капија Смоквица е готов Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО ДПМНЕ

Автопатот Демир Капија- Смоквица е готов, Владата не го пушта во употреба пред избори зошто е изграден од ВМРО- ДПМНЕ

Пулс 24 | пред 5 месеци

Снимките до кои дојдовме покажуваат дека автопатот Демир Капија Смоквица целосно е готов, но Владата предводена од Зоран Заев и СДСМ не го пушта во употреба пред избори само затоа што е изграден од претходната...

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија  Смоквица

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија - Смоквица

Сител | пред 5 месеци

Владата на Република Македонија на денешната редовна седница на предлог на Министерството за транспорт и врски,  ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба...

За надзор на градежните работи на автопатот Демир Капија  Смоквица ќе се потрошат 850 илјади евра

За надзор на градежните работи на автопатот Демир Капија - Смоквица ќе се потрошат 850 илјади евра

еМАГАЗИН | пред 5 месеци

Владата на Република Македонија на седница на предлог на Министерството за транспорт и врски, ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба на автопатска...

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија  Смоквица потребни уште 850 000 евра

Одобрен анексот за автопатот Демир Капија – Смоквица, потребни уште 850.000 евра

Пост | пред 5 месеци

Владата на денешната редовна седница на предлог на Министерството за транспорт и врски, ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот за изградба на автопатска делница...

Автопатот Демир Капија  Смоквица готов до март идната година

Автопатот Демир Капија - Смоквица готов до март идната година

Вечер | пред 5 месеци

На предлог од Министерство за транспорт и врски, Владата реши да потпише анекс на договорот за изградба на автопатската делница Демир Капија – Смоквица. Со анексот се продолжува времетраењето на договорот...

Демир Капија  Смоквица готова до март 2018 година

Демир Капија – Смоквица готова до март 2018 година

Newsroom | пред 5 месеци

Владата на денешната седница, на предлог Министерство за транспорт и врски, Владата на Република Македонија на седницата ја разгледа и усвои Информацијата за потребата од потпишување на анекс на Договорот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност