Патриотските здруженија не се сретнаа со Иванов го нарекоа кукавица

Патриотските здруженија не се сретнаа со Иванов, го нарекоа кукавица

Фактор | пред 5 месеци

Патриотските здруженија кои денеска протестираа пред претседателската вила за одземање на мандатот на премиерот Зоран Заев, го нарекоа шефот на државата,  Ѓорге Иванов кукавица бидејќи не се појави. „Преродба“,...

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на имунитетот на Заев

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на имунитетот на Заев

A1on | пред 5 месеци

Група македонски здуженија денеска организираа протестен марш со барање претседателот Иванов да му го одземе мандатот на премиерот Зоран Заев, меѓутоа тие не беа примени во вилата Водно. Дваесетина членови...

Иванов не ги прими патриотските здруженија тие го прогласија за кукавица

Иванов не ги прими патриотските здруженија, тие го прогласија за кукавица

Макфакс | пред 5 месеци

Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“, МПЗ „Тврдокорни“, Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот пат“ – движење на македонските носители и бранители...

Иванов не ги прими патриотските здруженија тие го прогласија за кукавица

Иванов не ги прими патриотските здруженија, тие го прогласија за кукавица

+Инфо | пред 5 месеци

Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“, МПЗ „Тврдокорни“, Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот пат“ – движење на македонските носители и бранители...

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на мандатот на Заев

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на мандатот на Заев

Локално | пред 5 месеци

Група македонски здруженија денеска организираа протестен марш со барање претседателот Иванов да му го одземе мандатот на премиерот Зоран Заев, меѓутоа тие не беа примени во вилата Водно, информира а1он....

Протестен марш  Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Протестен марш – Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Канал 5 | пред 5 месеци

Од претседателот Иванов бараат да го одземе мандатот на премиерот Заев. Игор Стефановски е пред вила Водно.

Иванов не ги прими патриотските здруженија тие го прогласија за кукавица

Иванов не ги прими патриотските здруженија, тие го прогласија за кукавица

Актуелно24 | пред 5 месеци

Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“, МПЗ „Тврдокорни“, Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот пат“ – движење на македонските носители и бранители...

Протести на Тврдокорни

Протести на „Тврдокорни“

24 вести | пред 5 месеци

Здружение „Тврдокорни“ на протести. Бараат одземање на мандатот на премиерот Зоран Заев. Според нив - СДСМ не се придржува до дадените гаранции и работи против македонските национални и државни интереси....

Тврдокорните се разочараа Иванов не им го прими барањето за одземање на мандатот на Заев

Тврдокорните се разочараа, Иванов не им го прими барањето за одземање на мандатот на Заев

Фокус | пред 5 месеци

Неколку таканаречни патриоски здруженија меѓу кои и Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“ и МПЗ „Тврдокорни“ денеска организираа протестен марш со барање од Иванов...

Иванов не ги прими патриотските здруженија тие го прогласија за кукавица

Иванов не ги прими патриотските здруженија, тие го прогласија за кукавица

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“, МПЗ „Тврдокорни“, Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот...

Иванов не ги прими Тврдокорните и патриотските здруженија тие рекоа дека е кукавица

Иванов не ги прими Тврдокорните и патриотските здруженија, тие рекоа дека е кукавица

ТВ 21 | пред 5 месеци

Патриостските здруженија кои протестираа ред претседателската вила за одземање на мандатт на премиерот Зоран Заев, го неарекоа претседателот Ѓорге Иванов кукавица затоа што не се појави. „Преродба“, „Македониум“,...

 Тврдокорни попладне на протест бара одземање на мандатот на Зоран Заев

„Тврдокорни“ попладне на протест, бара одземање на мандатот на Зоран Заев

Актуелно24 | пред 5 месеци

Партиотското здружение „Тврдокорни“ утрово повика на протест што ќе се одржи попладне пред вилата на претседателот на Република Македонија. „Тврдокорни“ бара одземање на мандатот на премиерот Зоран Заев....

Иванов не го прими барањето на Тврдокорните за одземање на мандатот на Заев

Иванов не го прими барањето на „Тврдокорните“ за одземање на мандатот на Заев

Newsroom | пред 5 месеци

Дваесетина членови на неколку патриоски здруженија меѓу кои и Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“ и МПЗ „Тврдокорни“ денеска организираа протестен марш со барање...

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на мандатот на Заев

Иванов не ги прими демонстрантите кои бараат одземање на мандатот на Заев

еМАГАЗИН | пред 5 месеци

Група македонски здуженија денеска организираа протестен марш со барање претседателот Ѓорге Иванов да му го одземе мандатот на премиерот Зоран Заев, меѓутоа тие не беа примени во вилата Водно, пренесува...

Протест пред Делегацијата на ЕУ и претседателската резиденција

Протест пред Делегацијата на ЕУ и претседателската резиденција

Вечер | пред 5 месеци

Дваесетина членови на здружението на граѓани „Преродба", Семакедонскиот национален совет „Македониум", МПЗ „Тврдокорни", Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот пат" – движење на македонските...

Иванов им сврте грб на патриотските здруженија тие го прогласија за кукавица

Иванов им сврте грб на патриотските здруженија, тие го прогласија за кукавица

Пост | пред 5 месеци

Здружението на граѓани „Преродба“, Семакедонскиот национален совет „Македониум“, МПЗ „Тврдокорни“, Движењето за цивилизациски вредности, „Единствениот пат“ – движење на македонските носители и бранители...

 Тврдкорните кај Иванов бараат да му го одземе мандатот на Заев

„Тврдкорните“ кај Иванов, бараат да му го одземе мандатот на Заев

ТВ 21 | пред 5 месеци

Група на здруженија, меќу кои и „Трдокорни“ протеситеаат пред претседателската резиденција  и бараат претседателот Ѓорге Иванов да му го одземе мандатот на премиерот Зоран Заев. Според нив, Заев не се...

Тврдокорните со нови протести: “Заев работи против македонските национални интереси„

Денешен | пред 5 месеци

„Тврдокорните“ за денес најавија протестен марш на кој последна дестинација е Вилата на Водно каде е сместен претседателот на државата. Таму тие од него ќе побараат да му биде одземен мандатот на премиерот...

Демонстрации пред Владата  еве што се случува

Демонстрации пред Владата – еве што се случува

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Партиотското здружение „Тврдокорни“ утрово повика на протест што ќе се одржи попладне пред вилата на претседателот на Република Македонија. „Тврдокорни“...

Тврдокорните ќе бараат Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Тврдокорните ќе бараат Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Позитив | пред 5 месеци

Група на здруженија утре организираат протест за одземање на мандатот од Зоран Заев од страна на претседателот Иванов, поради, како што кажуваат непридржување кон дадените гаранции и работењето против...

 Тврдокорни попладне на протест бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

„Тврдокорни“ попладне на протест, бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

Макфакс | пред 5 месеци

Партиотското здружение „Тврдокорни“ утрово повика на протест кој ќе се одржи попладне пред вилата на Претседателот на Република Македонија. „Тврдокорни“ бараат одземање на мандатот на премиерот Зоран Заев....

 Тврдокорни на протест пред вилата на Иванов ќе бараат да му се одземе мандатот на Заев

„Тврдокорни“ на протест пред вилата на Иванов ќе бараат да му се одземе мандатот на Заев

Локално | пред 5 месеци

Иницијативата „Тврдокорни“ денеска повика на сенароден протест пред вилата на претседателот на државата, Ѓорге Иванов, со барање да му се одземе мандатот на премиерот Зоран Заев за, како што велат, непридржување...

 Тврдокорни денеска на протест бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

„Тврдокорни“ денеска на протест, бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

Точка | пред 5 месеци

Партиотското здружение „Тврдокорни“ утрово повика на протест кој ќе се одржи попладне пред вилата на Претседателот на Република Македонија. „Тврдокорни“ бараат одземање на мандатот на премиерот Зоран Заев....

 Тврдокорните на протестен марш Ќе бараат од Иванов одземање на мандатот на премиерот Заев

„Тврдокорните“ на протестен марш: Ќе бараат од Иванов одземање на мандатот на премиерот Заев

Фактор | пред 5 месеци

„Тврдокорните“ за денес најавија протестен марш на кој последна дестинација е Вилата на Водно каде е сместен претседателот на државата. Таму тие од него ќе побараат да му биде одземен мандатот на премиерот...

 Тврдокорните денеска во 17 часот повторно на протести бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

„Тврдокорните“ денеска во 17 часот повторно на протести, бараат одземање на мандатот на Зоран Заев

Фокус | пред 5 месеци

Здружението „Тврдокорни“ повикува на протест денеска пред вилата на Претседателот на Република Македонија. Мирниот протестен марш ќе започне во 17.00 часот, пред Канцеларијата на Делегацијата на Европската...

 Тврдокорните пак на улица Ќе бараат Иванов да му го одземе мандатот на Заев

„Тврдокорните“ пак на улица: Ќе бараат Иванов да му го одземе мандатот на Заев

еМАГАЗИН | пред 5 месеци

Здружението „Тврдокорни“ повикува на протест денеска пред вилата на Претседателот на Република Македонија. Тие меѓудругото на протестот ќе побараат претседателот Ѓорге Иванов да му го одзеде мандатот на...

Денес протест на Тврдокорни за Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Денес протест на „Тврдокорни“ за Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Пост | пред 5 месеци

Македонското патриотско здружение „Тврдокорни“ преку соопштение информира дека заедно со повеќе други организации денес ќе одржи протест со кој ќе побара од претседателот Ѓорге Иванов да му го одземе мандатот...

 Тврдокорни ќе протестираат за Иванов да му го одземе мандатот на Заев

„Тврдокорни“ ќе протестираат за Иванов да му го одземе мандатот на Заев

Newsroom | пред 5 месеци

Македонското патриотско здружение „Тврдокорни“ преку соопштение информира дека заедно со повеќе други организации утре ќе одржи протест со кој ќе побара од претседателот Ѓорге Иванов да му го одземе мандатот...

Утре протестен марш за одземање на мандатот на Заев поради работа против националните интереси

Утре протестен марш за одземање на мандатот на Заев поради работа против националните интереси

МКД | пред 5 месеци

Утре во 17 часот во Скопје група здруженија ќе го повикаат претседателот Ѓорге Иванов да му го одземе мандатот од Зоран Заев поради непридржување кон дадените гаранции и работењето против македонските...

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

A1on | пред 5 месеци

Група на здруженија утре организираат протест за одземање на мандатот од Зоран Заев од страна на претседателот Иванов, поради, како што кажуваат непридржување кон дадените гаранции и работењето против...

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

Локално | пред 5 месеци

Група на здруженија утре организираат протест за одземање на мандатот од Зоран Заев од страна на претседателот Иванов, поради, како што кажуваат непридржување кон дадените гаранции и работењето против...

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

Протестен марш за одземање на мандатот од Зоран Заев

Пост | пред 5 месеци

Група на здруженија утре организираат протест за одземање на мандатот од Зоран Заев од страна на претседателот Иванов, поради, како што кажуваат непридржување кон дадените гаранции и работењето против...

Протестен марш за одземање на мандатот на Заев

Протестен марш за одземање на мандатот на Заев

Вечер | пред 5 месеци

Група на здруженија утре организираат протест за одземање на мандатот од Зоран Заев од страна на претседателот Иванов, поради, како што кажуваат непридржување кон дадените гаранции и работењето против...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност