Трајановски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајановски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Курир | пред 5 месеци

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални избори граѓаните гласаат за човек , за личност, за личност во која имаат доверба,...

Трајковски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајковски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Курир | пред 5 месеци

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални избори граѓаните гласаат за човек , за личност, за личност во која имаат доверба,...

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Република | пред 5 месеци

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски. Тој кажа дека се собрани на овој собир за да се изрази...

Нов мост и продолжување на булевар во Скопје

Нов мост и продолжување на булевар во Скопје

За Се | пред 5 месеци

Градоначалниците на Скопје, Коце Трајановски и на Аеродром, Ивица Коневски, денеска презентираа проект од нивните програми што подразбира нов мост и продолжување на булеварот „АСНОМ“. - Ново сообраќајно...

Нов мост и продолжување на булавер во Скопје

Нов мост и продолжување на булавер во Скопје

За Се | пред 5 месеци

Градоначалниците на Скопје, Коце Трајановски и на Аеродром, Ивица Коневски, денеска презентираа проект од нивните програми што подразбира нов мост и продолжување на булеварот „АСНОМ“. - Ново сообраќајно...

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Актуелно24 | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска заедно со Коце Трајановски ветија изградба на нов мост во општината. „Од многубројните проекти што ги предвидовме...

Трајановски Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

Трајановски: Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

A1on | пред 5 месеци

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години. Едни од капиталните...

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Макфакс | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска заедно со Коце Трајановски ветија изградба на нов мост во општината. „Од многубројните проекти што ги предвидовме...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

A1on | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави заеднички проект со кандидатот за градоначалник на Скопје Коце Трајановски за изградба...

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Точка | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска заедно со Коце Трајановски ветија изградба на нов мост во општината. „Од многубројните проекти што ги предвидовме...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

+Инфо | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави заеднички проект со кандидатот за градоначалник на Скопје Коце Трајановски за изградба...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

ТВ Нова | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект. Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Курир | пред 5 месеци

Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку реката Вардар од Спортскиот центар „Јане Сандански“ кон општина Гази Баба, со што ќе се поврзат двете општини и во голема мера ќе се олесни...

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Денешен | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект. Заедничкиот проект што тие двајца го промовираа е изградба на...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Локално | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави заеднички проект со кандидатот за градоначалник на Скопје Коце Трајановски за изградба...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Вистина | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект. Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку...

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Коневски најави поврзување на Аеродром и Гази Баба со нов мост

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски, денеска заедно со Коце Трајановски вети изградба на нов мост во општината....

Трајановски планира изградба на нов сообраќаен мост на реката Вардар

Трајановски планира изградба на нов сообраќаен мост на реката Вардар

Newsroom | пред 5 месеци

Коце Трајановски, кандидатот за градоначалник на Скопје од редот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, денеска, како дел од неговата програма, вети изградбата на нов мост на реката Вардар...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Вечер | пред 5 месеци

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување на Аеродром со централното градско подрачје Деталите за овој капитален проект...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Сител | пред 5 месеци

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави заеднички проект со кандидатот за градоначалник на Скопје Коце Трајановски за изградба...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

Република | пред 5 месеци

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Пулс 24 | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект. Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Пост | пред 5 месеци

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект. Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност